Galatasaray, Nathan Redmond İçin Southampton'a 4 Milyon Euroluk Teklif Yaptı

Ben transferden sorumlu biri olsaydim hic bir zaman genis alan futbolcusu tercih etmezdim. Bu tür oyuncular basariyi genelde orta sinif veya kalitesiz takimlarda yasarlar, cünkü oynadi rakipler hep acik futbol oynar. Biz yilda kac mac bu genis alanlari yakalabiliriz?

Biz daha cok kapali defans yapan takimlara karsi oynadimiz icin , dar alanda adam gecebilen futbolcular pesinde kosmaliyiz, birde allah askina orta kesebilen, sifira inip al da at pasi atabilen kanat oyuncu bulun.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

PL'ye ilk sezonlarda geleceği çok parlak görülen isimlerden biriydi. Big 6 yapmasına kesin gözüyle bakılıyordu. Norwich'ten Southampton'a 10 milyon civarı bi paraya geçmişti.
Bir kaç sene öncesine kadar kulübün en iyi oyuncusuydu. Geçen sezon da Southampthon'ın açık oyunuyla birlikte iler ucun her noktasında görev yaptı.
Bitiriciliği aman aman seviyede değil sürpriz goller çıkarır, tabi PL'nin zorluk derecesi ile bizim ligi kıyaslamıyorum çift haneleri görebilir. Ama daha çok asist yapmayı sever. Sağ kanat olarak başlamış olsa da Poche sayesinde sol kanadı da benimsedi. Ters ayakla içeri girmeyi de topa basıp orta yapmayı da sever. Sağ kanatta ise güzel bindirir. Çok hızlı olmasa da patlayıcılığı iyidir. İleri uçta pivot santrafor ile kullanılır.

Southampton geçen sezon çok açık oynuyordu hatta bazı maçlar bu açık oyunun cezasını çekse de vazgeçmemişti. Ne olduysa bu sezon kapalı oyuna geçtiler. Bugünkü maçlarını izledim, puan çıkarabilecekleri bi maçta bile neredeyse hücumu düşünmediler desem yeridir. Cılız şutlar ataklar. Detay bilmiyorum ama bazı oyuncular gözden düşmüş gibi.

Bunun dışında agresif bir isim değildir. Sahada profesyonel takılır.

Gülmemişler mi o rakamı görünce

PL'ye ilk sezonlarda geleceği çok parlak görülen isimlerden biriydi. Big 6 yapmasına kesin gözüyle bakılıyordu. Norwich'ten Southampton'a 10 milyon civarı bi paraya geçmişti.
Bir kaç sene öncesine kadar kulübün en iyi oyuncusuydu. Geçen sezon da Southampthon'ın açık oyunuyla birlikte iler ucun her noktasında görev yaptı.
Bitiriciliği aman aman seviyede değil sürpriz goller çıkarır, tabi PL'nin zorluk derecesi ile bizim ligi kıyaslamıyorum çift haneleri görebilir. Ama daha çok asist yapmayı sever. Sağ kanat olarak başlamış olsa da Poche sayesinde sol kanadı da benimsedi. Ters ayakla içeri girmeyi de topa basıp orta yapmayı da sever. Sağ kanatta ise güzel bindirir. Çok hızlı olmasa da patlayıcılığı iyidir. İleri uçta pivot santrafor ile kullanılır.

Southampton geçen sezon çok açık oynuyordu hatta bazı maçlar bu açık oyunun cezasını çekse de vazgeçmemişti. Ne olduysa bu sezon kapalı oyuna geçtiler. Bugünkü maçlarını izledim, puan çıkarabilecekleri bi maçta bile neredeyse hücumu düşünmediler desem yeridir. Cılız şutlar ataklar. Detay bilmiyorum ama bazı oyuncular gözden düşmüş gibi.

Bunun dışında agresif bir isim değildir. Sahada profesyonel takılır.
kariyerinin gidisati feghouli havasi veriyor ama farkli oyuncular gibi

redmond'a hayır

kariyerinin gidisati feghouli havasi veriyor ama farkli oyuncular gibi
Farklılar, feg o fizikle Epl yapması bile saçma bir isimdi. West Ham'ın istatistik transferlerinden. Yoksa La Liga'lık adamdı Feg.
Redmond ise bütün kariyeri adada geçti. Zorluk seviyesini fazlasıyla yaşıyor.

Ben gelsin derim ama ilk tercih olmaz heralde

Keremin yerine aliniyorsa karsiyim keremin yerine alacagimiz adam daha dengeli biri olmali oyun kurucu ozellikli olmali yunusun yerine aliniyorsa daha mantikli olur

Yunus kucuk takimlarin katki yapan oyuncusu olabilir ama buyuk takimin oyuncusu olamaz

iki kanatta oynayabiliyor vs diye futbolcu alınmaz.

Şu an ki seviyesi, performansı, yaşı ve maliyeti hepsi önemli kriterler.

Bu çocuğu izlemedim hiç. EPL maçlarına arada bakarım ama dikkatimi de çekmedi.

Yaşı ve geldiği takım ile uyruğu nedeni ile mesafeliyim. Zira o ligde ilk 5 takım dışında alınan futbolcuların performansı genelde iyi olmuyor

iki kanatta oynayabiliyor vs diye futbolcu alınmaz.

Şu an ki seviyesi, performansı, yaşı ve maliyeti hepsi önemli kriterler.

Bu çocuğu izlemedim hiç. EPL maçlarına arada bakarım ama dikkatimi de çekmedi.

Yaşı ve geldiği takım ile uyruğu nedeni ile mesafeliyim. Zira o ligde ilk 5 takım dışında alınan futbolcuların performansı genelde iyi olmuyor
en son elmander tutmuştu galiba ilk 5'te olmayanlardan bolton'dan gelmişti

ingiliz futbolcu pek alınmıyor en son kasımpaşa'ya gelmişti sanırım bir tane ingiliz orta saha
Drinkwater olması lazım. Kariyeri çok daha iyi olan adamın hali ortada

Futbolcu bitmişse bitmiştir. Son ütücü değiliz biz

Alacaksan Fernando olacak, Torreira gibi olacak o maliyet için.

Yoksa gidip senede 3 milyonu vasat Kanat için ödersin.

Maaşlar aşırı şişik orada

Geri
Üst Alt