Galatasaray Olağanüstü Yetki Genel Kurul Başlığı | 31 Temmuz | YETKİ VERİLDİ

ölüyoruz! bitiyoruz! malımızı mülkümüzü satmamız lazım. bak fenerin beştaşın borcu var mı?

A.Albayrak ve ekibi orada organize olup geldilerse yetki verilmeyebilir. Sanırım karşı grup oluyor

Seçim başa baş geçtiydi. Muhalefet organize oldu ise zaten çok ta katılım olmadığı için yetkide bir sıkıntı olabilir

Reis başka türlü gelir üretecek bir assetimiz yok bence şu şartlarda mantıklı bir proje.

Her şey şu anda söylendiği gibi yapılırsa bence de mantıklı. Zaten çıkıp peşkeş çekeceğiz diyecek halleri yok. Bu projelerde yönetime güvenmek istiyorum ama işin içinde Dursun olunca her şey olabilir.

Ona bütçe verme, bu yetkiyi verme ile olacak iş değil maalesef.
Ülkenin şartları belli. Kurun 18 TL olduğu yerde, euro üzerinden maliyete girip TL ile gelir elde ediyorsan ayakta durmak için futbol dışı gelirler üretmen lazım.

Sponsorluk bizim ölçekte %10’dan fazlasını sağlamaz.

Senin gelirin senede 3-4 katı olsa o zaman sponsor da artar ama öyle bir marka değeri yaratmak içinde

Ada (Gecelik Organizasyonlar)
Hotel
Konut satışı

Ne varsa masaya koymak lazım.

Konutlardan gelecek para ile yeni arsa alımı yapılıp, kalanı ile bankalar birliği borçları kapatılmalı.

Hotel ve ada da sportif bütçe olarak günü döndürür seviyede olmalı.

Başka türlü işin içinden çıkamazsın.

Projeyi beğendim. Big4 tarafından denetim yapılacak ve performansı takip edilecek borsada işlem gören bir yatırım fonu oluşturulacak. Olumsuz yorum yapanların ne konuştuklarından haberleri yok ya da finansal bilgileri yok.

Projeyi beğendim. Big4 tarafından denetim yapılacak ve performansı takip edilecek borsada işlem gören bir yatırım fonu oluşturulacak. Olumsuz yorum yapanların ne konuştuklarından haberleri yok ya da finansal bilgileri yok.

Neden farklı düşünenler hakkında hakaret etmeden yorum yapılamıyor acaba bu ülkede? Aynı şeyler Riva projesinde de söylenmişti. Bağımsız denetleme firmaları denetlemişti projeyi. İşin sonunun nereye gittiğini hepimiz biliyoruz işte.

Neden farklı düşünenler hakkında hakaret etmeden yorum yapılamıyor acaba bu ülkede? Aynı şeyler Riva projesinde de söylenmişti. Bağımsız denetleme firmaları denetlemişti projeyi. İşin sonunun nereye gittiğini hepimiz biliyoruz işte.
Kusura bakmayın, ancak önceki riva projesi için borsada listelenmiş bir REIT (real investment trust) yoktu.

Geri
Üst Alt