Galatasaray Odeabank 2014/15 Sezonu Başlığı

Nuria Martinez lig için gayet iyi (FB dışında) ama Euroleague için bana kalırsa oldukça vasat bir oyuncu. Bunu iki ELW maçında da çok net gördük.

Karşındaki takım Hatay yani bir zahmet ..

Barbara ile oynayamiyor ligde. Sancho da devşirme sayiliyor. saçma sapan işler.

Nuria Martinez 22 dakikada 11 sayi 10 ribaund 5 asist yapmiş.

iyide aynı durum fb içinde geçerli.onların ispanyol oyuncusu afrika asıllı yani kıta dışı olmalı ama onunkilerinin ispanyol sayıp sanchoyı saymamak şerefsizliktir.

Nuria Martinez lig için gayet iyi (FB dışında) ama Euroleague için bana kalırsa oldukça vasat bir oyuncu. Bunu iki ELW maçında da çok net gördük.

Karşındaki takım Hatay yani bir zahmet ..

Gayet iyi performans veriyor her yerde. Euroligde 8.5 sayi 4.5 ribaund 4 asist ortalamasi var. Bu forumda İşil'a söylenenleri gördüm. Onun için birşey demiyorum.

iyide aynı durum fb içinde geçerli.onların ispanyol oyuncusu afrika asıllı yani kıta dışı olmalı ama onunkilerinin ispanyol sayıp sanchoyı saymamak şerefsizliktir.

O genç yaşta gitmiş İspanya'ya. Sancho devşirme filan degildir. İspanyol pasaportu var. Tbf işlerine geldigi gibi böyle kurallar belirlemiş. Feneri kolladigi bariz.

Takıma lazım olup alınmayan kıta dışı oyuncunun maaşı Özyer'in maaşından daha az, Eurolig kayıplarını oradan hesap edelim.

35-30 gerideyiz ilk yarı sonucu. maçın ilk 6-7 dakikası 4 sayı atabildik sadece. Ondan sonra toparladık. Nuria ve Bone sırtlıyor takımı. Onlarda da Augustus ve Ogwemike

Skorer oyuncu sıkıntımız aynen devam, ikinci çeyrek karakter koyduk, maç erken bitecekti yoksa.

35-30 gerideyiz ilk yarı sonucu. maçın ilk 6-7 dakikası 4 sayı atabildik sadece. Ondan sonra toparladık. Nuria ve Bone sırtlıyor takımı. Onlarda da Augustus ve Ogwemike

Bu Dinamo'nun oyuncu grubu iyiymiş. Augustus bizde olsa çehremiz degişir. Şutunu yaratan oyuncumuz yok.

Hoca Barbara'nin defansini begenmiyor. Şebnem bütün yari oynadi. Yalniz Şebnem iyi defansçi. Barbarayi Şaziye ile degiştirmemiz iyi olur.

Nuria 22 sayı 8 ribaund 6 asist ile oynadı ama yine de kaybettik. 0/3 ciddi sıkıntı. Ki kolay rakiplere evimizde kaybettik. Sancho da döndü. Bakalım Ekrem Memnun yapar bi şeyler.

2 numara şart işte, kaçıncı böyle maç oldu. Sezon gitti gibi, hoca küsmesin yeter.

Nuria 22 sayı 8 ribaund 6 asist ile oynadı ama yine de kaybettik. 0/3 ciddi sıkıntı. Ki kolay rakiplere evimizde kaybettik. Sancho da döndü. Bakalım Ekrem Memnun yapar bi şeyler.

Sancho döndü ama ritmini bulmamiş. 9 da 2 atti içerden. Nevriye 4 de 0 atti. Bunlar ritmini bulur sorun degil. Zellous derhal geri dönmeli. Boşta duruyor. Zaten isterlerse dönerim dedi. Birde Barbara ile Şaziye takasi yapmamiz lazim. Ekrem hocaya ayip ediliyor.

Martinez bir Hatay belediyeye oynamiyormuş Yasin Bey. Canini veriyor.

Ekrem Hoca sigara içiyor mu bilmiyorum ama böyle giderse sinirden başlar. Sene başında beri kaçan boş turnikeleri saymayı ben bıraktım. Bir de öyle basit hatalar yapıyoruz akıl alır gibi değil.

Dış atış ve orta mesafeleri iyi ama ciddi ribaund ve pota altı savunma eksikleri var onlarında. Bizde bir tane kısa olsa 3 maçımızı da kazanmıştık :(

Bende onu diyorum. Zellous olsa bence de 3 maç bizimdi. Boş turnike çok kaçiriyoruz. 45 de 17 de 2 lik atmişiz. Faul atişlari 18 de 10.

şu takıma 1 yedek oyun kurucu,1 tane de skorer guard lazım acilen.
Sancho ve Nevriyenin gelmesi takıma seviye atlattı.En acilinden SG lazım

Bende onu diyorum. Zellous olsa bence de 3 maç bizimdi. Boş turnike çok kaçiriyoruz. 45 de 17 de 2 lik atmişiz. Faul atişlari 18 de 10.
Erkek takımına yine bir sürü transfer yapıyoruz hocanın yanlış oyuncu tercihlerinden. Ama Ekrem Hoca'ya hiç destek olunmuyor. Bu iğrenç bir durum. Adam sana finalde feneri yenerek en büyük kupayı getiriyor sen sadece bir tane kıta dışı oyuncusu almıyorsun. Ben olsam Ekrem Hoca'nın yerinde tası tarağı toplar giderdim. Nuria 2 tane boş turnike 2 tane de serbest atış kaçırdı ama bu tamamen yorgunluktan. Kadın 40 dakika oynadı ve istatistikleri muazzam. Sancho ve Nevriye hiç hazır değil. Dubljevic de sakat sanırım o da çok kötüydü. Bir dahada girmedi.

Geri
Üst Alt