Galatasaray Olağanüstü Yetki Genel Kurul Başlığı | 31 Temmuz | YETKİ VERİLDİ

Galatasarayın kurtuluş günü

Bu Dursun Özbek bu işlerden anlar mı? İnşallah doğru kişileri yönlendirir.

Neye dayanarak söylüyorsun bunu.
6 sene önce senelik 100 milyon dolar kazanacağız kulübü 0 borçla teslim edeceğiz diyen kulübün en kötü başkanına tekrar yetki verilmesine dayanarak söylüyorum

Bak aşağıda 6 sene önceki yalanları

Ekli dosyalar

• IMG_20220731_122825.webp
    IMG_20220731_122825.webp
    182,7 KB · Görüntüleme: 40
6 sene önce senelik 100 milyon dolar kazanacağız kulübü 0 borçla teslim edeceğiz diyen kulübün en kötü başkanına tekrar yetki verilmesine dayanarak söylüyorum

Bak aşağıda 6 sene önceki yalanları
Geçmişe takılarak gelecekteki meseleleri nasıl çözmeyi planlıyorsun acaba. İnsanları rahat bırakın da işlerini yapsınlar. Negatif saçmayın. "Ben demiştim" görüşünün kimseye faydası yok. Zaten kötüye gidiyor her şey. Belli riskler alınmalı ki bu ivme iyiye dönebilsin. Erden Timur gibi tecrübeli bir isim var orada.

İyi yetkiler verildi, gelsin evander ve akman da artik.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ben baska büyük kulubun borcları icin böyle projeler yaptıgını hatırlamıyorum hepsi batışını bekliyor

bizim bi kurtuluş sanşımız var

Geçmişe takılarak gelecekteki meseleleri nasıl çözmeyi planlıyorsun acaba. İnsanları rahat bırakın da işlerini yapsınlar. Negatif saçmayın. "Ben demiştim" görüşünün kimseye faydası yok. Zaten kötüye gidiyor her şey. Belli riskler alınmalı ki bu ivme iyiye dönebilsin. Erden Timur gibi tecrübeli bir isim var orada.
Senin muhasebecin seni bir kez batırdı 6 sene sonra azıcık düzlüğü çıktın yine aynı muhasebeciyi işe alır mısın?
Eşek bile aynı çukura iki kez düşmüyor

Geri
Üst Alt