Ali Sezgin
Parçalı Üye
- 30 Ocak 2019
- 3.239
- 2.950
- 1.148
Kim olursa olsun 32 yaşındaki adama 16 vermek biraz deli işi. Umarım doğru değildir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben de tanımıyorum üstadım gavur liglerini pek izlemem fikrim yokTanimiyorum adamı p.enis üstadım aydınlatır misin bizde iş yapar mı?
Veremez hocam 10 nere 60 nere, 60 veriyorsak osimhen senede 60 gol atmalı 60 gol kaçırmamalı. Tamam biz de seviyoruz başımızın tacı falan da, ilk sezon icardisinin yarısı kadar katkı vermedi daha, hele bir oynasın şampiyon yapsın bakalım ki yine o paraya değmez yanına bir tanede avrupa kupası falan sıkıştırması lazım.Jelert gibi 5-6 adama 9-10 milyon euro vereceğimize, Osimhen gibi bir adama 60 verelim. Ayrıca Galatasaray isterse verir. Taraftardan toplar parayı, yine verir.
Morata osimhen e alan açabilecek biri o sekilde gol sayisini arttirabilirBizim hucum hattinda gol atan yokki
Osimhen penaltisiz golu en son ne zaman hatirlamiyorum baris girdigi 30 pozisyondan 5 ini atan adam birde morata istastikleri patlatiriz
xG 10 gol 1
3-1-6 çıkacağız jsjssjBeğendiğim bir oyuncu ama takımın altı kaval üstü şişhane oldu yine.
İki ucu boklu değnek tanımının futbolcu olmuş hali morata o yüzden kimse net bir tanı koyamıyor adama. Kimse oha çüşte çekemiyor gelmesinde diyemiyorÇöp diyen olmamış???
halen saskinim .Galatasaray, Álvaro Morata transferinde müzakerelerde ilerledi. @MatteMoretto
tam tersi ihtiyacımız olan bir adamabi bu adam bize lazim degil ki?
Taraftar veremez diyorsan, uzun uzun anlatmam yerine direkt Erden Timur'u dinleyebilirsin. İşin gayet mümkün olduğunu söylüyor.Tamam.
Stoper tarafında değişen bir şey olmaz gibi. Zaten böyle oynuyoruzicardi - osimhen - morata
2-5-3