Galatasaray, Mehmet Ekici İçin Devrede!

Bomboş bi adam, koy Erzincanspor'a sırıtmaz.

oo bi yedek oyuncu daha

Sezon sonunda Trabzonspor'la sözleşmesi sona erecek olan Mehmet Ekici, Galatasaray'da forma giymek istiyor. (Ali Naci Küçük - Hürriyet)

Gördüğüm en gamsız oyunculardan biri.

Bir tane Ryan Donk yetmedi ikincisi geliyor.

Nazifoglu agir sacmaliyor.

Ekici bizim aradigimiz stilde oyuncu degil yahu, Selcuk'tan kurtulalim derken simdi de bu cikti basimiza.

Sezon sonunda Trabzonspor'la sözleşmesi sona erecek olan Mehmet Ekici, Galatasaray'da forma giymek istiyor. (Ali Naci Küçük - Hürriyet)
Tabi giymek ister, gelene gidene 2 Milyon maaş veriyor bizim salaklar.

Ben olsam ben de isterim.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Yineliyorum. Ekiciye vereceğiniz parayla 6 tane 18-20 yaş arası scout transferi yapsalar daha hayırlı olur. Neden hep kolaya kaçıyoruz. Temas mı sağlyamıyorlar yurtdışı ile. Neden hep ligden alıyoruz yavşak yönetim neden.

Insallah Trabzon ile uzatir. Yoksa Dursun ve Levent bunu mutlaka bize iteklerler.

Levent buna en az 8 bayılır.Yazıklar olsun ya.Adamlar yerli futbolcular dışında bütün avrupa piyasasından bihaber.

Gereksiz

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sarı-Kırmızılılar, Trabzonspor'la sözleşmesi sona erecek olan Mehmet Ekici'yle prensip anlaşmasına vardı. Ancak sezon sonunu beklemek istemeyen Galatasaray devre arasında Trabzonspor'la masaya oturmayı planlıyor.

PAKET TEKLİFİ

Karadeniz ekibinin kapısını çalacak olan Galatasaray bu sayede hem kadroda düşünmediği bazı isimleri Trabzonspor'a takasla göndererek maliyetlerinden kurtulmak hem de Mehmet Ekici'ye en kısa sürede kavuşmak istiyor.

Özellikle duran toplardaki başarısıyla dikkat çeken Mehmet Ekici bu sezon 19 resmi maçta 3 gol 1 asistle oynadı.

Gamaspor

Geri
Üst Alt