Galatasaray.org: Rijkaard İle Yollar Ayrıldı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Galatasaray.org: Rijkaard İle Yollar Ayrıldı!

Hocam güle güle! Umarım gittiğin yerde başarılı olursun da biz de ağzımızın suyu aka aka izleriz seni. Sistemmiş, total futbolmuş vs. falan uymaz bize. Biz kaos futboldan, çirkef futboldan, ona buna kabahat bulmaktan anlarız. Güle güle güzel insan, yolun açık olsun...

Rijkaard bunu az yapiyordu sanki. Kendi teknik direktörlük yetersizligini devamli oyuncularin üzerine yikarak aradan siyrilmaya çalisiyordu ve suçlamadigi oyuncu kalmadi. Evet Rijkaard bize uymaz, zaten uymasini isteyen kulüp Barça'da oldugu gibi minimum 100 milyon €'luk bütçe ayirip dünyanin en iyi oyunculari arasinda olanlari getirmeli ki Rijkaard bir seyler yapabilsin. Yoksa her türlü Rijkaard'in çalistirdigi takimlarin sonu Sparta Rotterdam'dan farkli olmaz.

O ibre döne döne vantilatör oldu...

Aynen. Diyorum ya ne olacaksa olsun ama süpriz bir yabancı ya da alakasız bir Türk hoca olmasın. Sebebi ise sayfalarca anlatıldı, Rijkaard'ın üstüne bu tip sorunlu dönemlerde kulübe aşina biri gelmesi en hayırlı olanı.

Allah belasını versin bu düzenin.

Bu takimin yöneticisi Işın Çelebi: "Beyler, adam sezon sonu 36 kişilik transfer listesi verdi, bir tanesini bile alamadık. Bizde hiç mi suç yok? diyorsa, Rijkard'i suclu bulabilecegimiz tek bir nokta bile yoktur.

O listenin içine Deco Eto'o Ronaldinho Henry Thuram Zambrotta Messi falan var miymis ? Ne kadar eksik varmis ki -alternatileriyle beraber- 36 kisilik liste vermis ? Üstte yazdigim gibi bu adamla basarili olacaksan çok yüksek bir transfer bütçen olacak. O olduktan sonra ben bile takimi basariya kostururum, ki Galatasaray'in kadrosu yerlisiyle yabancisiyla Türkiye'nin en iyi 2 kadrosu arasinda (bana göre en iyisi). Rijkaard az bir sey iyi bir teknik direktörse bu takimi en azindan Sampiyonlar Ligi'ne tasimaliydi. Onu da geçtim takim futbol oynamaliydi.

O listenin içine Deco Eto'o Ronaldinho Henry Thuram Zambrotta Messi falan var miymis ? Ne kadar eksik varmis ki -alternatileriyle beraber- 36 kisilik liste vermis ? Üstte yazdigim gibi bu adamla basarili olacaksan çok yüksek bir transfer bütçen olacak. O olduktan sonra ben bile takimi basariya kostururum, ki Galatasaray'in kadrosu yerlisiyle yabancisiyla Türkiye'nin en iyi 2 kadrosu arasinda (bana göre en iyisi). Rijkaard az bir sey iyi bir teknik direktörse bu takimi en azindan Sampiyonlar Ligi'ne tasimaliydi. Onu da geçtim takim futbol oynamaliydi.

O listenin icin Giovanni Dos Santos vardi, alinamazmiydi? Alinirdi. Iyi olurmuydu? Süper olurdu.

Aynen. Diyorum ya ne olacaksa olsun ama süpriz bir yabancı ya da alakasız bir Türk hoca olmasın. Sebebi ise sayfalarca anlatıldı, Rijkaard'ın üstüne bu tip sorunlu dönemlerde kulübe aşina biri gelmesi en hayırlı olanı.

Hagi gelsin, rahatlayalim, istikrari yakalayalim diyorum hocam. Zaten 2 gündür gelmek istedigini, hazir oldugunu belirtiyor adam.

Bundan sonra gerçekler daha bir net olarak gözükecektir. Bakalım oyuncular nasıl oynayacaklar. İyi oynasalar, kasıtlı olarak oynamadıkları ortaya çıkacak, kötü oynamaya devam etseler Anadolu kulüplerine gidecekler. En çok üzüldüğüm konu ise, uzun ya da kısa vadede zararı Galatasaray'a olacak.... Bence Rijkaard kaybetmemiştir. Olayları yorumlayamayan zihniyet kaybetmiştir.

