Galatasaray Odeabank 2014/15 Sezonu Başlığı

Bahat gitsin hatta gitmiyorsa üstüne para verelim öyle gitsin. Yetenek fakiri.

Bahar Çağlar uzaya bile gidebilir. Bu kadar şans bulup bir adım dahi aşama kaydedemeyem başka sporcu yoktur. Uzak dursun.

Ligin en fazla sayi atan yerlisi bizim eski oyuncumuz Melisa Can bu arada 124 sayi atmis. Özge Yavas 98 sayiyla takip ediyor. Cok kötü abi bu yerlilerin hepsi.. Kaldirsinlar siniri. UMMC'yi bile yabanci siniriyla yendik ama 20 yilda bir kez oluyor o da..

Bahar Çağlar'ı bugüne kadar kadroda tutanlara yazıklar olsun zaten. Oldu olası berbattı, kimin torpiliyle bunca yıl burada tutundu hayret valla.

Şu FB'nin ezdiği İÜ'yü içeride yenemedik ya. Hani İÜ'de adam akıllı bir oyuncu da yok. Bir Kamile var onun dışındakilar fos ve biz bu takıma yeniliyoruz .. FB bu sene 3 kupanın 2'sini alır Avrupa'da da en az final oynar. En az diyorum çünkü kupayı alabilirler. Ekaterinburg bu sene kötü oynuyor geçen seneki kadrosunu korumasına rağmen.

Şu FB'nin ezdiği İÜ'yü içeride yenemedik ya. Hani İÜ'de adam akıllı bir oyuncu da yok. Bir Kamile var onun dışındakilar fos ve biz bu takıma yeniliyoruz .. FB bu sene 3 kupanın 2'sini alır Avrupa'da da en az final oynar. En az diyorum çünkü kupayı alabilirler. Ekaterinburg bu sene kötü oynuyor geçen seneki kadrosunu korumasına rağmen.

Bir halt alamaz fb. Savunmasız Tina ile, istikrarsız Biba ile, kafasına göre oynayan Angel ile, bitmiş Birsel, çakma guard Bojovic ile kupa falan alamazlar. Bir Shavonte takviyesi ile ligi alırız. EL'de ne olur bilmiyorum de fenev babayı alır.

Bugün Fener biz elenince konsantre olmuş. Ekaterinburg'u geçtim. Dinamo kursk ve Prag bile Fener'i dümdüz eder.

Bir halt alamaz fb. Savunmasız Tina ile, istikrarsız Biba ile, kafasına göre oynayan Angel ile, bitmiş Birsel, çakma guard Bojovic ile kupa falan alamazlar. Bir Shavonte takviyesi ile ligi alırız. EL'de ne olur bilmiyorum de fenev babayı alır.

Oyuncularının kötü yanları var elbette ama iyi yanlarının daha ağır bastığını söyleyebilirim. Zellous'la şampiyon olamayız. Zellous gelse nolacak ? 6 yabancı olacak. Hadi Casas gitti diyelim. Nuria gibi Ayşegül gibi kazma guard bozmaları var onlar ne olacak ? Kelsey Bone da kötü bu sene. Tina Charles bizde Kelsey Bone onlarda olsaydı keşke. Kelsey Bone , bu sene Courtney Paris'in yerine geçmiş. Hücum çeşitliliği çok kısıtlı , fiziki kötü olan pivotlara bir şey yapabiliyor ama fiziği iyi olan biraz da pozisyon almasını bilen oyunculara karşı çok sıkıntı yaşıyor. Şebnem istikrarsız. Nevriye keza öyle yaşı da geçti. Deniz var o da vasat altı bir oyuncu. Bir Sancho falan kalıyor geriye onun da gününde olması lazım yoksa dökülüyor dünkü Aski maçı gibi.

Kadro planlaması hepten yanlış. Bütçe falan az değil. Bütçeyi yanlış yere kullanıyorlar sonra para kalmayınca böyle sıkıntılı zamanlarda oyuncu alamıyoruz. Aynı durum erkeklerde de geçerli. Aradori'ye Jawai'ye Vou'ya milyonlar döküldü sonra şimdi de bunun sıkıntısını çekiyoruz.

yabancı sınırı olan bi yerde baharı beğensende beğenmesende çok önemi bi oyuncudur.en azından sanchoyu bi kaç dkika dinlendirir..kadın baskette iyi oyuncu yok..

Onun yerine Deniz Çolakouglu oynar 4 te. İdare eder. Şu gönderme işini transfer için yapiyorlardir umarim. Hep gidiyor gelen görmüyorum.

Dinamo Kursk zorlar bir tek.

Fenerin oyuncu yapisi yanliş. Bizim hoca durmadan oyunu yavaşlatip sete set oynattiginda foyalari ortaya çikiyor. Dişardan dogru dürüst sayi atamiyorlar. Bojovic defansif iyi ama şutu vasat. angel de diş şutta sorunlu. Bir tugba var. Bizim maçtada zorlandilar. Tina Charles'in elindeler. O iyi oynasa bile yenemeyebiliyorlar bizim maç gibi. Onlarinda kisalari sorunlu bence. Prag'da fena takim degil

Fenerin oyuncu yapisi yanliş. Bizim hoca durmadan oyunu yavaşlatip sete set oynattiginda foyalari ortaya çikiyor. Dişardan dogru dürüst sayi atamiyorlar. Bojovic defansif iyi ama şutu vasat. angel de diş şutta sorunlu. Bir tugba var. Bizim maçtada zorlandilar. Tina Charles'in elindeler. O iyi oynasa bile yenemeyebiliyorlar bizim maç gibi. Onlarinda kisalari sorunlu bence. Prag'da fena takim degil

Abi nasıl Angel ile Bojoviç'in şut sorunu var ? Ne zaman izlesem takır takır atıyorlar. Onların takımında neredeyse herkes şutör.

Geri
Üst Alt