Galatasaray, Ndombele ile Yolları Ayırıyor

yaş 27 - kumaş iyi - heves ve hırs 0 ... hatta -1500 ...

yazık - halbuki ne sevinmiştim

Su senin yazdiklarini 1 yaz boyunca birkac isim daha ekleyip yazacak ve ekmegini bunfan kazanacak bir sürü gazeteci/muhabir! olacak:)
Dur bende haber yapayım. Özel haber GS sezon sonunda Aurier, Vinicius ile yolları kesin ayırıyor. Bununla da bitmiyor yolların ayrılacağı diğer isimler de belli oldu GS sezon sonunda Zaha ve Tete'yi de satacak Oliveira'yı da göndermenin yollarını ayırıyor. Takıma kiralıktan dönecek Ross'un da kiralanması yada satılması gündemde.

Ya tutarsa dedik tutmadı. Denenmesinde bir hata görmüyorum bu adamı almasak 33 yaşındaki Vecino çöpüne 3 yıllık kontrat verecektik öyle bir faciadan kurtarmış oldu bizi en azından.

o koca g.tüyle oynayamaz tabi önce onu eritmesi lazim bunu alan takimin akli makli yok paralari cöpe atsin daha iyi

Bu saatten sonra kim alir ki bunu? Yetenegine bu derece ihanet eden az futbolcu vardir.

Araplar bile almaz bunu. Napoliye bile daha çok katkı vermiştir. Bizde bildiğin otlama dönemi geçirdi

Boşver Tanguuuyyyy
Ye abicim sen azcık daha büyüt g.tü
Çalışmak sana göre değil

Geçen yıl napoliyle bu yıl da inşallah bizle şampiyonluk kazanacak dünyanın mental olarak en bitik topçusu bile fenerlilerden daha çok şampiyonluk goruyor asdfggfs

futbol oynaması sağlığı açısından zararlı.

Zaha bu ve teteye verilen maastan kurtulsak yazin cok iyi 2 transfer yapariz

Haberin başlıkta "şok şok şok" yazmadigina sasirdim

Ilginc bir adam, problemi nedir onu da anlamadim. Soyle birsey olabilir; "banka hesabimda 10m euro birikince bu isleri birakacagim" gibi. Sanirim yedigi ictigi batirdigi disinda kalan belirli bir birikime sahip oldu ki bu yontemi seciyor. Sakatligi varsa, ki bu aciklanirdi, durum anlasilir hani sanmiyorum da.
Temizinden 50 milyon euro hesabında vardır coin falan işine girişip belki 5-10 katına da fırlatmış olabilir.
Para ve kariyer derdi yok

Zaha bu ve teteye verilen maastan kurtulsak yazin cok iyi 2 transfer yapariz
1.sırada Oliviera
2.Sırada Ndombele
3.Sırada Aurier
4.Sırada Tete
5.Sırada Vinicius
6.Sırada katkılarından ötürü Zaha ile yollar ivedilikle ayrılmalı.Aynı ivedilikle sağ bek ve 8 numara kesinlikle yaz kampına yetişmeli.

Maç sonu kutlamalarında yoktu Zaha ve Aurier gibi.
Hepsi gidici zaten.

Geri
Üst Alt