Galatasaray, Ölüm Maçlarına Çıkıyor

Alper Yılmazlar

Berlin Panteri
galatasaray-fikstur_8454.jpg

Süper Lig'de Rizespor'u 4-2 mağlup eden Galatasaray'ı, Avrupa ve ligde zorlu mücadeleler bekliyor.

Galatasaray gelecek hafta Konyaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Ardından UEFA Avrupa Ligi'nde Barcelona'ya konuk olacak. Barcelona maçının ardından ligde Beşiktaş derbisi oynayacak.

Derbinin ardından sarı-kırmızılılar, Avrupa Ligi'nde rövanş maçında Barcelona'yı konuk edecek.

Ölüm maçı Barça deplasmanı oradan ciddi bir fark yemeden dönersek sıkıntı yok .. göztepe ve rize maclari ligdeki sikintimizi çözdü sayılır..Ulan ne günlere kaldık konuştuğumuz şeye bak !!

Kura diye Khalesinin ejderhasını çektik hoş çokta güçsüz rakip yoktu ama ligde bjk yi kendi evimizde barcelonayı yensek cidden çok güzel olur.

Galatasaray Bir His Takımıdır.

gazi aldik konyada en kötü berabere kaliriz. barca maclarini konusmaya gerek yok 0 beklenti ile izleyecek herkes keyfini cikaririz umarim fazla fark yemeden. icerdeki tinerci macini mutlaka almaliyiz

Barcelona maci haricindekiler ölüm kalim maci değil,konya formsuz.bjkde cok kotu oynuyor.bjk ortasahasi cabuk geçiliyor ve defans arkasi şenlik bjknin.yazin gedson bu transferdeki katakulliden avrupaya gitmezse,gedson bile zor care olur.josefte pek bisey yapamiyo gibi artik

Barcelona turunu geçelim de besiktas 30 gol atsa da umrumda olmaz

Barcelona sallamaz inşallah 😂
Herifler fena gaza gelmiş durumda son dönem
Bi düşüş bi kaç sakatlık acayip bir şans lazım
Gonya maçıda önemli biraz diri çıkmak için
1 gol farkla yenilirsek barcaya bjk maçı çöpe gider bu arada

Yapma, yanarız 🤦
jkyi hiç sevmiyorum. Benim şahsım adına davam, Barça kadar büyük. :(
Barcelona turunu geçme ihtimalimiz %0.1 zaten ama bu Barcelona ya turu geçtiğimizi hayal etmek bile eritiyor beni :D

Jk maçını hiçç takma çok kötü oynuyorlar.
Sivas maçını Rıza her zamanki gibi sattığı için kazandılar.Konya'dan bile daha rahat geçmemizi bekliyorum ben

Barcelona turunu geçme ihtimalimiz %0.1 zaten ama bu Barcelona ya turu geçtiğimizi hayal etmek bile eritiyor beni :D

Jk maçını hiçç takma çok kötü oynuyorlar.
Sivas maçını Rıza her zamanki gibi sattığı için kazandılar.Konya'dan bile daha rahat geçmemizi bekliyorum ben

Beni de ediyor. Daha sağlam bir futbol ve kadro olsaydı acayip iddialı olacak kadar gözümü karartırdım da şimdi pek yemiyor, gerçekçi bakıyorum.😐 Bu kura çıkmadan bir hafta önce aklıma Ümit Karan Saviola'lı maç geldi. Çok sinir oldum çıkınca da. Biz topluca evrene mesajı vermişiz. Ne istemezsek oluyor, yaklaşık 3 senedir...😔

Rize maçı için demiştim, jk için de düşüncem orada yazdığım gibi. Yeneceğiz inşallah. Göztepe bile bunları madara etti oyunla. Gerçekten çok kötüler. Hakeme ve arada Rıza gibilere dua etsinler...

Geri
Üst Alt