Galatasaray, Mehmet Ekici İçin Devrede!

rijkerking kazığı

Sürünen Selçuk'un yürüyen versiyonu. Dehşet transfer. Helal olsun!

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yönetim acilen degismeli. Iyiye gitmiyoruz.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Bu Ekici'yi hiç beğenmiyorum. Temposuz oyuncu. Seneye Avrupa'da başarı hedefliyorsak Mehmet Ekici'yle falan başarı gelmez. Şu Trabzon'dan transfer yapma hastalığından kurtulamadık. Biri gidiyor, biri geliyor.

Tam bir dursun nazif transferi olur. Para yok denilen ortamda bu transfer yapılırsa eğer mevcut yönetime alenen bir kalkışma olmalı.

Mehmet Ekici - Sayfa 148

Trabzon taraftarının büyük çoğunluğu gitsin diye dua ediyor. Şimdi bizim beceriksizler gidip en az 1 milyon Trabzon'a, yıllık 2 milyon da Ekici'ye verir. Sonra da transfer yaptık diye böbürlenip dururlar. Bizi bitiren zaten bu tür transferler oldu. Yapmayın kardeşim transfer falan.

gitsin diye dua ederler transfer edersekte değere biner

Mehmet Ekici - Sayfa 148

Trabzon taraftarının büyük çoğunluğu gitsin diye dua ediyor. Şimdi bizim beceriksizler gidip en az 1 milyon Trabzon'a, yıllık 2 milyon da Ekici'ye verir. Sonra da transfer yaptık diye böbürlenip dururlar. Bizi bitiren zaten bu tür transferler oldu. Yapmayın kardeşim transfer falan.

Son kazığı Cavanda ile yedik. Eger bu adamı da alırlarsa dunyanın en geri zekalı futbol yonetimi olarak ilan edilmeli..

Trabzonspor anlaşılan bir futbolcu ile anlaştı paraya sıkıştı yine bizi bekliyor yeni transferini bitirmek için.

Envoyé de mon Sony Xperia Z5 en utilisant Tapatalk

Selçuk kadar pas yeteneği var, tekniği ondan iyi, çalım atabilir, duran topları ve şutları etkili. Olumsuz özelliği Selçuk kadar temposuz, fizik olarakta pek farkları yok. Selçuk 26 yaşındayken fizik olarak iyi ve temposu da iyi seviyeydi ama Ekici öyle değil. 26 yaşındaki Ekici'nin temposu 31 yaşındaki Selçuk'la aynı seviyede. Ayrıca eimizde Ekici'den çok daha iyi olan ve merkez orta sahada oynayabilecek Emre Çolak vardı.

Mehmet Demirkol: (Mehmet Ekici için) Galatasaray ile işin bittiğini duydum.

Keske Badou yu alsaydik bunun yerine.

Selçuk'un bir tık altı.
Bu herife para bayılacaklar Galatasarayı çöp yuvasına çevirdiler.

NKGSDVBS
TapaTalK

Geri
Üst Alt