Tier 1 Galatasaray, Morata'yı Transfer Etmek İçin Görüşmelere Başladı!

Bunun kadar buyuk klup transferi yapan daha bis bir adam gormedim. Hay boyle yonetimin bu haber dogruysa

Jelert gibi 5-6 adama 9-10 milyon euro vereceğimize, Osimhen gibi bir adama 60 verelim. Ayrıca Galatasaray isterse verir. Taraftardan toplar parayı, yine verir.
Veremez hocam 10 nere 60 nere, 60 veriyorsak osimhen senede 60 gol atmalı 60 gol kaçırmamalı. Tamam biz de seviyoruz başımızın tacı falan da, ilk sezon icardisinin yarısı kadar katkı vermedi daha, hele bir oynasın şampiyon yapsın bakalım ki yine o paraya değmez yanına bir tanede avrupa kupası falan sıkıştırması lazım.

Galatasaray, Álvaro Morata transferinde müzakerelerde ilerledi. @MatteMoretto
halen saskinim .

yeni milan hocasi ile *dinamo maci ozelinde gergin bir problem yasadi .
siicagi sicagina eger denildigi gibi ayrilmak istemesi /gonderilmek istenmesini ^ saskinlikla karsiladim .

conceicao nun *gecen *hafta takim kaptanlarindan calabria ile de mac sonu intense bir tartisma yasamasi , duruma mudehale edilmeseydi olayin buyuyecegi gorunuyordu. neyseki mactan sonra problem halledildi denildi.

calabria tartismasi uzerine morata . bu denklemden bakildiginda ,milan da hoca oyuncular birlikteligindeki problemler onceki hoca fonseca da oldugu gibi (leao) - mevcut hoca dolayli da devam ediyor gorunuyor .

salt, dinamo maci kenara alinmasi akabinde yonetim bu karar / bu durum boyle bir sonuca neden olmussa - tum bunlar baglaminda belli bir mantiga oturtabiliyorum morata konusu . diger turlu ayrilisini zor goruyordum milan ekibinden .

tipoloji olarak cok begendigim bir oyuncudur. taktik derinlikli olmasi, tecrubesi , caliskan gezgin ,en onemlisi takim oyuncusu olmasi disinda - ozellikle *hold up *link up geliskenlerin de elit bir prototip .

-mac gunu- genelde transfer konusuna yorum eklemem . istisna olarak yazmis oluyorum bu yorumu .

bolge ozelinde diger *isme de degineyim istedim ,
@Aras Şimşek bastan beri *bats'a dair ayni yerdeyim. alinmamaliydi, keza , uefa kadrosuna yazilmadan yerine biri dusunulmeli idi .

diger yandan , uefa kadrosunda isminin olmasi , <-> uefa baglaminda yerine birini ekleme sansin yoksa - elden cikarma konusu- saglikli degil .
dedigim gibi ,neden alindigini da halen anlam veremedigim bir transfer oznesidir. bizim oyuna uygun bir prototip degil kanimca .

@Hayri Cund , @Hüsnü Ayabakan , @Onur Adıbelli , @Ozan Puki

saygi ve selamlar .

Laa bize morata lazım değil

Kaldı ki öyle çok golcü bir adamda değil morata

Yine yanlış transfer yine yanlış isimler

Allah cezanızı versin sizin yaa

Derhal istifa edin

Düşün lan yakamızdan

İnşallah gelirse 3lü sisteme dönüş ve güzel maçlar. Talisca denen sönmüş arap ligi yıldızından 1000 kat iyi transfer olur ama çok gaza gelmiyorum yönetime güvenmiyorum.

Taraftar veremez diyorsan, uzun uzun anlatmam yerine direkt Erden Timur'u dinleyebilirsin. İşin gayet mümkün olduğunu söylüyor.

Yok 1 tane Osimhen alacağımıza 10 tane Jelert alalım diyorsan, o da fikir özgürlüğü. Ne diyeyim.

Geri
Üst Alt