Galatasaray Odeabank 2014/15 Sezonu Başlığı

ŞU kelimeyi bu forumda hiç kullanmadım ama
HHHHHHHHHAAAAYYYYYDDDDDAAAAAAA nerden çıktı şimdi bu

3 kuruşun hesabını yapan şube 600-700 bin euro bonservis ödemez değil mi?

Başkası gelir. ;)

iyi bari en azından transfer yapılacak anlamı çıkarılır m acaba,bu pintilikle oyuncu almayız diyordum.

Bizim taraftara sazan.avi yapmak için de böyle demiş olabilir bu pislik

1nG3bp.png

Zellous gitmişmi :( çok tatlı kızdı ama açığını Misura ile kapatabiliriz

Edirne'de oynanan Cumhuriyet Kupası'nda 2. günü Beşiktaş'ı 71-56 yenerek geçtik. İlk günde de ev sahibi Edirnespor'u 63-57 yenmiştik. Bu sonuçlarla birlikte yarınki Orduspor maçında yenilsek bile şampiyonluğu garantiledik. Yarınki Orduspor maçı ise saat 16:00'da oynanacak.

Bugün Beşiktaş'ı 71-56 yendiğimiz maçın istatistikleri ;

BzgzMeNCYAAomz6.jpg

Basketbol Şube Direktörümüz Murat Özyer , teknik ekibin vereceği listeye göre kısa oyuncu bölgesine bir yabancı transferi yapacağımızı açıkladı. Benim gönlümden Maya Moore geçiyor ama hayırlısı ..

Bone'un 1/8 ikilik, Barbara'nın 1/8 üçlük istatistikleri korkunç.

Maya Moore gonlumuzun efendisi ana imkansiza yakin.Augustusumuz gelsin.

cingıl bels

Maya Moore gelirse bu takım Euroleague'de yine çok can yakar.

Aavrupa'nın en iyi uzun rotasyonu bizde. Kısalarda tekrar seviye atlar.

Maya temenni mi dedikodu mu görüsme mi var?
Gerci onun gelme ihtimali göle maya calmak gibi bisey

LG-P920 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

parası verilmemişse kızın odeabank sponsoru ne işe yarıyor

Maya Moore'yi çok isterim ama kendisi guard değil forvet. Guard da oynayabiliyor ama forvet kadar orada başarılı değil. Bize guard lazım diye düşünüyorum. Yani Zellous gibi bir combo guard (PG-SG hatta SF) da olabilir. Combo guard daha çok işimize yarayacaktır. Eğer Işıl bu sene kalsaydı forvet alınsın derdim ama şu an guard pozisyonunda çok ciddi bir sıkıntı yaşayabiliriz. Nuria Martinez'in bizim ayarımızda bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum. Yani beklenen katkının çok altında bir performans göstereceğini düşünüyorum. Bütçemiz varsa 1 Avrupalı PG - Maya Moore de olabilir. Onun dışında Maya Moore tek gelecekse gelmesin. Celine Dumerc veya Milica Daboviç olabilir Avrupa'lı PG olarak. Neden Avrupalı guard istediğime gelirsek de ;

Avrupa kupalarında sınırsız Avrupalıyı bir arada oynatabiliyorsun. Yani 12 kişilik kadroda 12 tane Avrupalı da olabiliyor sorun olmuyor. Ama sadece 2 tane kıta dışı oyuncu oynatmamıza imkan veriyor FIBA. Kelsey Bone dışında şu an bir kıta dışı oyuncumuz yok. Belki hazırlık maçlarında forma giyen Kristi Bellock olabilir mi diye düşünmüyor değilim. SF-PF oynuyor kendileri , gayet de iyi maçlar çıkardı (istatistiklere bakarak konuşuyorum). Kasım'dan sonra belli olur gibi şu an bir ihtimal vermiyorum transfer hakkında.

Shavonte'nin gitmesi kötü oldu. Onun parasını ödeyemeyenler Dumerc'i falan nasıl alacak acaba? Kabiliyetsiz Özyer..

Geri
Üst Alt