Galatasaray Odeabank 2014/15 Sezonu Başlığı

Ekrem Hoca'nın sisteminde Angel'in işi yok. Bizimki hücum stratejimiz fast-break oyunları değil set oyunları. Zellous yerine Angel'i almak bana pek mantıklı gelmedi. Angel zaten disiplinsiz bir oyuncu. En son vukuatında da koçla tartışma yaşamış ve takım uçağına binmemiş. Ekrem Hoca Zellous'ta bile çok zorlandı, ki Angel gibi egosu Zlatan'ın egosuna eşit bir oyuncu için işi daha zor olacak Ekrem Hoca'nın.

Her neyse misilleme gibi misilleme tabii o iş olursa :)

Fb Zellous için bize bir bedel ödemek zorunda, bunlar o parayı ne yapar muamma :).

Önce Bone'nin parasini ödesinler. Onu yapamayan hiç birşey yapmasin. Hep böye isimler geliyor. Geçende Penny ismi geçti. yine bir oyuncumuz gidebilir. Sancho Fenere giderse şaşirmam. Bu yöneticilerde o kapasite var. Murat Özyer eliyle verir komisyon alir.

B9PXTjUIIAAdcsI.jpg:large

Orduspor - Galatasaray Odeabank maçından...

Kelsey bayağı bir bavulla gitmiş, dönmeyecek sanırım.

ne oyuncularda ne taraftarda moral bırakmadılar skandal konuşmaktan basketbol konuşamaz olduk,Ekrem hocanın uzun forvetleri dubjvici hatta baharı 3'e çekerek 3 uzunla oynatma formülü müthiş tuttu.:hat:,gerçi adamın elinde uzun bırakmazlar şimdide.

Son düzenleme:
Ayşegül'ün en skorer olduğu bi takımız işte şu an.

Orduspor - Galatasaray Odeabank maçında Vali Kemal Yazıcıoğlu Spor Salonunun projektöründe yangın çıktı. Seyirciler tahliye ediliyor.

Maç yeniden başladı. 46-51 son 10 dk.

Maç Sonucu: Orduspor 65-68 Galatasaray Odeabank
Tebrikler #SarayınSultanları.

bugünde mutlu ettiler bizleri ama bu böyle gitmez.

Vallahi takımın yarına nasıl çıkacağı belli değil ama yine karakter koydular.

Zor da olsa kazanmışız. Bundan sonra Fenerbahçe deplasmanı hariç takılacağımızı zannetmiyorum. Umarım yönetim şu takımın ortaya koyduğu karakteri biraz olsun onlar da koyar.

helal olsun kızlara yan gelip yatmıyorlar alın teri ile kazanıyorlar paralarını ama onuda alamıyorlar bazı yöneticilerimize duyurulur.

Kursk usk yi,wisla blma yı yendi beklediğim gibi. Geçen hafta söylemiştim o 3.lük gelecek inanıyoruz Ekrem Hoca ve sporcularımıza.

fenerbhçe angel mccrty'i göndererek kendi ayaklarına sıktılar,Avrupa'da kupa mupa alma ihtimalleri yok hatta Bone'u kaybetmesek ligide alma şansları yotu ama fenerin Avrupa'da başarısızığı bizim yöneticileri avutucak gibi.kaza maza angel kadroya katılsa hem lig hem Avrupa gelicek ama olmaz çünkü başarı gelir olursa.Şimdi Bone yok Avrupa'yı almak imkansızlaştı ve de fenerin panzehiriydi kız,ligte gitti şimdi,Kaski-İstBB falan hepsinde zorlanır bu takım.

Son düzenleme:
İte kaka geldik ama bu hafta mağlubiyet olacak gibi. Botaş deplasmanında 48-41 gerideyiz son 5 dakika.

Şu maçı alsaydık çok iyi olacaktı. Fb bundan sonra mağlubiyet almaz fikstür avantajları var. Bizim hala Fb, İÜ, Mersin, AGÜ gibi deplasmanlarımız var.

Geri
Üst Alt