GSC Haber Galatasaray, Mauro Icardi'nin Menajerini İstanbul'a Çağırdı

1+1 yıllık 5m euro, çok zorlarsa 2+1.

Velayet olayları yüzünden İstanbul’dan ayrılmaması daha iyiymiş falan gibi bi şeyler okumuştum geçen. Ne kadar doğru bilmiyorum. Makul bi maaşta anlaşıp devam etmek iki taraf için de hayırlısı olur gibi duruyor.
5 yıl aynı yerde ikamet etmesi gerekiyormuş. Sabit bir ikamet istiyormuş mahkeme. O yüzden o da bize muhtaç.

Ölü hali alacağımız herhangi bir santrafordan daha iyi muhtemelen

Lannnnnn

Böyle bişey olursa

1778406437952.webp

Icardi ile oynanabilecek oyun farkli, Osimhen ile farkli. Eger kadroyu buna uygun kurabilirsek ve maasi da belli sartlar koyarak 5m civari yaparsak kalmasi cok iyi olur. Yani kademeli maas onerisi 1+1 seklinde. Ben bu aurayi iki sene daha gormek isterim eger kendini fit yaparsa... Osimhen cok farkli bir adam. Ama bu sezon yildim ben kendisinden... Bazi ozellikleri top, bazilarinda sac bas yolduruyor. Yani bir oyuncu bu kadar ofsaytta kalamaz, on direkt kosusu yapmayi ogrenebilir. Alan bosaltmayi yapmasi lazim ve en onemlisi takimin yildizi olarak kizmak degil motive etmeli.

Deniz rose direkt alırım

Dünya kupasında gol atarsa porto 10-15den aşşa vermez

Icardi yıllık 2-3e kalcaksa kalmalı derim

Bu kadar salakça yönetilen kulübe yakışır bir hareket olur
Harcanan paranın hesabını veren yok nasıl olsa. Yapın 6 milyondan 2 yıllık sözleşme daha. 32 yaşında göbek bağlayan adam 34 35 olunca fit olacak
Hazır dün de son bir dansı yapmışken zirvede ayrılmaktan başka yapılacak her hareket iki tarafı da seneye çok üzer

Seneye devam ederse iyi değil kötü ayrılık olur devamında. Beklentim yok o fizik kalitesiyle.

Heykelimi dikin de dikelim ama bu sene kalacam deme sakın.

İnlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY..

Eveet dakika 1 gol 1 bunlar bu transfer dönemi iyice sıvayacaklar bi 150 milyon euro daha çöpe atacaklar belli oldu seneyede osimhen olmadığında forvetsiz kalacağız belli oldu

3. Forvet olarak kalacaksa kalsın.

O rolü kabul ediyorsa devam etmemek vefasızlık olur. Ayrıca takım içi dengeler de var.

Torreira gideceğini gördüğünden beri sahada ve dışarıda üzgündü. Yine Sanchez vs keza öyle hissediliyor bu çok net.

Takımda en çok sevilen adamı kendi ayrılmak istemediği sürece göndermek yanlış olur.

Psikoloji büyüktür adele

Geri
Üst Alt