Galatasaray, Manchester City'den Kayky ve Yangel Herrera İçin Görüşmelere Başladı

Mehmet Mehmetoglu

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör
CİMBOM'DAN KAYKY VE HERRERA BOMBASI!

Galatasaray, Manchester City'nin genç yıldızları Kayky ve Yangel Herrera için görüşmelere başladı.

Başkan Burak Elmas'ın, scout ekiplerinin önerisiyle temaslara başladığı iki oyuncu da sarı kırmızılılara gelmeye sıcak bakıyor..
Torrent de Guardiola ile ilişkilerini kullanarak transferde kolaylık istedi..

Sarı kırmızılılar, 18 yaşındaki Kayky ve 24 yaşındaki Yangel Herrera'yı kadrosuna katarak takımın hem kalitesini hem de dinamizmini artırmak istiyor..

İki oyuncuyla da büyük oranda anlaşma sağlandı..

Manchester City ile ufak pürüzler giderildikten sonra transferler imza aşamasına getirilecek..

Aspor

Kayky fm21de baya iyi oluyordu diye hatırlıyorum. Yangel herrerayı hiç bilmiyorum

Emre Tigre mi kaynağı acaba Aspor'da

bu b.elmas ve torrentin gideceğinden emin miyiz. adamlar sanki seçim olmayacakmış gibi davranıyor, enteresan değil mi.

bu b.elmas ve torrentin gideceğinden emin miyiz. adamlar sanki seçim olmayacakmış gibi davranıyor, enteresan değil mi.

Aslında değil - olduki (hani olmayacak gibi duruyorda) Torrent ile devam edildi. Hiç çalışma yapılmamış denir. Burak Elmas kendisi söyledi herhangi bri alım satım yapılmayacak - bazı çalışmalar var yeni yönetimin takdirine bırakılacak diye.

O açıdan çokta yadırgamıyorum.

Buna bağlı olarakta ben Okan Buruk olsam şu an harıl harıl bir şeyler bakıyor olurdum bir yandan. Oturup beklemek kimseye yaramaz.

Aslında değil - olduki (hani olmayacak gibi duruyorda) Torrent ile devam edildi. Hiç çalışma yapılmamış denir. Burak Elmas kendisi söyledi herhangi bri alım satım yapılmayacak - bazı çalışmalar var yeni yönetimin takdirine bırakılacak diye.

O açıdan çokta yadırgamıyorum.

Buna bağlı olarakta ben Okan Buruk olsam şu an harıl harıl bir şeyler bakıyor olurdum bir yandan. Oturup beklemek kimseye yaramaz.
zaten gönderilecek hocanın fikirlerine göre transferi yönlendirmeleri enteresan. b.elmas bonservissiz bi kaç oyuncuyla prensipte anlaşırsa anlarım da torrent'e fikrini falan sormasınlar bence.

Son düzenleme:
zaten gönderilecek hocanın fikirlerine göre transferi yönlendirmeleri enteresan. b.elmas bonservisi bitmiş bi kaç oyuncuyla prensipte anlaşırsa anlarım da torrent'e fikrini falan sormasınlar bence.

Yani işte süreç gereği oda bir rapor hazırlıyordur - sanmıyorum ki zaten onun fikirlerine göre bakılıyor sağa sola. Somut bir şey yapmayacaklar ne de olsa. Haziran 12 ye kadar somut hiç bir şey olmaz

Yav belmas daha 2-3gun önce secime kadar ne alim ne satim transferle ugrasmicaz dedi

enteresan Aspor bu haberi GS bölümlerinde hiç vermedi

Geri
Üst Alt