- 31 Mart 2012
- 31.061
- 6.241
- 1.493
Bu sefer olacak gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hiç bu kadar savaştığımız bir maç daha görmemiştim.
Bro bırak da savaşsınlar yenilsek gruptan çıkma ihtimalimiz 0'a düşüyordu.
Karakterli bir takım olmasak uzatmaya gittiğinde bırakırdık maçı. Nerdeyse her oyuncumuz 40 dakika üstünde oynadı.
Maç uzadı diye tabiki maçı bırakmaz kimse ama bu kadar canı gönülden de oynamayabilir. Ayrıca bayan takımımızda ücretlerini doğru düzgün almazken böyle bir emek vermeleri müthiş. Bunda tabi takımı motive eden Ekrem hoca en büyük etken.Bunun karakterle alakası yok. Hangi oyuncu olursa olsun 40 dakikayı götürebilen kalan dakikaları da götürür hem de daha istekli bir şekilde. Aynı şeyi ben de yapardım. Maç uzadı diye ben oynamayım mı diyeceğim ? Evet karakterli bir takımız ama fb gibi karaktersiz takımlar da aynı şeyi yapar.
Maç uzadı diye tabiki maçı bırakmaz kimse ama bu kadar canı gönülden de oynamayabilir. Ayrıca bayan takımımızda ücretlerini doğru düzgün almazken böyle bir emek vermeleri müthiş. Bunda tabi takımı motive eden Ekrem hoca en büyük etken.
Bayan basketbol oyuncularımız ücretlerini alıyor diye biliyorum. Onların maaşları çok fazla değildir erkek basketbola göre.
Canları isteyince oynuyor bizimkiler..Ne olur bugünkü maç arkadaşlar, girelim mi 2ye?