Galatasaray.org: Rijkaard İle Yollar Ayrıldı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Galatasaray.org: Kamuayuna Duyuru

Hala geçmişimiz ile yaşıyoruz. Hala 2000 yılındayız.

Galatasaray'ımız için hayırlara vesile olması dileğiyle...

Öncelikli olarak Bende Rıjkard ın gitmesinden dolayı üzgünüm.

Bir değişim fırsatı yitirilmiştir ve futbolcuya dayalı düzen yine kanazmıştır.

Herkesin sağduyulu olup sakin olmaya davet ediyorum.

Gün destek günüdür.

allah belenızı versin sizin gibi yönetimin, fatih terim gelsinde takımın iyice içine bir etsin. Rijkaardın görevine son vermek galatasarayın imajına çok ciddi zarar vermiştir. Rijkaard ona gelip galatasaray hakkında bilgi almak isteyenlere nasıl bilgiler verir sizce ? Rijkaaarda karşı olanları, suçu sacece rijkaarda bulanları göreceğiz bakalım ilerleyen haftalarda. Fatih terim'in kaos futbolu ne kadar uygunmuş göreceğiz. Sözüm dansözü oynayan adnanlara, defolup gidin artık. bir de ntvsporda çıkmış 2 ay önce "ne olursa olsun rijkaardla devam edeceğiz diyor"

Sezon başında 1 milyon dolar fazla verip transfer yapmayan yönetiminin aklını sorgularım. Şu anda kulüpten giden paranın haddi hesabı yok. rijkaardın tazminatı + yeni gelecek hocanın(fatih terimin) alacağı para.

Ben böyle yönetiminde planlamasınında...

Kırgınım dünyaya, kırgınım futbola.. Böyle olmasaydı keşke,

Tüm dertler bitti artık değil mi ?

Suçlu bulundu. Gitti kurtulduk. Ya yönetim ne olacak ? Servet gibi, Sarp gibi futbol ucubeleri ne olacak ?

Adım gibi eminim şimdi eskilerden biri gelecek ve bu ucubeler baştacı olacak.

Asıl inanmak istemediğim 4.5 milyon Euro tazminat ödendiği.

Ey iş bilmezler, ey aymazlar..

Bu paranın üzerine biraz daha koyup sezon başı elle tutulur bir orta saha alsaydınız, belki hala total futbol geyiği yapıyor olacaktık.

Geçmiş olsun.

cok haklisin sezon basi para yok diye transfer yapmadilar bizi BAM'a mahkum ettiler..

ama ne biliyormusun bunlarin hepsi Rijkaard'i gondermek icin planlanmisti

bu plani kabul etmeyen ve onuru ile istifa eden bir kisi vardi oda icimizden biri Haldun Ustunel..

yazıklar olsun size. Şimdi Rijkaard gitti diye takım mükkemmel mi oynayacak servet kazması kazmalığından vazmı geçecek birden bire puyol mu olacak m.sarp birden bire mükemmel pas yapan birinemi dönüşecek. bu işde faturalar hep hocalara kesiliyor çok yanlış yazık.

Adnan polat yönetiminde kaçıncı değişen teknikdirektör bu ? TeknikDirektör değişceğine kendi gitse.Belki sorun ondadır?

Tazminatsız gönderilmiştir arkadaşlar rijkaard, söylendiği gibi 4.5 milyon euro verilmedi, ama sözünü tutmayan başkana yazıklar olsun.

Yanlis adamlar gonderildi. Yazik.

Bir kerede tafra yapan oyuncular ile sözleşmeler fes edilseydi keşke.

eğer hiçbir oyuncu ceza almazsa, bunun bir oyun olduğu kesin olur. Sanki rijkaard oyunculara maçtan önce mücadele etmeyin diyor. sanki rijkaard oyuncularla bırakın rakip oyuncuları yanınızdan istediği gibi geçsin, rahat rahat şut çeksin diyor.

yazıklar olsun tek kelimeyle.

Benim tek isteğim taraftarlardan tavrı oyunculara değil dansözü oynayan adnan polata koymalarıdır. Ali sami yen deki gelecek maçta "adnan polat istifa" sesleri yankılanmalıdır.

Milletin ağzıyla iş yapacak, medyanın baskısına dayanamayacaksanız bırakın o koltuğu, bırakın başkası yönetsin.

Gercekten cok uzuldum. Insallah Galatasaray"imiz icin hayirli olur

Yine futbolcular istediği oldu.Skibbe, Feldkamp,Rijkaard to be continued.

Takımdaki futbolculardanda yönetimdende nefret ediyorum.Tarihi bir fark olursa pazar günü yürekten sevinceğim.Ama istedikleri olduğu içinde köpek gibi mücadele ediceklerdir.

Rijkaard defolsun gitsin diyenler ''yine bir efsanenin,büyük bir ismin başını yediler'' demeye başlar..

Yine futbolcular istediği oldu.Skibbe, Feldkamp,Rijkaard to be continued.

Takımdaki futbolculardanda yönetimdende nefret ediyorum.Tarihi bir fark olursa pazar günü yürekten sevinceğim.Ama istedikleri olduğu içinde köpek gibi mücadele ediceklerdir.

bu seferde yabancilar oynamazsa ben gorurum..

Cok üzüldüm vallah, aglayasim geldi hatta....

Rijkaard:(

Rijkaard ın gitmesine bende üzüldüm imparator gelirsede bi şey demem çünki Fatih hoca farklı ya ama servet , ayhan ve mustafa sarp neden hala bu takımda bunuda anlayamıyorum rijkaard ı göndericeğine bu adamları göndersen zaten takım düzelicek.Allah büyük hayırlısı olsun Galatasaray ımız için.

Fatih Terim gelirse en azından kimse kolay kolay takım hakkında aslı olmayan demeçler veremez futbolcuların borusu ötmez .Frank Rijkaard gördüğüm teknik direktörler arasında Gerets'ten sonra en çok ısındığım teknik direktördü

Ulan şok oldum hem vallahi hem billahi.Ama bi yandan da gitmesine sevindim.Bu ülkeye çifkef adam lazım.Rijkaard biraz efendi kaçtı bize.Yazık bu düzene.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt