Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yav buda aradığımız adam değil.Tamam Selçuktan filan iyi.Fakat yumuşak sert oyundan kaçan biri.Herifler 2 senedir ihtiyacımız olan orta sahayı anlayamadılar.
Mehmet Ekici su an tam patlama yapmaya hazir halde. Dogru zamanda dogru ellerde olmasi gerekiyor yalniz. Ekici Bayern altyapsinda yetisen ve yildiz olma potansiyeli olan bir oyuncuydu. ne var ki bu zamana kadar pek dogru bir takimda oynamadi. Bremen de yeni Mesut diye getirdiler o baski altinda ezildi. Trabzon zaten kaos kulubu. Ben oyuncuda suc bulmuyorum.
Yazılanlara bakıyorum yedek olur rotasyon olur diyip diyip duruyolar kafanız almıyor heralde türk topçu ne rotasyonda nede stad da
Türk topçu istiyosan alt yapıdan çıkar bunlardan 10 kat iyi belki tutar tutmazsa göderirsin maaşıda düşük olur oyundan çıkarken el kol yapmaz
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.