Tier 1 Galatasaray, Morata'yı Transfer Etmek İçin Görüşmelere Başladı!

Milan’ın transformasyonuna sponsor olmuşuz gibi görünüyor. Keşke bizim de hatalı transferlerimizin tamamına talip bir enayi kulüp olsa..

Araplarin bitmez parasi var onlari bizimle mi kiyasliyorsun? Adamlar daha bugun 80 milyon euro verip oyuncu alabiliyor. Elma ile armutu karistirmak gibi birsey bu.

TR icin Morata gibi oyuncular hayli fazla, suan bizde 37'lik Mertens oynuyor, Fenerde 39'luk Dzeko. Kotu oyuncular mi bunlar simdi?

Bizim de paramız çok ki osimhen icardi batsuayi gibi üç tane santraforun üstüne yarı forvet ahmet kutucu alıyoruz şimdi bir de üstüne morata almak üzereyiz.Arapların bile sınırsız parayla yapmadığı enayiliği yapmaya kalkıyoruz

Senin elinde zaten osimhen ve bats var üstüne ahmet de gelmiş.Gider göztepeli romulo tarzı uygun maliyetli alırsın bunu anlarım da moratanın maliyetine girmeyi araplar bile istememişken enayi gibi neyine giriyoruz bu takımın ihtiyacı morata mı şuan

İyi olur beyler abartmayın yav 3-4-1-2 de mis gibi 2.forvet. Havadan yerden iyi her türlü, zaten kimi alacağız başka

Sistemden bağımsız söyleyeyim çok işimize yaramaz gibi duruyor. Hayırlısı olsun bakalım.

forvetsiz geçen yılların acısını çıkartıyor kulüp. ille de genç olsun takıntımı mostafa mohammed nöbetinde bıraktım.

Moratayi stoper oynatacagiz gibi gorunuyor

Büyük takımlarda sevmezdim
Tek tik oyuncuysdu

İspanyol olması da sıkıntı

Kağıt üzerinde gs de görmek istemiyorum desem söverler 😂😂😂

Morata bu ligde defans oyuncularını zkiyle dolandırır

Bıkmadılar 30+ adam almaya. Orta sahan yok kalen yok bek yok kanat yok yatacak yeriniz yok be

Bu iş kesin oldu diye bakmak hata olur. Gimenez- Milan işi ne olur hala net değil? Eğer sırf ona bağlıysa olmama ihtimali hatırı sayılır derecede var.

Morata laf edilecek bir adam değil ama bizim ne kadar ihtiyacımız vardı kısmı tartışılmalı..Stoper sağ bek orta saha takım kan ağlıyor biz gidip Moratayla uğraşıyoruz..

Ancak Bats giderse olumlu karşılarım

Geri
Üst Alt