Galatasaray Olağanüstü Yetki Genel Kurul Başlığı | 31 Temmuz | YETKİ VERİLDİ

ortamı ısıtacak biri lazım

2021-09-15 (9).webp

Bu şekilde olmaz. Cevap hakkı ister çıkar cevabını verirsin. Ne bu gerginlik. Bu eski üyelere laf atılıyor da Galatasaray'ı bu günlere de getiren bu insanlardı. Yakışmıyor Galatasaray genel kuruluna ıslık mıslık.

bu adam aylık toplantılarda da bu denli muhalefetti - seçim öncesinde de .

burda konu anti-erden timurluk değil. adam tapulu malı satmayalım... eee tamam , geliştirmeyelim mi? borcumuz yoksa satmayalım.

buraya kadar demek kolay.

Nasıl borç kapatacaksın ? gelmiş gitmiş işlere tekrar girmekle olmuyor o. Konuşuyorsan ne ile geldinde borçları erittelim.

al işte projelerle geldim kimse alo demedi diyordu 2 ay önceki mi ne divanda ...aynı şeyleri söylüyor.

Merak ediyorum ya canlı yayında size iftira atılsa da bu kadar anlayışlı olur muydunuz gerçekten.

Bu adamın derdi kendisine telefon gelmemesi vs. şimdi göstermiş oldu.
ya nisan sonu ya mayıstaki aylık toplantıda birebir aynı şeyleri dedi.

projelerin varsa...2 ay vardı...ertleendi..çık aday ol , göster hünerini. ya da gir yönetime.

ama yooook - konuşulurken yurtdışındaydım, bilmemnedeydim.

Bir proje / bir maket..üniverite projesi mi be bu ? adamlar bankalar birliğinden çıkma maddi planı dahilinde konsept kurup geliştirme yapacak.

MAKET NEDİR MAKET ...

pastadan pay istiyor değil mi
Özel olarak anlatılmamış kendisine proje.

Bunlar ayrı da; çıkıp bu tarz bir imada bulunacaksan belge sunmalısın. Çıkıp cevap hakkı doğdu, verir geçer mevzusu değil bu.

Öyle olacaksa herkes çıkıp birbirine iftira atsın.

Geri
Üst Alt