Galatasaray Olağanüstü Yetki Genel Kurul Başlığı | 31 Temmuz | YETKİ VERİLDİ

Cüzdanı kim sallıyorsa ona söyle o yapsın.
Koç nasıl kulübe para sokuyorsa o da soksun.
Madem sokamayacak ne diye cüzdan sallıyor?
Borcunuz 2.3 milyar lira 127 milyar Euro filan yapıyor.
Koç kadar para soksak zaten borcumuz kalmıyor.

Kripto işinden
Uygulamadan
Kulüp üyeliğini miloynlara açarak bile çok rahat çıkacak bir borçtan bahsediyoruz.
2 milyon üye bulsan adam başı aylık 100 lira alsan 1 senede borcun bitiyor.( 2.4 milyar TL yapar)
Bu üyelere oy hakkı versen üye sayın 5 milyonu bile bulur.

Arsaları peşkeş çekmek en kolay yol olduğu için tercih ediyorlar.
Oysa ki beleş pilavcilari ve çaycılari üye sayısı artırmaya ikna etseler 1 sene de Kâr'a bile geçeriz.
Koç fb yi uçurumun kenarına getirdi para sokmasına rağmen 6 milyar küsür borçları. GS a herkesi üye yaparsan bütün değerini yitirir.
Peşkeş çekilmiyor arsalar; kulübün özkaynakları ile bu bataktan çıkıp kendi kendine devamını sağlayacak finansal projeler ile sürdürülmesi Koçun verdiği paralardan daha değerli. Adam salladığı cüzdan ile yapıyor zaten. Çekilecek krediye kefil olacak, ödenmediği zaman banka ona gidip tahsil edecek. FB üyelik gelirleri ne kadar? Ben şu anda kürsüye çıkıp konuşan twitter ergenlerine bile katlanamıyorum o kürsülerde; sen diyorsun ki parası olan üye olsun. Tam kahve köşeleri gibi sohbetler dönsün. Liseyi çok küçümsüyorsunuz ve adım gibi eminim küçümseyen hiç kimse o Liseye girme gerekliliklerinin %50 sine bile sahip değil. Lise sadece o bahsedilen çaycı,pilavcılar değil. Bugün en tepedeki çoğu yerde bu insanlar var ve ülkenin %90 ndan farklı ve yaratıcı düşünüp, harekete geçileceği zaman ne yapılacağını biliyor.
Araziler kullanılıp yerlerine uzun vadede yine bu şekilde gelirler sağlayacak yeni araziler de alınacak. Erden Timur'un gelecek paraların nasıl kullanılacağı ile ilgili tablosunu gördün mü? Böyle kullanılmazsa yönetim dışından oluşturulan denetleme kurulu olaya müdahale edeceğini duydun mu?
Kısaca 50 tane Ali Koç yerine bir tane böyle düzgün bir projeyi tercih ederim.
Umarım Allah utandırmaz yetki alırlarsa.

Üyelik açılsın oy hakkı olsun 200-300 lira bile verilir.

Hadi diyelim dediğin gibi biz fakirler vermedik o zaman orta halli olanlari üye yapmak için proje yapsınlar.

Dediğin gibi bu işlerin kolay olmadığını zor olduğunu bende biliyorum.
Zaten zor olduğu için arsa satıp kaçma derdindeler.

Üyelik hakkını herkese açarsan koordinasyonla ucunu alamayacağın noktalara gider iş. Galatasaray kendi içinde kapalı bir kulüp bunu kabullenmek gerekiyor, yoksa taraftarı olmanın anlamı yok.

Projeler yapılır ama orta halliler de para vermez. App yapıldı mesela ki bence mantıklı bir gelir projesiydi lakin katılım beklentinin çok altında kaldı.

Arsa satıp kaçma konusunda da, Riva doğru değerlendirildi/değerlendirilmesi noktasından ayrı düşünürsek o dönem satılmasa şu anki borç çok daha yukarılarda olacaktı bu bariz. DÖ 3 senede 150 m dolar zarar ettirerek büyük zarar verdi ama Riva projesi o dönem için doğruydu, işin son noktasını düşünrürsek hala en az 1 milyar lira gelir potansiyeli var orada kasaya girecek.

Ek olarak arsa satmayacağız bu projenin içeriğinde arsa satışı yok. Ülkede kısa vadede en net kar getiren sektör inşaat, en zengin firmaların çoğu inşaat firmaları, sonuçta da konut yapılıp satılacak.

Eyvallah yapmayalım, alternatif olarak senin önerdiğin projeler de uygulanabilir değil. O zaman para harcamamaya başlayalım, onu da hiç bir taraftar kabul etmiyor hala 3-5 milyon euro maaşlı adamlar isteniyor, nasıl çıkacaksın işin içinden?

