Galatasaray, Oğuz Aydın İçin Bonservis Pazarlığını Sürdürüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maliyeti saçma sapan olmayan her yerli değerlendirilmeli. 12 yabancıda hamle oyuncularının neredeyse hepsi yerli olmak zorunda.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Maliyeti ne olur bilmem ama ligde kadromuzda olsun diyeceğim birkaç isimden birisi. *Futbolun sadece ayakla oynanmadığını biliyor
geri donusun den dolayi tesekkurler aras'cim .

*oyun akli konusu , random futbolcu da aradigim ilk nuans dir - nacizane .

sadece, hiz, fizik bir yere kadar.
gecmiste salt hizi ve oynadigi bolge dolayli anlamsiz buldugum isimler aldik. <-ozellikle iki tanesini hic unutmam fatih terim donemlerin den biri idi.

Yunus ile oyuncu tarzı açısından çok farklılar. Fizik olarak iyi. On alan preside yapıyor. Çok sıkıştırsak *sağ bek bile denenebilecek kadar git gel yapabilir. Absürt bir rakam olmadığı sürece takımda olması faydalı olur

nacizane izledigim bir mac dolayli , olur da bir gun alirsak sag bek'e devsirilir mi diye kafam da kurgu yaparken, bunu kafam da daha iyi bir yere oturtmak icin kendisini daha fazla izlemem gerekiyordu. malesef ligi pek izlemedigim den tam net kaniya varamamistim. senin bu mesajinla ,bir tik tekrar dan bu olasiligi dusunur oldum.

bakarak,gorerek pas atan , ayagi yere basan, kondisyonu olan ,istisna olarak invert olabilen beklere agirlik veriyorum takim kurulumunda.
eboue'yi bu anlam da bayagi begenmistim prime donemi .

normal sag kanat olarak bu oyuncuyu aliyorsak da, peak cikisa gectigi bir zaman da yedek tutmak anlamsiz olur kanaatindeyim.

saygi ve selamlar .

geri donusun den dolayi tesekkurler aras'cim .

*oyun akli konusu , random futbolcu da aradigim ilk nuans dir - nacizane .

sadece, hiz, fizik bir yere kadar.
gecmiste salt hizi ve oynadigi bolge dolayli anlamsiz buldugum isimler aldik. <-ozellikle iki tanesini hic unutmam fatih terim donemlerin den biri idi.

nacizane izledigim bir mac dolayli , olur da bir gun alirsak sag bek'e devsirilir mi diye kafam da kurgu yaparken, bunu kafam da daha iyi bir yere oturtmak icin kendisini daha fazla izlemem gerekiyordu. malesef ligi pek izlemedigim den tam net kaniya varamamistim. senin bu mesajinla ,bir tik tekrar dan bu olasiligi dusunur oldum.

bakarak,gorerek pas atan , ayagi yere basan, kondisyonu olan ,istisna olarak invert olabilen beklere agirlik veriyorum takim kurulumunda.
eboue'yi bu anlam da bayagi begenmistim prime donemi .

normal sag kanat olarak bu oyuncuyu aliyorsak da, peak cikisa gectigi bir zaman da yedek tutmak anlamsiz olur kanaatindeyim.

saygi ve selamlar .
Aslen hücum yönü yüksek birini mecbur kalmadıkça bek mevkisine hapsetmek hiç dogru olmaz. Oğuz ilk intiba açısından komple kanadı oynayabilecek yetenekte fakat önceliğimiz õn taraf olmadı. Barış Alper Yılmaz da bek oynuyor lakin hücum oyunu tarafında harikalar yaratiyor

Aslen hücum yönü yüksek birini *mecbur kalmadıkça bek mevkisine hapsetmek hiç *dogru olmaz. Oğuz ilk intiba açısından komple kanadı oynayabilecek yetenekte fakat önceliğimiz õn taraf olmadı. Barış Alper Yılmaz da bek oynuyor lakin hücum oyunu tarafında harikalar yaratiyor
*. goreceli elbette sevgili ufuktan .
dedigin noktaya da katiliyorum <-> *mecbur kalmadikca.

kendisin de dedigim sekilde bir evrilme,devsirilme olanagi /potansiyeli var ise , - uzun vade de buyuk kazanim olur takim adina .

kendisin den bagimsiz , bek bolgesi/ful kanat ozelinde dip not,
nacizane olarak, bek'ler de oyun akli (fundamental) , taktiksel esneklige yatkinlik (tactical flexibility) buyuk bir kazanim . mariano bu baglam da en begendigim bek'imiz di. keza, eboue de .
yeri geldi mi invert mariano , yeri geldi mi klasik eboue .

saygi ve selamlar.

