Galatasaray Odeabank 2014/15 Sezonu Başlığı

Şu siyahi sırık'ı durduramadık ,
2 hücumdur da boş dönüyoruz , son 2.24 ,
57 - 58

Hücumda yine tıkandık ,
pota alrında da uyuyoruz resmen 57 - 60 ,
bu maç gider geçmiş olsun , hücumda berbatız !
57 - 62 , son 1.25

59 - 65 Ayayi denen sırık ağzımıza etti resmen 30. sayısı oldu ,
son 28 sn .

Dış skorer oyuncu eksikliği o kadar bariz ki Zellous'un gitmesinden sonra takviye yapmaları gerektiğini söylemiştik ama dinleyen mi var.

Bone'nda sonu Jawai gibi olucak,sütünden de yararlanmak istiyebilir bizim klüp beklerim.

Kulüpte yolunda giden tek bir takim yok!

30'la bitmesi gereken maç ilgisizlikten kaybediliyor, belki sezonda kaybedilecek. Yazık.

Bone nefes almadan oynadi. O bünyede oyuncu dagilir. Dili dişarda dolaniyordu. Dubljevic antreman yapamamiş. Sakatligi vardi. Şebnem 2 hafta oynamiyor. Sancho Nevriye tatilde. Birde skorer abd li yok. Biz kiminle oynayacagiz bu maçlari. Boş beleş herifler yönetimde geziniyor. O Genel kurulda olan dedeler sponsor paralarini nereye harciyorlar araştirsinlar. Sadece eleştirmesinler. Ligde yenilip ev sahipligini vermeyelim bari.

bu takımıda kendilerine benzettilerye daha ne diyeyim sponsor paralarını acaba hangi yönetici cebine atıyor

Bu takim 4 lu finale kalamaz.fenere de 3-0 yenilir takviye yapılmazsa.sayı atacak oyuncu yok.sevonte gidince is bitti

Yönetimden aldığı özel bir izinle bu sene henüz maça çıkmayan Sancho dün takıma katıldı bugün de idmana çıktı. Nevriye de 10 Kasım'da resmi olarak sezona başlayacak.

Yasin Yıldırım Özel Haber

Hücum/Savunma orantısını bir türlü bu sene yapamıyoruz. Mesela geçtiğimiz senelerde bu tip takımlara karşı farklı kazanırdık ama bu sene zorlamadan sanki 1 sayıyla farkla kazansak da olur gibilerinden oynuyorlar. Yerlilerimiz çok kötü. Nevriye falan gelse de düzelmez. Işıl'dan sonraki gelen kısalar bende hayal kırıklığında uğrattı. Evet bir düşüş olacağını biliyordum , Işıl'ın bize verdiklerini onların veremeyeceklerini biliyordum ama bu kadarını da tahmin etmiyordum. Takımda organize hücumlar yok. Hep el üstünden atışlar biraz da içeriye devrilen Bone ve Dubljeviç'in atışları. Hani onlar da girse bir şey demeyeceğim ama onlar da girmiyor.

Casas ve Nuria transferleri vasatın altında kalmıştır. Işıl'ı tutamadıktan sonra yerine daha iyi bir yabancı bekliyordum ama çok standart oynuyorlar. Yani Euroleague şampiyonu değil de Euroleague F8 gediklisi bir takım gibiyiz.

Sene başından beri bir türlü kısa savunmasını yapamıyoruz. Aslında 5 numaranın savunmasını da yapamıyoruz ama Sancho ve Nevriye'nin gelmesiyle o sorunu çözeriz diye umut ediyorum.

1 tane Avrupalı Guard + 1 tane de kıta dışı bir guard gelmezse geçen seneki başarıları tekrarlayamayız.

Şu anda İlk Yarı Sonucu da 29-32 aleyhimize.

29-32 bitti ilk yarı.

Takımı izlemek ciddi eziyet. Gidenler, sakatlar, takıma katılmayanlarla ilk 5imiz yok resmen. Işıl-Zellous-Alba-Sancho-Nevriye gibi ama yine de çok kötüyüz. Ekrem Memnun olmasa sezondan hiçbir beklentim de olmaz ama şimdi "belki" diyoruz en azından. Işıl'a küfür edenler Aysegül'ü görünce napacaklar acaba :D Gerçi onların buralara gelmesine daha var. Fenerbahçe maçına kadar pek uğramazlar buraya :D

Şu maçıda atlatsınlarda Sancho dönüyo zaten,illa bi kaza yapılıp sonrasında transfer yapılcak,ulan ligte normal sezonu 1. bitirmek kupa kaldırmak zaten fbde kötü zaten.

10-15 sayı fark atarız 2.yarı. Ama eksik çok belli hemen hamleyi yapmalyız. Ekrem Hoca bunu hak etmiyor.

aşyşegül gibi basketbol özürlüsü biri için yasemen ve ayşeyi falan nasıl gönderdik aklım almıyor,ne ahmaklık yapılmış.

Geri
Üst Alt