- 21 Ocak 2010
- 72.816
- 51.241
- 5.003
gueye gelmez artikgökkuşağı dedi. sıçtık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gueye gelmez artikgökkuşağı dedi. sıçtık
şu anda değer eden arsalar nakite çevrilip gelecekte aynı şekilde değerlenme potansiyeli olan arsalar alacak.erden'e bak ordan arsa burdan arsa alacağız diyor bildiğin takımı gs emlak yapacak gelsin paralar
Konuşma bozukluğu var sanırım anlamadım ben de ilk kez bu kadar uzun dinledim çok tekliyorya bir bana mi öyle geliyor yoksa timurun ciddi sekilde bir diksiyon dersi almasi mi gerekiyor?
Dursun'un yetki almak için canını bu kadar dişine takması sebebiyle burnuma pis kokular geliyor.
Ne gibi mesela ?
Reis başka türlü gelir üretecek bir assetimiz yok bence şu şartlarda mantıklı bir proje.Dursun'un yetki almak için canını bu kadar dişine takması sebebiyle burnuma pis kokular geliyor.
Reis başka türlü gelir üretecek bir assetimiz yok bence şu şartlarda mantıklı bir proje.
Projeyi beğendim. Big4 tarafından denetim yapılacak ve performansı takip edilecek borsada işlem gören bir yatırım fonu oluşturulacak. Olumsuz yorum yapanların ne konuştuklarından haberleri yok ya da finansal bilgileri yok.
Kusura bakmayın, ancak önceki riva projesi için borsada listelenmiş bir REIT (real investment trust) yoktu.Neden farklı düşünenler hakkında hakaret etmeden yorum yapılamıyor acaba bu ülkede? Aynı şeyler Riva projesinde de söylenmişti. Bağımsız denetleme firmaları denetlemişti projeyi. İşin sonunun nereye gittiğini hepimiz biliyoruz işte.
Kusura bakmayın, ancak önceki riva projesi için borsada listelenmiş bir REIT (real investment trust) yoktu.