Şimdi bu yetki verildi mi noldu. Acil transfere gecelim

Normal bir taraftar arsaymış 2 milyar gider 5 milyar gelirmiş bunlara neden takılır anlamıyorum. Şahsen saha sonuçları hatta futbol takımı dışındaki olayların hiçbiri beni ilgilendirmiyor

Bir kulübün taşınmazlarını değerlendirip, kar etmeyi düşünmesi son derece doğal.

Ancak bu süreci yönetecek yapının başkanının, neredeyse hiç kimseye güven vermemesinden dolayı, insanların şüphe duyup, olumsuz hissetmesi de son derece doğal.

Son düzenleme:
orta saha yetkisi verelim hemen

Yerine bir fikir koymak zorunda değiliz taraftar olarak. Eleştirmek ,maddi hiçbir çıkarı olmadan bu renklere maddi meşrebimizce para ve zaman harcayan taraftar olarak sonuna kadar hakkımız. Bu proje onayı umarım verilmez. Hem D.Ö hem bu iktidar düşünüldüğünde sonucun iyi olacağını düşünmek fazla iyimserlik. İyi olacağını düşünen herkesin elindeki tek dal da Erdem bey.Erdem Timur'un Galatasaray için ölüp bittiği zamanlar da nedense bu tür projelerin ortaya atıldığı,ilk somutlaşmaya başladığı zamanlara denk geliyor. Evet araziler ölü yatırım olarak kalsın denmiyor zaten. Bu iktidar ve bu başkan ile içe sinmiyor. Elinde son kalan zarı atacak halde de değiliz diğer kulüplerle kıyaslandığında.

Son düzenleme:
Üyelik açılsın oy hakkı olsun 200-300 lira bile verilir.

Hadi diyelim dediğin gibi biz fakirler vermedik o zaman orta halli olanlari üye yapmak için proje yapsınlar.

Dediğin gibi bu işlerin kolay olmadığını zor olduğunu bende biliyorum.
Zaten zor olduğu için arsa satıp kaçma derdindeler.
Bu daha önce Aziz Yıldırım tarafından denendi ve fiyasko ile sonuçlandı. Şimdi kulüp vasıfsız rezil üyelerle doldu taştı. Ama yine de 50 bin civarını aşamadılar. Uzun dönemli bir süreç olmasına rağmen.

Bir kulübün taşınmazlarının değerlendirip, kar etmeyi düşünmesi son derece doğal.

Ancak bu süreci yönetecek yapının başkanının, neredeyse hiç kimseye güven vermemesinden dolayı, insanların şüphe duyup, olumsuz hissetmesi de son derece doğal.

Erden Timur olmasa kimse DÖ'ye güvenmezdi hatta yetki de verilmezdi.

Ben başlarda ET için genel kurulun çok olumlu olmadığını düşünüyordum ama adama çok ciddi bir güven var hatta yarın seçim olsa başkan seçilme ihtimali yüksek.

Bence bu süreç ET için geleceğin başkanı olup olamama sınavı olacak, % 80 başarıyla gerçekleştirse dahi uzun süre başkan olarak kalabilecek bir profil.

Umarım yönetim içinde, popülaritesini çekemeyip ayağını kaydıranlar olmaz.

Bir kulübün taşınmazlarının değerlendirip, kar etmeyi düşünmesi son derece doğal.

Bende ilk döneminde hiç sevmedim ve güvenmedim. Ama yıllardır kimsenin sorumluluk aldığı yok, görünen o ki olmayacak da. Doğru düzgün başkan adayları bile çıkmıyor artık.

Taşınmazlara raylı sistem kurup taşınabilir hale getirmek en makul çözüm gibi gözüküyor

Erden Timur olmasa kimse DÖ'ye güvenmezdi hatta yetki de verilmezdi.

Ben başlarda ET için genel kurulun çok olumlu olmadığını düşünüyordum ama adama çok ciddi bir güven var hatta yarın seçim olsa başkan seçilme ihtimali yüksek.

Bence bu süreç ET için geleceğin başkanı olup olamama sınavı olacak, % 80 başarıyla gerçekleştirse dahi uzun süre başkan olarak kalabilecek bir profil.

Umarım yönetim içinde, popülaritesini çekemeyip ayağını kaydıranlar olmaz.
Erden Timur'un herkese karşı verdiği olumlu bir elektrik var. Fakat ben işadamı ya da müteahhit dedikleri zaman, güvenilirlik açısından temkinli yaklaşmayı tercih ederim her zaman.

Türkiye'nin en değerli inşaat projelerinden birinin sozkonusu olduğu bir noktada, Türkiye'nin en prestijli inşaat firmalarından birinin ön planda olması, şüphe de uyandırabilir (doğal olarak), avantaj da olabilir. Yaşayıp göreceğiz.

Erden bey tamamen süper iyi niyetli dahi olsa, son cümlende dediğin gibi, kendisini çekmeyip birileri ayağını da kaydırabilir, sonuçta başkan değil adam.

Umarım her şey olumlu olur. Biz ne düşünürsek düşünelim her şey olacağına varacak sonuçta.

Geri
Üst Alt