- 17 Ağustos 2009
- 41.784
- 30.182
- 3.448
Fener Dzeko yerine mi alıyor şimdi bunu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tomori lazım değil bize şu an da belki stoper olarak düşünebilirlerSağbekleri de maç içinde kapışmıştı.
Leao ve theo herhandeze de posta koydu, herif o kurtlar sorfasından çıkarsa büyük başarı, ikisinide 2. yarı sahaya çıkarmadı. Morata'yı da dakika 50 de falan aldı sanırımSağbekleri de maç içinde kapışmıştı.
Zorunlu diyen epey cok .Zorunluluk yok. Alacaksak 10’a bağlarız bir şekil. Getirelim de Florya suyu sonrası bakarız duruma
Haberi 16 diye revize etti Longo, biraz önce 18 yazmıştı
Edit: zorunlu ifadesi de eklemiş
Osimhen'i alma işi hayaldi zaten 1 oyuncuya 60 milyon nasıl vereceğiz?Demek Fener'in yeni transferi bu.
Ayrıca hiç sanmıyorum ama, diyelim almayı becerebildik. Icardi ne olacak? Osimhen ne olacak? Osimhen'i alma işi komple iptal o zaman.
nasılAdını sanını duymadığım bir adam daha...
Bazı kaynaklar sade kiralama demiş. Mantıklı değil zorunlama ama biz mantıklı hamle yapmayız, bakalım.Zorunlu diyen epey cok .
Jelert gibi 5-6 adama 9-10 milyon euro vereceğimize, Osimhen gibi bir adama 60 verelim. Ayrıca Galatasaray isterse verir. Taraftardan toplar parayı, yine verir.Osimhen'i alma işi hayaldi zaten 1 oyuncuya 60 milyon nasıl vereceğiz?
Tamam.Jelert gibi 5-6 adama 9-10 milyon euro vereceğimize, Osimhen gibi bir adama 60 verelim. Ayrıca Galatasaray isterse verir. Taraftardan toplar parayı, yine verir.
Tanimiyorum adamı p.enis üstadım aydınlatır misin bizde iş yapar mı?