Hamdi Coban
Kırmızı Üye
- 23 Haziran 2023
- 2.101
- 1.346
- 998
Çöööök cök
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sanmıyorum. Direk İcardi yerine işte.Şuayip gidecek diye yorumladım
Sol kanat bek Barış, sağ kanat bek Sallai yada Jelert. 3-4-1-2'ye geçiyorsak kanat bekten önce stoper ki o zaman Bijol ismi daha mantıklı oluyor 3'lünün orta stoperi olarak. Ondan sonra da bir orta saha transferi daha elzem oluyor bence kanat beke oranla.Morata iş yapar bizde kontratını takılmaya gerek yok. Seneye Osimhen soru işareti (bence transferi imkansız) Icardi nasıl dönecek bilmiyoruz. Sol kanat bek lazım Jacobs'un sakatlık sıkıntısını geçtim kanat bek olarak hiç uygun değil stoperde deneme yapabilseydik keşke
Eyvahİspanya Milli takiminin banko santraforuna da çöp demeyin be arkadaş
Nelsson'u kiralayıp birini alırız oraya. Orta sahaya da hücum özellikleriyle öne çıkan biri şart evet. Delici bir orta saha tam ihtiyacımızSol kanat bek Barış, sağ kanat bek Sallai yada Jelert. 3-4-1-2'ye geçiyorsak kanat bekten önce stoper ki o zaman Bijol ismi daha mantıklı oluyor 3'lünün orta stoperi olarak. Ondan sonra da bir orta saha transferi daha elzem oluyor bence kanat beke oranla.
admirim alalım