Maliyeti saçma sapan olmayan her *yerli *değerlendirilmeli. 12 yabancıda hamle oyuncularının neredeyse hepsi yerli olmak zorunda.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
sevgili ali,

2000lerin baslari ve ortalari bu yolu saglikli yapamadik.
elden kacanlar kritikti . tuncay , gokhan gonul ,ilhan mansiz ilk akla gelenler . hafizam yaniltmiyorsa transfer den sorumlu yoneticilerimizin bariz hatasi ile kacirmistik . <-> ustteki oyunculardan biri ile ilgili gecmiste bir haber de gormustum, rakip takimin yoneticisi rica ediyor, bizimkiler aradan cekiliyor. hatta protokolu de iptal ediyorlar.

ne kadari dogru bilemeyiz .

*. potansiyelli isimleri takima uzun vade baglaminda kazandirmaliyiz.

saygi ve selamlar .

Alanyaspor tercih ederse; Eyüp, Gökdeniz, Efe, Ali Turap gibi gençleri, makul geri satın alma opsiyonuyla takasta kullanmak iyi bir seçenek olabilir. Çocuklar orada iyi performans gösterirse ne ala; yetiştirme bedeli babında bir miktar ödeme yapıp geri alırız; win-win. Orada işe yaramazlarsa zaten pek olacakları yoktur. Bizim kadroda kalsalar, as oyuncularla antrenman yapmaktan başka bir fayda görecekleri yok. Pek fazla izleme şansımız olmadı ama içlerinde en çok Gökdeniz Gürpüz' ü gözüm tuttu...

3 milyon Euro + bir dahaki satisdan 20 % oay verin olsun bitsin

3 milyon Euro + bir dahaki satisdan 20 % oay verin olsun bitsin
4-4.5 teklifi kabul etmemişler, 24 yaşında oyuncu için sence oluru var mı? Bu kafayla bitmez bu transfer. Rotasyona direkt katılabilecek başka pek fazla oyuncu da yok yerli havuzunda.

4-4.5 teklifi kabul etmemişler, 24 yaşında oyuncu için sence oluru var mı? Bu kafayla bitmez bu transfer. Rotasyona direkt katılabilecek başka pek fazla oyuncu da yok yerli havuzunda.
5 istiyordu zaten öyle diyorlardı yani 4 +1 oyuncu teklifi makul o yuzden

5 istiyordu zaten öyle diyorlardı yani 4 +1 oyuncu teklifi makul o yuzden
Başta öyle deniyordu da rakam giderek yükseliyor. Transfer işleri dinamik süreçlerdir; oyuncuya yeni talipler çıktıkça fiyat doğal olarak yükselir. İlle alınsın derdinde değilim, nadir iyi yerli oyunculardan biri olduğu için transfer edilmesini isterim, o kadar.

Bu paraları etmez belki ama hep vurguladığım 'yarışmacı kimlik' çoğu defa bile bile kazık yemeyi mecbur kılıyor.

Bundesligada az-çok dikkat çeken bir adama Dortmund-Bayern birlikte talip olduğunda oluşan fiyatla, Hoffenheim-Freiburg talip olduğunda oluşan fiyat bir oluyor mu mesela? Bunu da adamın kalitesi belirliyor; Oğuz' a şimdi diyelim Konyaspor talip olsa ne fiyat önerebilir?..

bu çocugu mutlaka almamız lazım,keremi artık istesek bile tutamayız ,zaha da istikrarsız adam

bize mutlaka yerli oyuncu lazım enazından bu cocugu fenere kaptırmayalım

bu çocugu mutlaka almamız lazım,keremi artık istesek bile tutamayız ,zaha da istikrarsız adam

bize mutlaka yerli oyuncu lazım enazından bu cocugu fenere kaptırmayalım
bence keremi istersen tutarsında- geçen sezondan sonra taraftar ile arasında kopukluk oldu gözle görülür şekilde malesef.

oğuzu bağlayıp - keremden para kazanalım gibi bakıyor bizim taraf heralde.

(bu arada hani diyorlar ya BAY için saçmasapan teklif gelirse kabul olur diye - keçiörende satıştan %20 pay maddesi mi varmış ? fenerin ardaya yaptığı gibi o hakkını almalı yönetim 2 3 M na bu sezon kalacaksa)

Erinç’in yanındaki arkadaş öyle bir anlatıyor ki Salah’tan bahsediyor zannedersin. Hayırlısı.

Tatava yapmadan alıp geçmek lazım, alternatif yerli oyuncu bulmak çok zor.

Bu gidisle keremden gelen bonservis buna gider

Neyse parasi verin alin sunu cok uzadi. 2 sene ust uste olmus takim para mi yok

paralarnerededursun

Neyse parasi verin alin sunu cok uzadi. 2 sene ust uste olmus takim para mi yok
para olması 4lük adama 7 verelimi doğru kılmaz ama

meselsa 7ye bence daha iyi olan Doue yi kapatıyoruz (inşallah) olmasaydı kontratü var diye fiyati şişik pazarlanan assignon'a 10-11 basacaklardı.

3 M demek 1 oyuncu ya da 3 4 düşük maaşlı adamın maaşını amorti etmen demek.

çok göze batmasada micro-ekonomik hesabı bna göre çok kilit iş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt