Galatasaray, Marcao ile Sözleşme Uzattı İddiası!

Geçen sene bir ara maaşını sorun etmişti ki bana kalırsa haklıydı en çok işi yapıp düşük maaş alıyordu.
1.2 marcao için ideal maaş olmuş.

Keşke 2025 yapsaydık sözleşmesini.

Sürekli motivasyonu yüksek olsun istiyorsak.
1 m Garanti maç başı 15 bin Euro vecektik o zaman sezon sonuna kadar yüksek motivasyon ile oynardı sene sonu da 1.6m Euro filan alırdı.

Inanmiyorum inanmiyorum inanmiyorum, kap görmeden inanmiyorum

akbaba nedir ya. sacmalamayınız. şu ritimsiz takımda bile bir ritmi yok herifin. el freni bildiğin. yeteneği var inkar edilemez ama kendisi yapıyor bunu son maclarda. hem inkar hem ihanet ediyor. bencilliğini de es geçmemek lazım.

1.2m ideal. Sözleşme imzalamak satılmasına da mani değil. Bu sene olmasa seneye satılabilir. Sözleşmesi de problem olmaz o arada.

Kesinlikle hak ediyor, keşke 2 değil 4-5 sezon uzatılsaydı.. 1-2 sezon sonra satalım desek yine son sezonuna dayanıyor... değeri gidince daha iyi anlaşılacaktır. Kadroda onun ayarında ve potansiyelinde 2-3 topçumuz daha olsa muazzam olur. Kişi başı ortalama 15-20m potansiyel bonservis toplam 60-80m eder..

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Eh makul denebilir 1.5-2 deniyodu

luyinin maaşıda azaltarak uzatalım,neticede kötü oynadı

Sözleşme süresinin satma ihtimali için kısa,yatma ihtimali içinde uzun olmaması en doğrusu

kampa aldığı kilolarla gelen,virüs varken 7 düvel gezip kendine bakmayan biri sözleşmeyi uzattım paramda iyi,keyfimde gıcır biyerede gitmem diyebilicek bi oyuncu marcao,eşide taraftara atarlanıp küsüyo habire kafaları bi atarsa 5 sene kurtulamayız valla babel falcao cagne feghouli belhanda gibi

Vallahi billahi anlamiyorum. Son 2 sene sampiyon mu olduk da zam aldi ?

Sözleşme süresinin satma ihtimali için kısa,yatma ihtimali içinde uzun olmaması en doğrusu

kampa aldığı kilolarla gelen,virüs varken 7 düvel gezip kendine bakmayan biri sözleşmeyi uzattım paramda iyi,keyfimde gıcır biyerede gitmem diyebilicek bi oyuncu marcao,eşide taraftara atarlanıp küsüyo habire kafaları bi atarsa 5 sene kurtulamayız valla babel falcao cagne feghouli belhanda gibi
en büyük korkum bu
dehleriz umarım sezon sonu rusyada gezsin gezilecek çok yer var

Geri
Üst Alt