Tier 1 Galatasaray, Morata'yı Transfer Etmek İçin Görüşmelere Başladı!

morata özellikle büyük maclarda hep golünü atar

kritik anlarda hep dogru yerde durmayi biliyor ve ayi gibi fizigi var

Sen bats’ı küstür ondan sonra bek ortasaha lazımken git 32 yaşında adam al
Hocanın da oynattığı oyun oyun değil
Elendiğimiz YB tek puan alamamış
Bizim bu hocayla ve yönetimle şampiyonluk da mümkün değil
Yok AL’de final oynayacakmış bilmem be
Ben size söyliyim erken dağılacak bu takım ama hoca hala şansımız devam ediyor, rekorlar kırdık falan diye avutmaya çalışacak

Zorunlu satın almayı opsiyona çevireydiniz iyidi.

Eğer Batshuayi gönderilmiyorsa bu transfer tamamen üçlü sistemin kesinleştiğini gösteren iş olmuş. Morata iyi oyuncudur ama umarım gidilen isimler belli program çerçevesindedir.

Nasıl bir transfer poilitakımız var anlamadım. Sırf reklamı olsun şov olsun diye ihtiyaç olup olmamasına bakmadan her fırsata atlıyoruz sanki.

Morata geldi de beğenmedik. Şimdi sağbek ortasaha kanat transferine geldi

Gelsin abi kim varsa gelsin tamam morata cok kciriyor ama elit seviyede bir oyuncu

Farketmez nicelik olarak bile eksigiz nitelige bakacak durumumuz yok hepsini alin kim varsa

Eksik bölge değil dediğin bokta eksik bölge. Kafadaki sistem Tottenham maçındaki sistemse oradaki kadrodan eksilen oyuncu kim? İcardi sezonu kapadı onun yerine Morata. Şimdi kalan eksik bölgeler stoper ve bana göre orta saha. Kanat bekleri eldekiler ile götürebiliriz düşüncesindeyim ben 3'lü sistemde. Yunus'u da Mertens bölgesinde kullanabiliriz. Yada gelecek orta saha ile bzen 3-5-2 çıkabiliriz.
Nasıl eksik değil açıklasana renktaş bize

Sol bek kim önünde Barış'mı oynayacak kanat bek veya Yunus' mu kanat bek olacak

Orta saha keza öyle

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nasıl eksik değil açıklasana renktaş bize

Sol bek kim önünde Barış'mı oynayacak kanat bek veya Yunus' mu kanat bek olacak

Orta saha keza öyle

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tottenham maçına nasıl çıktın? 3-4-1-2 o maçta o mevkilerde kimler oynadı? Kim o maçta sezonu kapattı? İcardi'nin yerine Morata geliyor işte eksik değil diyorsun eksik bölge. Kanat bekleri Jacobs- Barış- Sallai- Jelert geçeceksin. 3'lü de 1 tane iyi bir stopere ihityacın var onu alacaksın bir tane de yedekleyecek orta sahayı zaten eksik diye belirtmişim bu iki ihtiyacı. Yunus- Mertens değişmeli oynayacak.

Uçağın var motoru sıkıntılı, yağ damlatıyor, yakıtı sıkını ama modifiye yapıyon. Değişik bir mizaç

Bir kadinla flörtleşiyorsun ama kadinın kalcası ve gògüsleri silikonlu, yanakları ve dudaklar botokslu saclari cakma sarı siz olsaniz böyle bir arabaya biner misiniz?

Morata - Osimhen

Ben beğendim arkadaşş

forvetin iyi olursa ligi bir şekilde sona kadar getiriyorsun. morata, osimhen için bağlantı işlerini de iyi yapacak bir oyuncu. fiziksel olarak problemi yoksa çok iş yapar, diğer oyuncuların da performansı artar

Geri
Üst Alt