- 14 Temmuz 2022
- 1.031
- 663
- 488
Müteahhit başkan Dursun Özbek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kredi çekilecek evet ama enflasyonun 200 olduğu yerde %20den kredi veriliyor, yüksek faizden kastın neBunlar bütün yapmak istedikleri projeleri hangi kaynak ile yapmayi düsünüyorlar? Yapalim alalim bb cikalim diyor ama nasil yapilacak ? Bunlari yapabilmek icin yüksek faizle tekrar yüklü bir sekilde krediler mi cekecegiz?
Keşke şu işe geçen sene girseydik. yarı yarıya karda olurduk ödemelerdeKredi çekilecek evet ama enflasyonun 200 olduğu yerde %20den kredi veriliyor, yüksek faizden kastın ne
%20 de kalirsa iyi ama olurda TL yerine tekrar döviz kredisi cekerler ozaman hapi yutariz.Kredi çekilecek evet ama enflasyonun 200 olduğu yerde %20den kredi veriliyor, yüksek faizden kastın ne
O eskidendi, bankalar TL vermiyordu kulüplere ondan döviz çekiliyordu.%20 de kalirsa iyi ama olurda TL yerine tekrar döviz kredisi cekerler ozaman hapi yutariz.
sadece kulübe üyeler girebiliyor sanırım geçenlerde öyle söyleniyordu.Arkadaşlar haftaya İstanbul Adalar turu yapacağız 5-7 gün civarı Büyük ada, Heybeli Ada, Burgaz Ada taraflarını gezeceğiz. Hazır gelmişken bu Galatasaray adasını da gezebilir miyiz? Halka açık mı bu ada? Sadece Galatasaraylılar mı girebiliyor? Hangi tesisler var? Restaurant, otel vs. var mı?
ilk alma hakkı bizdeNe paralar konuşuluyor abi ben muhabbeti de anlamadım bizim değilse niye bizden başkası alamasın kısacası 3 milyar dolar harcansa 8 milyar gibi gelir olabiliri mi anlatmaya çalıştı Erden Timur
TL konuşuyor hepNe paralar konuşuluyor abi ben muhabbeti de anlamadım bizim değilse niye bizden başkası alamasın kısacası 3 milyar dolar harcansa 8 milyar gibi gelir olabiliri mi anlatmaya çalıştı Erden Timur
Adadaki tesisler tamamlansın da üye olalım o zaman gelip gezeriz. Yalnız Galatasaray'a üye olmak o kadar kolay bir iş değil diye hatırlıyorum. Her yıl ödeyeceğin aidat dışında ayrıca belli başlı başka şartları da vardı. Üyeler divan kurulu toplantılarına katılıp başkan seçimlerinde oy kullanabiliyor sonuçta. GS Lisesi mezunu olmak, belli sayıdaki aktif üyenin referansının falan olması gerekiyor sanırım.sadece kulübe üyeler girebiliyor sanırım geçenlerde öyle söyleniyordu.
O zaman anlattığı senaryoda niye yatırımcı bulamayalım ki D. Özbek dışında bir sürü milyarder insan var dünyada ver kardeş 3 milyar bugün sana 6 ödeyelim desek bile 2 milyar kar bize kalıyor ve aktif geliri oluyor anladığım kadarıyla sonrasında da tabii bunlar deli paralar olduğu için üçyüz beşyüz borç istemek gibi konuşmak afaki kalıyordur da sonuçta kar varsa niye finanse edecek biri bulunamasınilk alma hakkı bizde
Kendi sermayemiz ile yapınca daha çok kar ediyoruz galiba.O zaman anlattığı senaryoda niye yatırımcı bulamayalım ki D. Özbek dışında bir sürü milyarder insan var dünyada ver kardeş 3 milyar bugün sana 6 ödeyelim desek bile 2 milyar kar bize kalıyor ve aktif geliri oluyor anladığım kadarıyla sonrasında da tabii bunlar deli paralar olduğu için üçyüz beşyüz borç istemek gibi konuşmak afaki kalıyordur da sonuçta kar varsa niye finanse edecek biri bulunamasın
üye olmak zor ya Başkan belli sayıda kişiye üyelik verebiliyor ya da kulüp üyeleri tavsiye etmiş olması gerekiyor ya da Galatasaray Lisesinde okumuş olman gerekiyor ya da kulübe üyelerin eş ve çocuklarından olman gerekiyor gibi gibi ancak bunların dışında kalanların normal taraftarların nasıl üye olduğu konusunda bir fikrim yok.Adadaki tesisler tamamlansın da üye olalım o zaman gelip gezeriz. Yalnız Galatasaray'a üye olmak o kadar kolay bir iş değil diye hatırlıyorum. Her yıl ödeyeceğin aidat dışında ayrıca belli başlı başka şartları da vardı. Üyeler divan kurulu toplantılarına katılıp başkan seçimlerinde oy kullanabiliyor sonuçta. GS Lisesi mezunu olmak, belli sayıdaki aktif üyenin referansının falan olması gerekiyor sanırım.