- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Hadi bakalim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Verildi yetkiVerildi mi şimdi yetki ne oldu
havuz yapacaklarmışada ile ilgili bir proje acikladilar mi?
Dursun yeni imar çıkartmış. 70 milyonluk inşaat yapılacakmış. Üyeler yaşadı.ada ile ilgili bir proje acikladilar mi?
Yiyorlar da hocalar oyuncuyu koyamıyor A takıma.
Alt yapılarda şov yapıyor bizimkiler sürekli.
erdenin söylediği almanyada akademi tesisi kurmak bence yurtiçinden daha mantıklı olacaktır. fakat kötü geçen bir sezon ardından bizim camiada büyük olasılıkla yönetim değiştiği için uzun süreli olan hiçbir proje faaliyete geçemiyor.Bugun baslaniyor kemerburgaz iste ilk one 2 saha daha sonra 6 saha olacak
Her takimin b takimi olmasina gerek yok. Biz danimarka norvec vb liglerden bir takim satin alip pilot takim yapabilirizAlt yapı olayında da artık şu şekilde bir şey olmalı. Bence TFF ile görüşüp her takımın B takımı olması gerektiğine ikna edilmeli. Hollanda, İspanya takımları gibi B takımları liglerde olmalı. Sadece şampiyon olursa üst lige gelmeli. Hatta gelmese de olur alt ligde takılabilirler ama oyuncuların düzenli oynaması için bu %100 zorunlu. Alt yapıdan 15 tane yetenekli topçu çıktığını varsayalım. Nerede oynayacak bunların hepsi? Kiralasan oynatmıyorlar e ne yapacaksın?
onda sorun olmaz - güven kısmındaki sıkıntı floryadaki satış ve cebe giren paranını satış rakamıyla tutarlı olması olacaktır.Kemerburgaz tesisleri şart ama Dursun'a da gram güvenmiyorum.
o havuz dolmazhavuz yapacaklarmış
Erdenin soyledigi daha cok almanyadan danismanlikti benim anladigim tesisler buradaerdenin söylediği almanyada akademi tesisi kurmak bence yurtiçinden daha mantıklı olacaktır. fakat kötü geçen bir sezon ardından bizim camiada büyük olasılıkla yönetim değiştiği için uzun süreli olan hiçbir proje faaliyete geçemiyor.
umarım aynı senaryo gerçekleşmez.