Tier 3 Galatasaray, Noa Lang İçin Napoli ile Görüşmelere Başladı

Mehmet Mehmetoglu

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör
Galatasaray, Noa Lang'ı yeniden kadrosuna katmak için Napoli ile görüşmelere başladı.

Galatasaray ve Napoli, Hollandalı futbolcunun kalıcı transferi için görüşüyor.

(Sky/Plettenberg)

Cok memnun olurum. En azindan ne verip veremeyecegini biliyoruz. Bence BAY´dan daha iyi performans gösterdi gecen sene.

en azından türkiye'yi bilen, ne yapabileceği belli olan oyuncu. 20 milyonluk herife 40 verip 5 milyonluk performans almaktan iyidir.

Batrakov, Lang ve u23 forvet transferiyle kapatacağız.

İstemiyorum. Ayrıca bunu ucuza alacağına inanan varsa elimde köprü var.

Napoli 25 e Çakar bunu bize. 10-12 bandına geliyorsa parasızlıktan aldık der susarım ama üstüne olay çıkarırım

Yabancı sınırı varken buna gidince insan bir sinirleniyor tabii.

Bilmiyorum fena bir oyuncu değil ama bize çok seviye atlatır mı bence atlatmaz.

O yüzden burada kritik olan bence maliyeti. Napoli'nin de uyguna vereceğini hiç sanmıyorum.

kanada u23 alsak daha çok memnun olurdum

leaoya 45 bons 10 maaş falan verileceğine bu transfere yine ok diyor insan

Baslarda istiyordum ama artik istemiyorum. Bize level attiracak bir oyuncu transferi gerekiyor.

Biraz yeni yuzler de iyi olur.
Baskan en ucuz cozume yoneldi gibi. Bence gene bir cok ses ve karar verememe durumu var.

Fofana icin yukselmistim halbuki (lang severim ama bence bekledigimizo sahaya tam yanistmamisti - fakat o oynarken de 10 numara yoktu, o detayda var tabi)

Bizi ileriye götüren hamleler yapmamız gerekiyor. Lang zaten beğenilse sezon sonu takıma bir şekilde dahil edilirdi.
Baktılar ki taraftar istiyor, buyrun istediğinizi alacağız diyecekler.. korkunç))

Yönetimi tebrik etmek lazım.

Bunlarin yapacagi is buydu.

Madem tanıdığımız birine gidecektik niye Ağustos'un sonunu bekledik.

Beceriksizlik konusunda dünyanın en büyükleri bizimkiler.

İyi haber sevindim. Bu sene daha da iyi performans verir artık tamamen bizim oyuncumuz olacağı için.

Geri
Üst Alt