Galatasaray, Ölüm Maçlarına Çıkıyor

Göztepe Rize ölüm kalımdı kazandık.. Barçaya turistlik geziye gideriz.

GridArt_20220228_123927319.webp

Keşke nasip olsa.....

Konya'ya karsi beraber
Barca deplasmanin'da 3-4 fark yeriz
Besiktasi yeneriz
Barca ikinci maca yedeklere cikar ve beraber kaliriz

En önemli mac konya maci, olurda orada bi galibiyet alirsak digerleri tam keyifni cikarma maci olur.

Real maçımız gibi olsun da parayı cukkalayalım en azından. Evimizde taşkınlık harici şu taraftar olsa, kalecileri de biz de yani bir umut diyor insan. Ah böyle eski kadrolar olacaktı ki çok daha iddialı ve zevkli maç olurdu. Yine de Gomis bir ateşler de ne kadar yeter o bilinmez. Evimizdeki bir galibiyet bile çok hoş olur, vitrin açısından... Hayırlısı. Onun harici Konya 1, jk 3 puan bekliyorum.

Barca maclarini gecin, utanc verici skorlar cikmasin yeter.

Konyadan bi beraberlik cikaririz. Icerde jekeye cakarsak sezon benim adima kurtalirmistir

Barcelona maclarin tek önemi , bazi oyuncularimizin piyasa yapmasi disinda bir amaci yoktur. Belki sezon sonu bunun sayesinde bir iki oyuncu satariz. Lig maclari da artik son iki galiyibet sayesinde gazosuna maclara dönmüs durumda.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Konyaspor 0 - 1 Galatasaray ( 2,5 alt)
Barselona 2 - 0 Galatasaray (2,5 üst)
Galatasaray 0 - 0 Jimnastik (2,5 alt)
Galatasaray 1 - 2 Barselona (2,5 üst)

Aramızda turu geçeceğimize dair inancı (beklentisi) olan arkadaşlar görüyorum. Güzel insanlar...

Barça maçlarında rezil olmayalım yeter dediğim fikstür.

Konya maçında muhakkak rotasyon yapılmalı.
Barça ya yeniliriz bjk ya koyar geçeriz.

Ölüm felan bunlar boş işler, 3 maçı da kaybetsek normal karşılarım.

Sonuçta ite kaka düşme potasında olan takımlara karşı maç aldık, bunların 3'ü de ciddi rakipler.

Siz Galatasara'yi tanimamissiniz

Bitaz guvenin

☆☆☆☆

İlk ve enlerin takımı Galatasaray 4 maçta 5 mağlubiyet alıyor.

Geri
Üst Alt