Galatasaray Olağanüstü Yetki Genel Kurul Başlığı | 31 Temmuz | YETKİ VERİLDİ

Alt yapı olayında da artık şu şekilde bir şey olmalı. Bence TFF ile görüşüp her takımın B takımı olması gerektiğine ikna edilmeli. Hollanda, İspanya takımları gibi B takımları liglerde olmalı. Sadece şampiyon olursa üst lige gelmeli. Hatta gelmese de olur alt ligde takılabilirler ama oyuncuların düzenli oynaması için bu %100 zorunlu. Alt yapıdan 15 tane yetenekli topçu çıktığını varsayalım. Nerede oynayacak bunların hepsi? Kiralasan oynatmıyorlar e ne yapacaksın?

Tahminim bu büyük arap sponsorluğuda bu aşamadan sonra gerçekleşecektir

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yiyorlar da hocalar oyuncuyu koyamıyor A takıma.

Alt yapılarda şov yapıyor bizimkiler sürekli.
Bugun baslaniyor kemerburgaz iste ilk one 2 saha daha sonra 6 saha olacak
erdenin söylediği almanyada akademi tesisi kurmak bence yurtiçinden daha mantıklı olacaktır. fakat kötü geçen bir sezon ardından bizim camiada büyük olasılıkla yönetim değiştiği için uzun süreli olan hiçbir proje faaliyete geçemiyor.

umarım aynı senaryo gerçekleşmez.

1659270601392.webp

Alt yapı olayında da artık şu şekilde bir şey olmalı. Bence TFF ile görüşüp her takımın B takımı olması gerektiğine ikna edilmeli. Hollanda, İspanya takımları gibi B takımları liglerde olmalı. Sadece şampiyon olursa üst lige gelmeli. Hatta gelmese de olur alt ligde takılabilirler ama oyuncuların düzenli oynaması için bu %100 zorunlu. Alt yapıdan 15 tane yetenekli topçu çıktığını varsayalım. Nerede oynayacak bunların hepsi? Kiralasan oynatmıyorlar e ne yapacaksın?
Her takimin b takimi olmasina gerek yok. Biz danimarka norvec vb liglerden bir takim satin alip pilot takim yapabiliriz

Kemerburgaz tesisleri şart ama Dursun'a da gram güvenmiyorum.
onda sorun olmaz - güven kısmındaki sıkıntı floryadaki satış ve cebe giren paranını satış rakamıyla tutarlı olması olacaktır.

Floryada konut yapmasının yolu kemerburgaza tesis yapılması - yoksa sadece mecidiyeköy binasını rezidansa çevirirler o kadar.

o yüzden sorun olmayacaktır

Bu GS Adası'ndan bizim ne gibi bir faydamız var, mali olarak soruyorum.
Üyeler hariç bu işten bi faydası olan var mı?

erdenin söylediği almanyada akademi tesisi kurmak bence yurtiçinden daha mantıklı olacaktır. fakat kötü geçen bir sezon ardından bizim camiada büyük olasılıkla yönetim değiştiği için uzun süreli olan hiçbir proje faaliyete geçemiyor.

umarım aynı senaryo gerçekleşmez.
Erdenin soyledigi daha cok almanyadan danismanlikti benim anladigim tesisler burada

137 bina ile kulübün borcu kapanacak demişti, bu doğruysa kalan binalar çok zengin olmamızı sağlıyor gibi

Galatasaray Olağanüstü Genel Kurulu'nda Dursun Özbek ve yönetiminin, Kemerburgaz arazisi ile ilgili yetki talebi oy çokluğuyla kabul edildi!

Geri
Üst Alt