Yolun açık olsun Rijkaard...

Zihniyet değişmeden hiçbirşey olmayacak.

Bunu aklınızın bir köşesine yazın.

Yakın zamanda Hiddink de gönderilir.

Rijkaard bunu az yapiyordu sanki. Kendi teknik direktörlük yetersizligini devamli oyuncularin üzerine yikarak aradan siyrilmaya çalisiyordu ve suçlamadigi oyuncu kalmadi. Evet Rijkaard bize uymaz, zaten uymasini isteyen kulüp Barça'da oldugu gibi minimum 100 milyon €'luk bütçe ayirip dünyanin en iyi oyunculari arasinda olanlari getirmeli ki Rijkaard bir seyler yapabilsin. Yoksa her türlü Rijkaard'in çalistirdigi takimlarin sonu Sparta Rotterdam'dan farkli olmaz.

ona buna kabahat bulmaktan kastım hakemlerdi. Her maçtan sonra hakem tartışıyoruz, niye böyleyiz demiyoruz. Ligimizde sistemli oynayan takım yok. O yüzden halimiz ortada. Ben sistemciyim. FR Barca'da istediği oyuncuyu aldırabilirdi. Neden Messi'yi Iniesta'yı, Bojan'ı, Gio'yu tercih etti. Burada öyle değil, ne istediğin oyuncuyu aldırabiliyorsun, ne de elindeki yeteneksizleri kullanabiliyorsun. Affedesin ama 100 milyon €'luk takım bütçesi olsa zaten Rijkaard'a gerek kalmaz. Sistem, organizasyon olmadan bi halt olmaz.

Gitti ha koca Rijkaard... Artik bir kac sene sonra onemli bir kupa kaldirdiginda soyleriz artik "Kiymetini bilmedik" diye.

Çok geç kalındı.Böyle olacağı belliydi en azından bir hoca adayıyla önceden görüşülmesi gerekirdi.İnşallah gittiği yerde buradaki gibi olmaz. Başarıyı hakeden bir adam ama burada gerçekleştiremedi, takıma en ufak katkı dahi yapamadı. Yolunuz açık olsun.

Delikanlı Adnan Polat sözünün arkasında durdu(!) İşte delikanlı adam böyle olur, bir kere söz verince o sözü yerine getirebilmek için babasını bile tanımaz!

Bu yönetimi desteklediğim güne lanet ediyorum. Yazıklar olsun...

Adnan Polat çok dürüst adam yahu. :happynew:

Geldiği gün acayip sevinmiştim. Barcelona günlerinde ki disiplinli, beyefendi ve asla taviz vermeyen yapısını çok taktir etmiştim. Ama Galatasaray'da olmadı. Forumda gitmesini en çok istiyenlerdendim, fakat böyle bir şekilde gitmesine çok üzüldüm. Pazar akşamı resmen sabote edilmişti Frank ve ekibi. Yolun açık olsun hocam.

Giden bir tek Rijkaard olmadi... Tek basina cok iyi takimlari yonetebilecek Neskeens de gitti.

Olaya bak ya halen inanamıyorum YAZIKLAR OLSUN.

pazar günkü maça bak birde içinde bulunduğumuz duruma bak...

bu kadar üst üste gelebilirdi...

Çok üzgünüm ama Rijkaard gidince takım belki bu hafta iyi oynar diyorum.Çünkü takımın bütün istediği buydu.

O donem forumlara pek girmiyordum ama, Lucescu'nun da gitmesini taraftar istemiyordu degil mi? Taraftar gonderilmesini istemedigi halde gonderilen ikinci TD oldu galiba... Ayrica eger Rijkaard ayrilmadiysa Turkiye'den gidecegi zamani ogrenip taraftarlar olarak ugurlarsak Rijkaard'i cok iyi mesaj vermis oluruz. Uzerine Rijkaard bizi hep olumlu yonleri ile hatirlar. (Taraftari en azindan)

hoca harcama makinaları yaptığı hatadan ders çıkaramayan insan benim için dünyanın en geri kafalı insanıdır. bu yorumun yorumunu da sizlere bırakıyorum.

adnan sezgin adnan polat tamam gitsinler fakat adnan öztürk ün fatih altaylı ile birlikte kuracağı o çakma galatasaray lılar gurubuna da istemiyorum burada uzak dursunlar. faruk süren i de istemiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt