Aykut Keskin
10 Numara!
- 28 Haziran 2012
- 16.998
- 7.473
- 1.873
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şartlıymış sanırım.Zorunlu satın almayı opsiyona çevireydiniz iyidi.
Gardi'nin işine benziyor.Nasıl bir transfer poilitakımız var anlamadım. Sırf reklamı olsun şov olsun diye ihtiyaç olup olmamasına bakmadan her fırsata atlıyoruz sanki.
Osimhen alan buluyorda once bitirmesi gerekiyorMorata osimhen e alan açabilecek biri o sekilde gol sayisini arttirabilir
Nasıl eksik değil açıklasana renktaş bizeEksik bölge değil dediğin bokta eksik bölge. Kafadaki sistem Tottenham maçındaki sistemse oradaki kadrodan eksilen oyuncu kim? İcardi sezonu kapadı onun yerine Morata. Şimdi kalan eksik bölgeler stoper ve bana göre orta saha. Kanat bekleri eldekiler ile götürebiliriz düşüncesindeyim ben 3'lü sistemde. Yunus'u da Mertens bölgesinde kullanabiliriz. Yada gelecek orta saha ile bzen 3-5-2 çıkabiliriz.
Tottenham maçına nasıl çıktın? 3-4-1-2 o maçta o mevkilerde kimler oynadı? Kim o maçta sezonu kapattı? İcardi'nin yerine Morata geliyor işte eksik değil diyorsun eksik bölge. Kanat bekleri Jacobs- Barış- Sallai- Jelert geçeceksin. 3'lü de 1 tane iyi bir stopere ihityacın var onu alacaksın bir tane de yedekleyecek orta sahayı zaten eksik diye belirtmişim bu iki ihtiyacı. Yunus- Mertens değişmeli oynayacak.Nasıl eksik değil açıklasana renktaş bize
Sol bek kim önünde Barış'mı oynayacak kanat bek veya Yunus' mu kanat bek olacak
Orta saha keza öyle
FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi