GSC Haber Galatasaray, Mauro Icardi'nin Menajerini İstanbul'a Çağırdı

Allah' ım lütfen !!!!

Daha hazır değilim ben Icardi' sizliğe

Bence gerek yok. Bizimkiler nezaketen teklif sunacak ama umarim Icardi kabul etmez. Fizik olarak olmuyor iste artik zorlamaya gerek yok.

Gereksiz bir hamle

Degisime ihtiyacimiz var bunu bu sezon defalarca gördük

Degisime icardi,sanchez ve torreira gibi topcular ile baslamak hem takima hem de taraftara iyi bir mesaj olur

Önünüzdeki sene rakiplere daha çok baskı kuran ve daha az çıkaran bir takım olacağımızı düşünürsek İcardi bu işin Hagi’si

Kalsın ulan

Galatasaray, bu hafta içinde Mauro Icardi için masaya 1+1 yıllık kontrat koyup maaşında indirime gitmesini isteyecek. (Kaya Temel)

Yav sanki para benim cebimden mi çıkıyor? İster 5 versinler ister 10. Icardi kalsın yeter.

Yeni bir adam alsak daha mı ucuza gelecek?
Bonservis
Yıllık maaş
İmza parası
Menajer komisyonu

Üstelik tutup tutmayacağı garanti değil.

Şu koşulda Icardi'ye verilecek maaşın lafı edilmemeli.

4-5 maaş 1+1 sözleşme uygundur değerlerimize sahip çıkmak anlamında olur ikon isimlerden kendisi

Bu forvet kıtlığında sezon başı kampını aşmaz ise gayette iş yapar yaşı çok uçuk değil kafayı sahaya veirrse gelecek olan bütün yedek forvetlerden iyidir eleştirilen hali ligde kaç küsur skor katkısı yaptı adamın

İcardi den çıkalım diyenlerin alternatifleri kim çok merak ediyorum Osi nin arkasında bekleyebilecek bu kariyerli bir adam daha yok şuan

Bedava kalsa yine istemem yabancı sınırı var. Osimhen sakatlansa bu adamın keyfine bakacağız hazır olsun diye. Avrupa'da ne yapacağız ozaman. Osimhen hiç sakatlanmasın diye duaya baslayalim simdiden

Şuanki GalataSaray'ın 4 şampiyonluğunun fitilini ateşleyen birçok çocuğu GalataSaray taraftarı yapan efsanemizdir. Vefa bir semt adı olarak anılmamalı
Seneye yine kötü oynarsa ve şampiyonluk kaçarsa bütün stadın yuhaladigi icardi olacak. Daha öncesinde taraftarla karşı karşıya geldi. Kupa maçına çıkmamasınin izahı da yok. Son golün asistinde koştu diye taraftar duygusallasiyor ama seneye en ufak bir kirilmada toksik bir icardi şampiyonluktan eder. Sevilirken gitmesi gerek

Güldük eğlendik duygusal anlar yaşadık ama neden bir futbolcuyla normal bir şekilde yolları ayıramıyoruz anlamıyorum..

Seneye şampiyonlar liginde Icardi'yle ne yapacağız diye düşünen yok. Osimhen'e bir şey olunca köy takımı gibi kalıyoruz.

Güldük eğlendik duygusal anlar yaşadık ama neden bir futbolcuyla normal bir şekilde yolları ayıramıyoruz anlamıyorum..

Seneye şampiyonlar liginde Icardi'yle ne yapacağız diye düşünen yok. Osimhen'e bir şey olunca köy takımı gibi kalıyoruz.
Valla çok futbolcuyla normal şekillerde yollar ayrıldı. Ziyech zaha frankowski seferoviç falan sayılır daha da var. İcardi ile devam edilmek isteniyorsa bunun nir sebebi vardır kesinlikle... bizim görmediğimiz bilmediğimiz soyunma odasında yaşanan vs. Ayrıca adamın hakkını da vermek gerekir... en kötü döneminde bile taraftara umut ve motivasyon veren biri... kötü oyununda çok gitsin dedim çok da küfür ettim ama bugüne kadar yaptıklarına dönüp sakin bir kafayla baktığımda kalsın diyorum... ayrıca benim çocukların da etkisi var bu kararımda... çocuklar bayılıyorlar ona... mesela benim zorlandığımı icardi ve oshimen çok kısa sürede yaptı ve koyu bir galatasaray taraftarın oldu çocuklarım... sırf bu bile benim için çok önemli...

Geri
Üst Alt