- 24 Mayıs 2009
- 18.465
- 19.908
- 2.273
Bu adamın menajeri dünyanın en iyi menajeridir, Bonservisine 200 milyon harcandı bugüne kadar. Beğenmem
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizden hiçbir halt olmaz.Önceliğimiz Mertens yerine bir isim ve kanat olmalıydı
Ondan sonra sağ bek ve orta saha
En son forvet hattına adam alınmalı idi
Biz ne yaptık gidip Morata ve Kutucu alıp tersten başladık her zamanki gibi
Umarım diğer eksik bölgelere adam alırlar
Nasıl yorumluyorsun Morata işini ?Bu kadar yaygaradan sonra bu iş dönerse Galatasaray taraftarının boynunu gereğinden fazla yere eğdirmiş olurlar. Bu da kimsenin haddi değildir.
durum hakkındaki en saçma fikri öğrenmek için mi sordun bu suali reisNasıl yorumluyorsun Morata işini ?
merak ettim yav, bana göre "ya şimdi ya hiç olamz" gibi transfer - osimhen icardi hakkında yazın karşılaşacağımız negatif bir şeyi çözüyordurum hakkındaki en saçma fikri öğrenmek için mi sordun bu suali reis
O takımları saysanaÇok saçma bir hamle.
Morata her zaman bu takımlarda ne işi var dediğim bir topçu olmuştur maalesef
Nasıl yorumluyorsun Morata işini ?
morata'ya bold pozitif bakiyorum ve gelmesini isterim, buna ragmen - bu yoruma- kayitsiz kalamam .Batşuayi'nin yanlış transfer olduğu kanıtlanır*
Yazın alınan Sara ve piyango vuran Osimhen hariç doğru dürüst adam almadıklarını yazın adam aldıkları bölgelere kışın yine adam alarak kanıtlıyorlar.
Üstelik eksik bölgeler hala duruyor zira doldurduk denilen bölgelere adam alınıyor sadece.
Araplarin bitmez parasi var onlari bizimle mi kiyasliyorsun? Adamlar daha bugun 80 milyon euro verip oyuncu alabiliyor. Elma ile armutu karistirmak gibi birsey bu.Başlarım moratasına şimdi
Yok mu olum adam gibi scoutlardan gelecek vaad eden oyuncu önerisi
Birisi uçaktan inmez derdi bitmez diğeri bize gelir koşmayı unutur üstüne gidip birde buna tonla para mı verecekler şimdi
Morata almak başarı değil enayiliktir ulan araplar bile akıllandı parayı basıyorlar ama gidip 20 21 yaşında ki adamları alıyorlar
Bunlar hala mağaradakileri uyutma peşindeler