- 18 Mayıs 2011
- 53.002
- 56.879
- 4.613
Galatasaray, 28 yaşındaki sol kanat oyuncusu Nathan Redmond için Southampton'a 4 milyon euroluk teklif yaptı.
Nevzat Dindar
Nevzat Dindar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kariyerinin gidisati feghouli havasi veriyor ama farkli oyuncular gibiPL'ye ilk sezonlarda geleceği çok parlak görülen isimlerden biriydi. Big 6 yapmasına kesin gözüyle bakılıyordu. Norwich'ten Southampton'a 10 milyon civarı bi paraya geçmişti.
Bir kaç sene öncesine kadar kulübün en iyi oyuncusuydu. Geçen sezon da Southampthon'ın açık oyunuyla birlikte iler ucun her noktasında görev yaptı.
Bitiriciliği aman aman seviyede değil sürpriz goller çıkarır, tabi PL'nin zorluk derecesi ile bizim ligi kıyaslamıyorum çift haneleri görebilir. Ama daha çok asist yapmayı sever. Sağ kanat olarak başlamış olsa da Poche sayesinde sol kanadı da benimsedi. Ters ayakla içeri girmeyi de topa basıp orta yapmayı da sever. Sağ kanatta ise güzel bindirir. Çok hızlı olmasa da patlayıcılığı iyidir. İleri uçta pivot santrafor ile kullanılır.
Southampton geçen sezon çok açık oynuyordu hatta bazı maçlar bu açık oyunun cezasını çekse de vazgeçmemişti. Ne olduysa bu sezon kapalı oyuna geçtiler. Bugünkü maçlarını izledim, puan çıkarabilecekleri bi maçta bile neredeyse hücumu düşünmediler desem yeridir. Cılız şutlar ataklar. Detay bilmiyorum ama bazı oyuncular gözden düşmüş gibi.
Bunun dışında agresif bir isim değildir. Sahada profesyonel takılır.
Farklılar, feg o fizikle Epl yapması bile saçma bir isimdi. West Ham'ın istatistik transferlerinden. Yoksa La Liga'lık adamdı Feg.kariyerinin gidisati feghouli havasi veriyor ama farkli oyuncular gibi
en son elmander tutmuştu galiba ilk 5'te olmayanlardan bolton'dan gelmiştiiki kanatta oynayabiliyor vs diye futbolcu alınmaz.
Şu an ki seviyesi, performansı, yaşı ve maliyeti hepsi önemli kriterler.
Bu çocuğu izlemedim hiç. EPL maçlarına arada bakarım ama dikkatimi de çekmedi.
Yaşı ve geldiği takım ile uyruğu nedeni ile mesafeliyim. Zira o ligde ilk 5 takım dışında alınan futbolcuların performansı genelde iyi olmuyor
İngiliz değil ama o.en son elmander tutmuştu galiba ilk 5'te olmayanlardan bolton'dan gelmişti
ingiliz futbolcu pek alınmıyor en son kasımpaşa'ya gelmişti sanırım bir tane ingiliz orta sahaİngiliz değil ama o.
Gelen en Flaş ada futbolcusu herhalde Dele Alli oldu ama o da tutmamaya daha yakın.
Drinkwater olması lazım. Kariyeri çok daha iyi olan adamın hali ortadaingiliz futbolcu pek alınmıyor en son kasımpaşa'ya gelmişti sanırım bir tane ingiliz orta saha