Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lang kesinlikle kötü topçu değil fakat Ağustosun son haftasına gelindiğinde bir sürü pahalı ve yüksek profili topçu arasında mekik dokuyup da en sonunda "Lang'ı geri getirelim"e dönünce iş, yakışıksız duruyor. Hem de oyuncu da hak ettiği değerin biraz daha altında değer görüyor taraftarlar açısından. Yoksa kesinlikle kötü topçu değil, fayda da verecektir inanıyorum.leaoya 45 bons 10 maaş falan verileceğine bu transfere yine ok diyor insan
Parasal olarak illa ki mantikli ama hedef olarak Lang seni bir adim yukari tasimaz. Ama Leao'da o potansiyel var. Tabi patlayip paranin bir tarafina kacmasi riski de var. Buyuk kumar ama bunlarin garanti iyi adam alacagi zaten hic bir zaman ihtimal dahilinde degildi.Leao yerine daha mantıklı olabilir
Bizde isimli kanat tutmuyor gibiParasal olarak illa ki mantikli ama hedef olarak Lang seni bir adim yukari tasimaz. Ama Leao'da o potansiyel var. Tabi patlayip paranin bir tarafina kacmasi riski de var. Buyuk kumar ama bunlarin garanti iyi adam alacagi zaten hic bir zaman ihtimal dahilinde degildi.