Galatasaray Odeabank 2014/15 Sezonu Başlığı

Candan Erçetin baya baya basketbolun başına geçmiş heralde.

BxP8lZhIcAALkks.jpg

Alba ve Isil disinda bir kaybimiz yok gibi görünüyor yeni sezon öncesinde. Bahar Öztürk ve Ayşegül zaten ligin en gözde yerli isimleriydi. Konak Belediye'den gelen Deniz Çolakoğlu ile ilgili bir tahminim yok.

Asena Yalçın transferini bekliyordum ben aslında. İstanbul Üniversitesine gitmis.

Alba ve Isil disinda bir kaybimiz yok gibi görünüyor yeni sezon öncesinde. Bahar Öztürk ve Ayşegül zaten ligin en gözde yerli isimleriydi. Konak Belediye'den gelen Deniz Çolakoğlu ile ilgili bir tahminim yok.

Asena Yalçın transferini bekliyordum ben aslında. İstanbul Üniversitesine gitmis.

Simay Karaman da olabilirdi. Geçen sene Orduspor'da baya iyi işler yapmıştı.

Ekrem Memnun'a güveniyorum. Eurolig'de sampiyonluk falan beklemek hayal tabiki ama Türkiye Ligi'nde 1 numara yine biz olmaliyiz.

Euroleague'de şampiyonluk çok zor. Celine Dumerc veya ayarında bir PG alırsak hala bir şansımız var. Kısalarımız çok kötü maalesef. FB'nin kadrosu da baya iyi. Ndour diye bir oyuncuları var PF/C oynuyor. Kadının maç başı ortalaması 10 sayı 15 ribaund. Öyle yani. Bizde olmasını isterdim.

Fb'de eski looser oyuncu ve antrenörlerini gönderip yerine iyi oyuncular ve hoca aldı. Normal sezonu lider bitirmek çok önemli. En son ve en güzel örneğini geçen sezon gördük. Ne fb bizim sahamızda maç aldı ne de biz onların sahasında maç aldık. O yüzden muhakkak normal sezonu lider bitirmeliyiz.

Her şeyi yabancılardan beklememek lazım. Yerlilerin de iyi olması gerekiyor bazı anlarda. Keşke Işıl kalsaydı da Nuria'yı alacağımıza SG veya SF'ye bir yabancı alırdık.

Ben Ekrem Memnun'a güveniyorum umarım bu sene de başarılı bir sezon geçireceğiz.

BxZVQRIIQAAs_Ea.jpg

Yeni transferimiz Queralt Casas İstanbul'a geliyor.

BGD Tuğrul Akas Turnuvası: Galatasaray Odeabank 73-56 İstanbul Üniversitesi B.G.D

ByT-3HsIQAINnn9.jpg:large

Jelena Dubljević 16 sayı 11 ribaund
Queralt Casas 16 sayı

Kristi Bellock? Trial sanırım. Ekrem Hoca her sene bir iki tane getiriyor.

BGD Tuğrul Akas Turnuvası: Galatasaray Odeabank 85-45 Beşiktaş

ByYtMTvIYAAkIIT.png:large

40 sayı fark nedir ya :asd22:

Kristi Bellock? Queralt Casas?

Bunlari hangi ara aldik biz? Kim bunlar?

Maçlar Üniversite'nin Avcılar Kampüs'ünde oynanıyor, bilsem dünde giderdim. Kelsey biraz hızlanmış, Jelena'da hazırlık maçı için fazla ciddi. Oyun hakkında iyi veya kötü yorum yapmak doğru olmamakla birlikte, takım geçen seneki gibi aynı düzende oynuyor.

BGD Tuğrul Akas Turnuvası: Edirne Belediyesi Edirnespor 46-71 Galatasaray Odeabank

Byd040gCUAA0zNo.jpg:large

BGD Tuğrul Akas Turnuvası Şampiyonu Galatasaray Odeabank!

Byd6j7iCUAALE9j.jpg:large

Galatasaray Odeabank Hazırlık Maçlarını Sürdürüyor
Galatasaray Odeabank yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde maçlar oynamaya devam ediyor.

Takımımız 1 Ekim Çarşamba günü Orduspor ve 3 Ekim Cuma günü Canik Belediyesi ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşmalar saat 14.00'te ve Yeşilyurt Spor Salonu'nda gerçekleşirken basına ve taraftara kapalı olacak.

8 Eylül'de Florya'da yeni sezon hazırlıklarına başlayan Galatasaray Odeabank 24-26 Eylül arasonda BGD Tuğrul Akas Turnuvası'nda mücadele etmiş ve üç maçta üç galibiyet ile şampiyon olmuştu.

Takımın en iyileri milli takımda. Sakatlık belasına yakalanmadan dönerler.

Geri
Üst Alt