Galatasaray, Matías Vargas İçin Resmi Teklif Yaptı İddiası!

M.Sancak bonservisine dört diyordu ne zaman beş oldu. Trezeguet istiyodum da 4.5m bonservis 2.2m 4 yıllık kontrat o bedele oynatmak zorundaydın Kerem satılmamışken mantıklı değildi.

Vargas gibi playmaker rolünde hatta gerekirse forvet arkası da oynayabilecek bir adam çok daha mantıklı maaş olarak 1.2m diyorlar. Bonservisi de daha ucuz ayrıca bu adam Arjantin milli takım forması giymiş her türlü para eder satarsın yani.

Beş değişiklik işi varken 3 tane çok iyi kanat şart. Kerem - Yunus - Vargas rahat götürür rekabet iyidir. Hatta U-21 kontenjanından bir skuvat tranferine hayır demem dörtlersek keyif verir.

Türk ekibi, Arjantinli futbolcu için Espanyol'a 5 milyon euro teklif edecek​

Haluk vs Javier alfaro yarışını kim kazanacak bakalım.

Şuan tam vargasin videosu izliyordum duran top kullanir adam eksiltir oyun kurar kanatta ve 10 numarada oynar gol atar ve gomis kalırsa çok gol attırır gomis e

Çok isterim gelmesini tam aradığımız oyuncu hem kanatta hem 10 da oynar orta saha eksiğimiz kadar 10 numara eksiğimiz de var
Cicaldao ve morutsanin yapamadığını tek başına yapar

Salimmanav: "Galatasaray, Matias Vargas ile ciddi bir şekilde ilgileniyor. İstenilen bonservis bedeli 5 milyon Euro."

Tier 2´ye cikmistir

Hem Vargas , hem solbakken gelsin

Morutan o zaman ADS'ye oyanması için kiralanabilir (belhanda yunus vs bir ilişki oluştu zaten)

handikap : morutan'ın maaşı az diye hatırlıyorum- yanlış olabilir,vargas'ın öyle olmayabilir.

5m bile cok degil bence bu herif icin. Maas ne kadar istiyor acaba

Sol kanada adam alıncaksa daha iyisini zor buluruz yakın maliyetle. Hakkını vererek '10' oynayabilecek kapasiteye sahip olması ekstra özelliği ki bizim kadro yapısında çok önemli olduğu kanaatindeyim...Aynı şeyleri sağ taraf simetriğinde Scarpa için de düşünüyorum ama onun fiziksel yeterliliğinden emin olamıyorum; solak bir duran top ustası olması da onu ayrıca değerli kılıyor bir taraftan...Konuşulan maliyetler doğru ise, ikisini birden alıp geçelim en iyisi!:giggle::dans:

Geri
Üst Alt