Galatasaray mı? Sevgili mi?

Cevap: Galatasaray mı? Sevgili mi?

Metin OKtay;

"Tabiki Galatasaray o daha vefalı" ;)

antuvari bir konu.

Saçma, neden sevgilimle Galatasaray arasında bi seçim yapmak zorunda kalim? Ha sevgilim sorarsa zaten baştan bi yerde bi hata yapmışım demektir beni böyle saçma bi tercih yapmak zorunda bırakan insana sevgilim demekle.

ikiside ayni sey ama oy kullanmak adina GALATASARAY.

Ne bir okulu bitirmek

Ne de bir kızı sevmek

Tek bir dileğim var ki

Cimbom seni şampiyon görmek

:):)

eskilerden müthiş bir tezahuratır :)

Aile + Galatasaray benim için en önemlisidir

sevgilide neymiş :tiphat:

Galatasaray is my religion [what is a sevgili]

manitası olanlar için zor seçim tabi siteyi takip ediyorlarsa

dunyevi ask beyler ,titreyin ve kendinize gelin...

18 yaşındayım ve hayattaki en büyük tecrübem şudur : '' Bize her sevdadan geriye kalan sadece Galatasaray '' geri kalan bütün aşklar , vallahi tallahi yalandır.Bunu hayat yüzüme yüzüme çarptı benim ve her çarpışında ;

new_57521_172_b.jpg

Bi kere daha sevdim..

Mac saatinde görüsmem, yani ikiside. :)

Ellerde cigara seni izledik

Kırmızı gülleri kapına serdik

Tutmadın sevgilim ellerimizden

Koştuk biz yine CİMBOMA geldik

vitesi manuele atanlar işkembe-i kübrağa'dan konuşuyor tabi

sevginin büyüklügüne baglı Galatasaray sevgisi tabi ki bambaşka birşey sadece Galatasaray da degil bir fenerbahçelinin yada nebileyim göztepe linin ordulunun takımına duydugu sevgi gibi , karşılık beklenmeden duyulan garip bir bagdır takım sevgisi fakat

bir yere kadar ailen veya ilerde aile olucagını düşündügün sevgilin e karşı duydugun sevginin hiç bir şey üstüne çıkamaz biraz gerçekçi olmak gerekir anan baban mı Galatasaray mı deseler ne cevabı verirsiniz yada cocugu olanlar vardır cocugun mu Galatasaray mı bunları geçtim aşık oldugun hayallerini üzerine kurdugun kadın (veya erkek)mı Galatasaray mı?

taraftarlık renklere duyulan aşk bir yere kadar asıl olan insanlara canlı varlıklara duyulan sevgidir.en kötü anlarınızda takımınızın bir başarısı sizi geçici bir süre mutlu edebilir ama tuttugunuz takım asla sizin acınızla kederinizle ilgilenmez zor günlerinizde sizi sarıcak şevkatli kollar olamaz

Çıktığım bi kızla Galatasaray kavgası yüzünden ayrıldık . Galatasaray'a daha bağlıymışım . Tabii sana mı olcaktım .

Çok sevdiğim bi kız vardı . Uğruna çoğu şeyi feda ettiğim . Seçimini yap ya Galatasaray ya ben demişti . Doğum gününde maç vardı . Galatasaray'ın maçına gitmiştim stada . Ayrılma sebebimiz olmuştu .

Ondan sonra kini çok seviyorum . Bitiyorum herşeyine onu Galatasaray'lı yapıcam ama :)

Bu arada 3 kızda fenerli -_-

Geri
Üst Alt