Galatasaray.org: Rijkaard İle Yollar Ayrıldı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Galatasaray.org: Kamuayuna Duyuru

Gerçekten yazıklar olsun. Bugüne kadar futbol anlamında hiç bir sözünü yerine getirmeyen bir adam GALATASARAY'ın başkanlık koltuğunda. Hani devrim nerede kaldı? Böyle mi yapılır devrim? Medyanın gazına gelerek mi? Futbolcuların oyununa gelerek mi? Hayır ama zaten devrim falan hikayeydi zaten oyunu kuran ve yöneten başkanın ta kendisi bugün anlamış olduk. Madem öyle niye getirdin Rijkaard'ı? Madem arkasında duramıycaktın dervrim diye atıp tutacaktın herşey değişecek zart zurt. Yazıklar olsun be bu yönetimden de Rijkaard'a tuzak kuran oyuncularınızdan da tiksiniyorum. Çok daha ağır şeyler var aklımda yazmak için ama ceza almaya değmezsiniz....

Ya elbet bir gün ayrılırsınız. Ama devamlı sözler söyleyip tam tersi yapılması, artık bu yönetime karşı inancımı azalttı.

"Bu takıma yakışmayan futbolcular var" denildi, ama hala onlar yerlerinde !

"Rijkaard'la sözleşme yenileyeceğiz" denildi, Rijkaard bugün gönderildi !

Rijkaard'ın oynatmak istediği sistemi beğenmem. Çünkü yapılmak istenen ile elinizdeki kadro tamamen birbirlerine zıt. Adamın eline verilen kadro bu kadar. Yani adamında pek suçu yok. Belki bunda çok ısrarcı olduğu için bu kadar kaos diyenlerde elbet olabilir. Ve saygı duyarım. Burda birinci sırada suçlu yönetimdir.

Bu kaçıncı Adnan Polat'ın teknik direktör değişikliğine gitmesi? Hani istikrar?

Bundan sonraki bir teknik direktör sorununda direkt kendisi gider. Yeter artık. Camiaya çok zarar verdi.

Hiçbir zaman ADAM olamıyacağız malesef.Yine Adnan Polat yalancı çıktı.Çok teşekkürler başkan.Daha çok yazıcak şeyler var ama..........Yazıklar olsun !!!!

Keşke Rijkaard'ı havaalanında güzel bir şekilde uğurlasak..

Bu günü bir yere not edin. Bugün kurtulus günümüzdür. Artik önümüz daha açik. Sahsen ben Fenerbahce yenilgisinden sonra gidecegini düsünüyordum ama daha erkene nasipmis. Insallah bir daha böyle bir hataya düsmeyiz. Simdi Rijkaard Barça'ya dönüp 3 kupa birden kaldirsa bile umrumda degil.

Adnan Polat, Servet'i ve küçük Arda'sını da alıp gitsin.

bir dönem daha kapandı... yazıklar olsun yönetim...

Tez zamanda getireceğiniz hocayla,yeteneksiz futbolcularla beraber defolup gitmeniz dileğiyle.

Güzel bir rüyaydı, en çok da kazandığımız maçlarda soyunma odasının girişinde futbolcuları bekleyip tek tek tebrik ettiği zamanları özleyeceğim.

Mustafa Sarp, Servet, Ayhan kına yakabilirler.

Bundan sonra bir zahmet değişim, futbol mantalitesi ve sistemden bahsetmeyelim. Biz buyuz işte Löw'ü, Hiddink'i kovan Fenerbahçe'den, Del Bosque'yi def eden Beşiktaş'tan bir farkımız yok. Aynı b.kun laciverdiyiz.

Ama Işın Çelebi'yi ayrıca toplantıda söyledikleri* için sade bir taraftar olarak tebrik ederim.

GSTV, GSMobile ve GSBonus'u iptal ettim. Bundan sonra bu yönetim gitmeden, Galatasarayım abilerden kurtulmadan benden size 5 kuruş yok.

* Işın Çelebi: "Beyler, adam sezon sonu 36 kişilik transfer listesi verdi, bir tanesini bile alamadık. Bizde hiç mi suç yok?

Ben kralınızı da imparatorunuzu da istemiyorum arkadaşlar, hepsi sizin olsun.

Açık söylemek gerekirse Rijkaard la olmamıştı ama yönetim basiretsizliği çok açık. Taa Skibbe'nin gönderilişinden başlıyor saçmalıklar zinciri.

Cevap: Galatasaray.org: Rijkaard İle Yollar Ayrıldı!

Liverpool şimdi kına yakıyodur.Bu aptalar nası Bıraktılar Franki.

Gerçekten yazıklar olsun. Bugüne kadar futbol anlamında hiç bir sözünü yerine getirmeyen bir adam GALATASARAY'ın başkanlık koltuğunda. Hani devrim nerede kaldı? Böyle mi yapılır devrim? Medyanın gazına gelerek mi? Futbolcuların oyununa gelerek mi? Hayır ama zaten devrim falan hikayeydi zaten oyunu kuran ve yöneten başkanın ta kendisi bugün anlamış olduk. Madem öyle niye getirdin Rijkaard'ı? Madem arkasında duramıycaktın dervrim diye atıp tutacaktın herşey değişecek zart zurt. Yazıklar olsun be bu yönetimden de Rijkaard'a tuzak kuran oyuncularınızdan da tiksiniyorum. Çok daha ağır şeyler var aklımda yazmak için ama ceza almaya değmezsiniz....

Asil Rijkaard kalsa bir devrim olacakti. Daha dogrusu kulüp tarihinde bir ilk. Gelecek sezon Bank Asya'da oynamak gibi bir devrim.

Yalçın Dümer, Fatih terim için floryada diye bir haber yapmıştı yarım saat falan önce doğru mu bu haber?

Kan degişikligi sarttı güzel oldu ama devamının gelmesi lazım faydalabildigimiz kadar faydalanıp sezon sonu servet m.sarp g.zan s.özkan h.balta gibi cöpleri elden cıkarıp genc yetenekli ve kaliteli oyuncularla takviye etmemiz lazım kadroyu suanki kadro cok vasat Adnan sezgininde yollanması lazım o herifin dogması hata

Yönetime zerre güvenmiyorum ama Aslantepe ve F.Terim beni heycanlandırıyor hee bu arada kimse bu sene sampiyonluk sampiyonlar ligi falan beklemesin Avrupa ligine gidicek yerde bitirirsek benim icin bu sene basarıdır

futbolcuların tamamını yollasaydınız ya .karektersiz ,hangi formayı giydiğinin bile farkında olmayan ,kendi hocasını sobote eden,her fener maçında bacakları titreyen yusuf yusuf olan futbolcularla nereye kadar ...güle güle frank rijkaard...........

Simdi IMPARATOR zamani. Cok kaliteli yabanci teknik direktörler de var ama bu saatten sonra yerli hoca daha mantikli olur. En kisa sürede Fatih Terim gelmeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt