Tier 3 Galatasaray, Noa Lang İçin Napoli ile Görüşmelere Başladı

Zaten daha iyisi olmayacak o yüzden kaçmadan alınmalı üstelik maliyeti az olacağı için belki merkeze de iyi bir oyuncu alırız

İşin komik tarafı: Bu beceriksizler Lang’ı da Ajax’a kaptıracak, demedi demeyin. :LOL:

Haziran ayinda yapilmasi gereken bir hamleydi

Simdi yapilmasi ise tamamen plansizlik

leaoya 45 bons 10 maaş falan verileceğine bu transfere yine ok diyor insan
Lang kesinlikle kötü topçu değil fakat Ağustosun son haftasına gelindiğinde bir sürü pahalı ve yüksek profili topçu arasında mekik dokuyup da en sonunda "Lang'ı geri getirelim"e dönünce iş, yakışıksız duruyor. Hem de oyuncu da hak ettiği değerin biraz daha altında değer görüyor taraftarlar açısından. Yoksa kesinlikle kötü topçu değil, fayda da verecektir inanıyorum.

Ben de Leao'ya yüksek miktarda yatırım bağlamaktansa Lang'ı almayı tercih ederdim bu arada. Hele ki bir de kiralık olursa çok çok uygun maliyete gelebilir. Hatta bu sayede yüksek bonservisli başka bir transferin de önü açılabilir belki.

Kriter "takima katki saglar mi" olmali. "Yeni yüzler lazim" fikrine katilmiyorum. Burasi 300 bölümlük polisiye dizi degil futbol takimi.

sacmalik barisin yedegini tekrar geri getirmek istiyoruz daha ucuz diye ,o vakit gidin yetenekli bir U23 oyuncuyu 5 milyona kiralik getirin oynasin bir sene sonra takimina dönsün.

Sırf şu iş bile başlı başına istifa sebebi.

Hain herif o kadar fazla istifa sebebi sunuyor ki bizlere kafayı sıyırdık iyice.

Sol kanatın cicaldau'su. Harbiden batmışız biz heralde. Biz 5-6 sene CL ye kalamasak küme mucadelesi verecez sanırım. Bu kulübün hortumlandığını düşünüyorum

Brezilya da hiç mi oyuncu yok kiralık alalım deneyelim.

Sonra sövünce de sövdü oluyor Haziran ayında yapmanız gerekiyordu bunu hatta Mayıs.

Leao yerine daha mantıklı olabilir
Parasal olarak illa ki mantikli ama hedef olarak Lang seni bir adim yukari tasimaz. Ama Leao'da o potansiyel var. Tabi patlayip paranin bir tarafina kacmasi riski de var. Buyuk kumar ama bunlarin garanti iyi adam alacagi zaten hic bir zaman ihtimal dahilinde degildi.

Son düzenleme:
Leaodan iyidir

Uguchuckwo+Batrakov + Lang

Tam lig'de 4. olduk UEFA Cupa giriyoruz VE Paramız yok transferler.

Parasal olarak illa ki mantikli ama hedef olarak Lang seni bir adim yukari tasimaz. Ama Leao'da o potansiyel var. Tabi patlayip paranin bir tarafina kacmasi riski de var. Buyuk kumar ama bunlarin garanti iyi adam alacagi zaten hic bir zaman ihtimal dahilinde degildi.
Bizde isimli kanat tutmuyor gibi
Sane zaha falan
Ne bilem

Lang’a burun kıvırıp özellikle hashtag başlatanların kulübünün son resmi maçında oyuna sokacak yedeği yoktu. Bunların oyuncu havuzu ve menajer havuzundaki isimlerden başka yapabileceği bir iş bölümü yok. Denenmişe gidip yetersizi kabul görmek bunların acizliği, bu acizlik altında yatan çapsızlığa Lang gözümde yeterlidir. İyi olur.

Geri
Üst Alt