Galatasaray Odeabank 2014/15 Sezonu Başlığı

En iyi oyuncumuz ışıl. Hiçbir halt yaptığı yok.

Hiç bu kadar savaştığımız bir maç daha görmemiştim.

Bu takıma helal olsun! Yüz akı şubemiz. Doğru düzgün kadromuz olmamasına rağmen yine zoru başardık. Kelsey saçma hatalar yapmasa maç buraya da gelmeyecekti.

Jelena 24 sayı Martinez 25 sayı atmış. Martinez çok üst düzey oynadı bu maç.

Karakterli bir takım olmasak uzatmaya gittiğinde bırakırdık maçı. Nerdeyse her oyuncumuz 40 dakika üstünde oynadı.

Bunun karakterle alakası yok. Hangi oyuncu olursa olsun 40 dakikayı götürebilen kalan dakikaları da götürür hem de daha istekli bir şekilde. Aynı şeyi ben de yapardım. Maç uzadı diye ben oynamayım mı diyeceğim ? Evet karakterli bir takımız ama fb gibi karaktersiz takımlar da aynı şeyi yapar.

ite ite kazandık iyi oldu cok ekrem hoca bu leş kadroyla bile başarıyor yüzsüz özyer çıkmış hala boş boş konuşuyor

Bunun karakterle alakası yok. Hangi oyuncu olursa olsun 40 dakikayı götürebilen kalan dakikaları da götürür hem de daha istekli bir şekilde. Aynı şeyi ben de yapardım. Maç uzadı diye ben oynamayım mı diyeceğim ? Evet karakterli bir takımız ama fb gibi karaktersiz takımlar da aynı şeyi yapar.
Maç uzadı diye tabiki maçı bırakmaz kimse ama bu kadar canı gönülden de oynamayabilir. Ayrıca bayan takımımızda ücretlerini doğru düzgün almazken böyle bir emek vermeleri müthiş. Bunda tabi takımı motive eden Ekrem hoca en büyük etken.

Maç uzadı diye tabiki maçı bırakmaz kimse ama bu kadar canı gönülden de oynamayabilir. Ayrıca bayan takımımızda ücretlerini doğru düzgün almazken böyle bir emek vermeleri müthiş. Bunda tabi takımı motive eden Ekrem hoca en büyük etken.

Bayan basketbol oyuncularımız ücretlerini alıyor diye biliyorum. Onların maaşları çok fazla değildir erkek basketbola göre.

Yemin ediyorum 40 yil yaşlandim. Böbrek taşi filan düşürmüş olabilirim. Elimizde olan maçi vermeye çalişiyoruz. Bir yandanda iyi oynuyoruz.

Bone saçmaladi bazi yerlerde ama bana göre faydasi fazla. Onun üstünden fazla oynuyoruz. Skorerimiz yok Bunu görmezden geliyorlar.

Bugün Martinez ve Dubjlevic iyi oynadilar.

Ogwinmike hep sahadaydi. 15/13 2 lik atti. 30 sayisi var. Bone 21 sayi 12 ribaund aldi. Martinez 24 Dubjlevic 25 sayi atti.

Biz şu kosiceye nasil yenildik hala onu çözemiyorum ben.

Çok kritik 3 maçımız daha kaldı. Prag (D) , UMMC (E) , Wisla Can (E). Üç takım da birbirinden zor. Bu maçlardan en az 2'sini almamız gerekiyor gruptan çıkmak için. Prag deplasmanı çok zor. O maçı attım. Kendi sahamızda bile Prag'a 30 sayı farkla yenildik. UMMC ve Wisla Can Pack , Prag'a nazaran daha başa baş geçebiliriz. Sezon başında Sancho ve Nevriye'nin geç dönmesi, 4'de 0 ile başlamamıza sebep oldu. Kendi sahamızda BLMA'ya yine bir uzatma sonucu yenildik. Kösice'ye evimizde son saniyelerde Martinez'e verilmeyen faulle 1 sayı farkla yenildik. Umarım artık kalan 3 maçta şans bize güler.

Bu arada şu an BLMA-Kosice maçı oynanıyor. O maç da çok önemli bizim için. BLMA yenerse 4.'lük için çok büyük avantaj sağlar. Kosice yenerse biz daha avantajlı oluruz. Kosice'nin grupta pek bir iddiası yok. Kalan maçları da Kursk,Prag ve UMMC.

O maçta 4. çeyreğin sonları oynanıyor ve BLMA'nın 57-55 üstünlüğü var.

Geri
Üst Alt