Ben seni zaten seviyorum Hüseyin
Beni hiç tanımıyorsun güzel kardeşim. Ben nefretle beslenen bir insan olmadığım gibi fikir değiştirmekte sakınca görmeyen de insanım.
Hayatımda çok hatalı görüşlerim olmuştur ama bundan dolayı utanacak bir şey olmadığını hatta hatalardan ders çıkarmak gerektiğini öğrendim. Belki bir gün sende öğrenirsin öğrenmiş değilsen.
Nalet olası Dursun Özbek konusuna gelince...
evet hatta yaptığım oldu ki bunu sanada yüz bin kere anlatım ama sen nefret duyguları ile beslenen ve belkide zeka seviyenin düşük olduğu için bunu kavrayamadın veya kavramak istemedin.
Dursunu ihale sürecinde İlk şirketin verdiği miktardan dolayı ihaleden dolayı evet destek çıkmıştım...buda sonra fena şekilde elimde patladığı da doğru ki bu konuda Can Büyük ile de muhabettimiz olmuştu.
Ne yapalım şimdi takıntılı kardeşim? Öleyim mi yanlış değerlinderemede bulunduğum için?
Tarihimizde İlk defa Avrupa'dan men yediğimiz sebebin merkez adamın resmini avatırında gururla taşıyan bir kişiye gerçi galiba boşuna laf anlatmaya çalışıyorum.
Ciddiden doktora görünmeni tafsiyede bulunuyorum ama bu arada. Utanacak bir konu değil. Bende arada sırada gidip kontrol etiriyorum sağlık durumumu . İş özel hayat...stress. önemli konu ruh sağlığı.
Piskokoji durumunu pek iyi görmüyorum veya sadece geri zekalı olman da bir seçenek tabiki.