Galatasaray Odeabank 2014/15 Sezonu Başlığı

GalatasarayBasketbol ‏@YenilmezArmadaa 4 dk.4 dakika önce Murat Özyer : Işıl'ı Rus takımı bırakmak istemiyor. Ancak sayın Dedehayır'ın yabancı transferi konusunda bize destek olmasını istiyoruz.

Zor günlerini daha da cehennemleştiren bu yönetim olası kupa zaferlerinde en önde foto çektirdiği zaman midemiz nasıl bulanıyor, biliyoruz. İşte Ahmet Dedehayır kısa skorer veya Işıl yerine o koltuğu transfer ederse en büyük transfer bu olur.

GalatasarayBasketbol ‏@YenilmezArmadaa 4 dk.4 dakika önce Murat Özyer : Işıl'ı Rus takımı bırakmak istemiyor. Ancak sayın Dedehayır'ın yabancı transferi konusunda bize destek olmasını istiyoruz.

Zor günlerini daha da cehennemleştiren bu yönetim olası kupa zaferlerinde en önde foto çektirdiği zaman midemiz nasıl bulanıyor, biliyoruz. İşte Ahmet Dedehayır kısa skorer veya Işıl yerine o koltuğu transfer ederse en büyük transfer bu olur.

Uçurum'un ucundayiz. Yönetimden degilde yönetim dişinda birinden yardim istiyoruz. Bu yönetim ne halta yariyor. Ne diye geliyorsunuz bu yönetime. Reklam olmak için mi. Hiç mi haysiyet yok bunlarda. Bu liselilerden rahatsizim.

Zellous boşta hala heralde kaç aydır zellous demekten bıktık hala almıyorlar

Ben aslında Murat Özyer'den ''91 sayı atabilen bir takımın nasıl kısa skorer ihtiyacı olabiliyor?'' gibi bir saçmalık beklerdim. Şaşırdım açıkçası.

Sen bütün şartları yerine getirdin de Kursk ikna olmadı değil mi Özyer? :(

İpekçi'yi insan özlüyor, şubedeki gereksizler gitsin de bizde daha çok gelelim.

zor maç.agünün kadrosu bizden iyi..şu takıma bi tane skorer alamayan idarecileri Allaha havale ediyorum..

fark 12 oldu..kaybedersek özyer kına yakar..

Moderatör tarafında düzenlendi:
Avrupa şampiyonu takım bu hale getirmekte büyük başarı ister yani, herkes yapamaz. Tebrik etmek lazım yönetemeyenleri.

Oyuncularda çok formsuz. Hele ki yerliler. Nevriye,Şebnem çok berbatlar.

12 sayı farktan 9-0'lık seriyle geri döndük. Dönüşün mimarı Ayşegül

Şut atacak oyuncu olmadığından tüm rakipler içeri gömülüyor. Kaliteden bağımsız herhangi bir iyi dış şutör birçok sorunumuzu çözer.

Normalde takımlar hücumda tıkanınca 4 kısaya döner. Biz ise 2 kısaya dönüyoruz :D

Tüm maç boyu skandal kararlar üstüne bir de Ekrem Hoca'yı oyundan attı.

Geri
Üst Alt