Galatasaray: "Mostafa Mohamed 2025 yılına dek Galatasaray'da!"

Üstündeki baskı azalacaktır ne zamandır bonservisi alınıp alınmayacağı konuşuluyordu

Hayirli olsun. Afrika kupasinda is yaparsa ve ligde 5-10 gol atarsa max. 5 milyon karla satilir sezon sonu en gec. F. Terim'in gözünden düstü bence, o yüzden cok fazla kalmaz TR'de.

işte bu

çok daha iyi olacaksın cimbomla kupaları kaldıracaksın aslan parçası

Belki bigün iyi golcü olur ama iyi futbolcu olamaz

Yinede almak doğruydu zarar ettirmez

Hayırlı olsun. Çok sevindim.
Yorumları okuyunca Türkiye 'den neden yüksek bedelli oyuncu satamadığımızı anladım.
Adamda 1.sınıf golcü kumaşı var, biraz parlatmaya çalışmak yerine çoğu taraftar hemen satalım da satalım.

madem sözlesmenin bi hükmü yok vermeyin para beles gelsin

Para bok olunca şak diye alıyoruz arkadaş

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bunun yerine adam akilli tecrüeli kurt golcü alsak bazi sorunlarimiz cözülürdü

Benim hala umudum var bu oğlandan.

Potansiyeli olan bir çocuk aslında. Ben inanıyorum geleceği de parlak. Geçen maçta da orta sahaya kadar geriledi adam mücadelede, bazen bir bakıyorum savunmada da var. İsteği güzel. Kontrol eksikliğini az daha geçen maç gibi giderse, kafasını sahaya verse, onu besleyecek arkadaşları olsa şu an ligin en iyisi olurdu, hiç şüphem yok. Cagne sakat, belki satılırdı devre arası ama ben pek sanmıyorum. Hele Muric falan geçiyor, bin kat Mostafa'yı tercih ederim. Bu dönem kalıp biraz daha piyasa yapması yararımıza diye düşünüyorum. 8den çok daha fazlası bir adam. En az Kerem ayarına getirmek lazım. Tabii ısrar ederek. Son vuruşları da hallettik mi geçen sene gibi uçar, gider. Hayırlısı olsun camiamıza. Allah sakatlık vermesin. Saha performansının daha da artması dileğiyle.

geleceği parlak felan değil, geleceği anca Galatasaray inşallah gider sırf topa iyi abanıyor diye bi ton para vermeye gerek yok

Hayırlı olsun. Çok sevindim.
Yorumları okuyunca Türkiye 'den neden yüksek bedelli oyuncu satamadığımızı anladım.
Adamda 1.sınıf golcü kumaşı var, biraz parlatmaya çalışmak yerine çoğu taraftar hemen satalım da satalım.
Riberye bal yapmayan ari nerden buldunuz da getirdiniz bu şoparı diyen taraftar bizim taraftar. Hiç bi boku beğenmeyiz. Brezilyadan Wonderkid topçu ordusu getir 1 haftaya öğütür yollarız. Hepimiz birer atanamamış PEP iz. Tiksiniyorum bizim taraftardan. Hiç bir haltı beğenmeyiz kulüp için ne stada gideriz ne bi forma alırız boş boş sallarız anca buralardan. Nefret edilecek derecede yeni kuşakların tabiriyle cringe bir taraftar kitlemiz var.

Geri
Üst Alt