Galatasaray Odeabank 2014/15 Sezonu Başlığı

Cumhuriyet Kupası'nda son günü Orduspor'u 78-49 yenerek 3/3 yaparak kapatıyoruz ve namağlup şampiyon oluyoruz. Takımızda Şebnem Kimyacıoğlu 19 sayı, Jelena Dubljevic ve Kelsey Bone 15 sayı, Ayşegül Günay 10 sayı, 6 asist kaydetti.

Bzl4SfFIUAAr1-W.jpg

Son düzenleme:
Maçı çıplak gözle izlediğim için yazmak istedim Jelena Dubljevic çok büyük bir oyuncu,tam bir winner çok hırslı,kenara geliyor kenardan bile takım arkadaşalrına bağırıyor iyi anlamda tabii..

ayrı bir parantez açmak istediğim biri var İnci Güçlü,Allahım bir insan bu kadar mı tatlı olur yaş 15 ama o devasa cüsse yanımdan gecti ağaç gibi ama biraz hantal daha cevikleşmesi lazım,resim çektirenleri gülerek karşıladı sade gülüyor,ilgiye şaşırdı biraz....

Şebo bildiğiniz gibiydi,Ayşegülde daha cok erken ama Işılın yerini dolduracak gibi duruyor takımı çok hızlı hücuma kaldırıyor dış atışlarıda fena değildi

Galatasaray Odeabank'ta Penny Taylor transferi veto edildi. Yeni transfer hamlesi, Slovenya kampı sonrasında yapılacak.

Lüxe bakın Penny'i reddediyoruz :) Bari iyi bir oyuncu gelse Lindsey Harding falan gelcekse çok ararız Penny'i :(

Galatasaray Odeabank'ta Penny Taylor transferi veto edildi. Yeni transfer hamlesi, Slovenya kampı sonrasında yapılacak.

Lüxe bakın Penny'i reddediyoruz :) Bari iyi bir oyuncu gelse Lindsey Harding falan gelcekse çok ararız Penny'i :(

Nerede geçti bu haber. Bizim sponsor para mi vermiyor? 5 senede 10 milyon euro veriliyordu. 1 seneligine 2 milyon euro düşüyor. Bu paralar nereye gidiyor. Penny bize en faydali oyuncu olurdu.

büyük ihtimal penny bizi reddetmiştir bizde veto ettik denmiştir..yoksa penyy gibi bi oyuncuyu veto etmek akıl karı değil...

büyük ihtimal penny bizi reddetmiştir bizde veto ettik denmiştir..yoksa penyy gibi bi oyuncuyu veto etmek akıl karı değil...

Penny'nin bize geleceğine inanmıyordum zaten her fırsatta Fenerbahçe'yi özlediğini belirten birisi. Tutup da ezeli rakibine gitmez diye düşünüyorum. Ama olur da Penny kabul edip biz reddettiysek artık bu olaylarda başka iş ararım. Ha getirsinler Maya Moore'yi , Tamika Catchings'i o zaman amenna. Ama değil onları bizim Şaziye'yi bile getiremezler öyle de başarısız yönetiliyor kulüp.

Murat Özyer'la yazışıyorum. Maya Moore gibi oyuncular görmek istediğimizi söyledim mesajı anlamıştır umarım :D ..

gsc ahalisinin kendisine sağlam bedduaları olduğunu da iletirsen çok müteşekkir kalırız yasin sana,sancho'ya iftira atıp kaçırtmasınlar yeter, moore'u rüyasında göremez nerde takıma getirtcek

gsc ahalisinin kendisine sağlam bedduaları olduğunu da iletirsen çok müteşekkir kalırız yasin sana,sancho'ya iftira atıp kaçırtmasınlar yeter, moore'u rüyasında göremez nerde takıma getirtcek

Hele onu da yapsınlar çok fena girerim. Şimdi susuyorum sene başındayız , seçim var olabilir diye bakıyorum ama gerçekten de bundan sonra bir oyuncu dahi gitsin çok ağır eleştirilerde bulunucam.

agustus de agustus

Augustus'un sözleşmesi var. Alsak alırız da fazladan buy-out parası vermek zorundayız. Ha çok isterim o ayrı ama çok zor. Murat Özyer bu arada uzun bir aradan sonra ilk defa sorulara cevap veriyor. Bugün sponsorluk hakkında bir gelişme beklediğini söyledi ayrıca.

Augustus'un sözleşmesi var. Alsak alırız da fazladan buy-out parası vermek zorundayız. Ha çok isterim o ayrı ama çok zor. Murat Özyer bu arada uzun bir aradan sonra ilk defa sorulara cevap veriyor. Bugün sponsorluk hakkında bir gelişme beklediğini söyledi ayrıca.
Hayırlısı olsun takım geçtiğimiz sezon doyuma ulaştı inş. Devamı gelir bu arada federasyondan Ekrem memnuna teklif yapmalarını bekliyorum bayan Milli takımı için.

Ağalar takım ordu karşısında hiç umut vermiyor.Geçen seneki takımdan eser yok :(((

Takip edebileceğimiz bir yer var mı skoru?

Geri
Üst Alt