Tier 1 Galatasaray, Morata'yı Transfer Etmek İçin Görüşmelere Başladı!

Önceliğimiz Mertens yerine bir isim ve kanat olmalıydı

Ondan sonra sağ bek ve orta saha

En son forvet hattına adam alınmalı idi

Biz ne yaptık gidip Morata ve Kutucu alıp tersten başladık her zamanki gibi

Umarım diğer eksik bölgelere adam alırlar
Bizden hiçbir halt olmaz.
Şu transferin mantıklı hiçbir açıklaması yok.
Yorumları falan hayretler içerisinde okuyorum.
Yapmayın abi transfer falan.Alayınız defolun gidin.
Yemin ederim sırf ismi var diye yıldız isim diye alın size yıldız diye transfer etmiyorlarsa bende birşey bilmiyorum.

Ayrıca morata geliyorsa stoper ve sağ bek gelemiyor diye bir madde yok Şanlı Gs tüzüğünde. Sakin kalalım

durum hakkındaki en saçma fikri öğrenmek için mi sordun bu suali reis
merak ettim yav, bana göre "ya şimdi ya hiç olamz" gibi transfer - osimhen icardi hakkında yazın karşılaşacağımız negatif bir şeyi çözüyor

ama ben oyunu ileri yıkan , boştaki topu süpüren profiller beklentisindeyim + stoper tabii.

en merak ettiğim kısım parası.

Morata beğenilmiyor ha vay anasını beğenmeyenler osimhenden başka golcü yok bats olmuyor da diyordur kesin

Italyan TD Ispanyol futbolcu tutmuyor bizim ülkede be

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

Batşuayi'nin yanlış transfer olduğu kanıtlanır*

Yazın alınan Sara ve piyango vuran Osimhen hariç doğru dürüst adam almadıklarını yazın adam aldıkları bölgelere kışın yine adam alarak kanıtlıyorlar.

Üstelik eksik bölgeler hala duruyor zira doldurduk denilen bölgelere adam alınıyor sadece.
morata'ya bold pozitif bakiyorum ve gelmesini isterim, buna ragmen - bu yoruma- kayitsiz kalamam .

net budur . son donemde okudugum denk geldigim nokta tespitli mesajlardan. kalemine saglik sevgili murat .

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli

saygi ve selamlar .

Bunu alırsak 3-5-2'ye dönmeme ihtimali yok. Çöp çekecek değilim ama genç birini alsak daha iyiydi sanki. Hem alınması hem çıkılması zor transfer

bonservise gore Et transferi gibi transfer diyebilirim.

Juan Mata beyefendiyi hünerlerini sergilemek üzere piste alalım. Ikna edilsin Morata

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

Başlarım moratasına şimdi

Yok mu olum adam gibi scoutlardan gelecek vaad eden oyuncu önerisi

Birisi uçaktan inmez derdi bitmez diğeri bize gelir koşmayı unutur üstüne gidip birde buna tonla para mı verecekler şimdi

Morata almak başarı değil enayiliktir ulan araplar bile akıllandı parayı basıyorlar ama gidip 20 21 yaşında ki adamları alıyorlar

Bunlar hala mağaradakileri uyutma peşindeler

Başlarım moratasına şimdi

Yok mu olum adam gibi scoutlardan gelecek vaad eden oyuncu önerisi

Birisi uçaktan inmez derdi bitmez diğeri bize gelir koşmayı unutur üstüne gidip birde buna tonla para mı verecekler şimdi

Morata almak başarı değil enayiliktir ulan araplar bile akıllandı parayı basıyorlar ama gidip 20 21 yaşında ki adamları alıyorlar

Bunlar hala mağaradakileri uyutma peşindeler
Araplarin bitmez parasi var onlari bizimle mi kiyasliyorsun? Adamlar daha bugun 80 milyon euro verip oyuncu alabiliyor. Elma ile armutu karistirmak gibi birsey bu.

TR icin Morata gibi oyuncular hayli fazla, suan bizde 37'lik Mertens oynuyor, Fenerde 39'luk Dzeko. Kotu oyuncular mi bunlar simdi?

Geri
Üst Alt