GSC Haber Galatasaray, Osimhen'in Bonservisini Almayı Planlıyor

Sergio-Ramos--009.jpg

50 günümüz futbol piyasasında aşırı yüksek bir para değil, zira sakatlık olmadığı takdirde 2 sene sonra aynı paraya satamama ihtimalin neredeyse sıfır. Osimhen gibi bir oyuncuyu Türkiye’de oynamayı kabul ediyorsa çok düşenecek bir durum göremiyorum, normal şartlarda böyle bir transfer zaten mucizeydi tarihin en iyi transferi olacağı açık. Lige ambargo koyma şansımızı da oldukça kuvvetlendirir.

yüzme bilmeyen arkadaşlara anlatıyorum:

hani denize girdiğinizde ne kadar derine gidebiliyorum diye bakmak için yürüye yürüye açılırsınız. su derinleştikçe tedirginlik artar... bir noktada su boynunuza kadar gelir ve her dalgayla ayağınız kumdan kesilir. heyecanlanırsınız ve "ulan biraz denesem yüzebilir miyim ben?" sorusu akla gelir, ama daha derine gidip gitmediğinizi bilemediğinjizden, her kalkışınızda ulan ya ayağım erişmez de boğulursam korkusu sarar ya... aha öyle hissediyorum yeminle...

o olmaz bu olmaz diye diye 2 senedir kadroyu los galacticos yaptiniz. 2 sene sonra da “rodrygo’ya 120 verdik diye herkese verebilecek durumda degiliz” mesajlari yazilacak gibi geliyor.

Bizim böyle bir paranın ekonomisini döndürecek yönetimimiz yok, adamlar maaşları zar zor yetiştiriyor. Gs ne zaman kendine yakışır beceride ve vizyonda yönetimler tarafından istikrarlı şekilde yönetilmeye başlarsa kopup gider ve en büyük kulüpler seviyesine yaklaşarak bu bonservisleri ödeyebilir. Bu potansiyel mevcut ama bunu gerçeğe çevirecek akıllar henüz yönetmiyor bizi.

Victor Osimhen: "Ben ocakta ayrılmayacağım, sezon sonuna kadar Galatasaray'dayım. Daha sonrası için ne olacak bilmiyorum, Galatasaray ile Napoli ne konuşuyorlar... Bana gelirseler konuşuruz. Benim çok hoşuma giden, güzel bir kulüp Galatasaray! Ben Galatasaray'da çok mutluyum!"

Sene sonuna kadar 65 m euro lazım bu adamı almalıyız tek bacaklı oynasa bile yeter.

Bu adami aldiktan sonra o takima bu 75 daha harcayacaksin ki, Osimhen anlamli olsun. Bizde ne 1 75 var, ne de 2 75 var😂😂

Galatasaray'ın bir oyuncunun bonservisine 70 milyon vermemeli. Gücü varsa bile vermemeli. Bir de en az 15 civarı maaşı olacak. Emegha, Guessand, Mikautadze(daha çok 2. forvet farklı bir profil) gibi 20-25 milyon bonservis 2 milyon maaş vereceğin isimler alınması daha doğru olur. O zaman sattığın oyuncuya göre bir tane daha böyle adam alırsın takımın kalitesini daha net arttırırsın.

Galatasaray'ın bir oyuncunun bonservisine 70 milyon vermemeli. Gücü varsa bile vermemeli. Bir de en az 15 civarı maaşı olacak. Emegha, Guessand, Mikautadze(daha çok 2. forvet farklı bir profil) gibi 20-25 milyon bonservis 2 milyon maaş vereceğin isimler alınması daha doğru olur. O zaman sattığın oyuncuya göre bir tane daha böyle adam alırsın takımın kalitesini daha net arttırırsın.
Başka oyunculardan Osimhen yaratacağız diye 2 katını harcayağımız için olmuşuna 65 verilmeli.

70m euro verdiğimiz an çok ciddi içeri gireriz, seneye de nasıl satıcaz diye düşünürüz

Bayern Münih olacaksak bu işin basit yolu oyuncu alışında da olmalı ekonomik olarak güçleniyoruz büyüdükçe büyüyoruz açıkçası şampiyonluk üstüne Osimhen + eksikleri gidererek gitmeliyiz o zaman önümüzü alamazlar.

Böyle olursan yapıyı da öpersin, hakemi de öpersin, rakipleri de öpersin çaresizce galibiyetlerimizi izlemeye devam ederler.

Başka oyunculardan Osimhen yaratacağız diye 2 katını harcayağımız için olmuşuna 65 verilmeli.
Hocam katılmıyorum. Doğru inceleme, güvenme ve yatırım yukarıdaki isimler bizim ligde o üstünlüğü kurar özellikle o ilk ikisi. Bizim tek kurşunumuz tek oyuncuya bağlayamayız. Yayıncıdan senelik 40-50 milyon dolar gelseydi sana katılırdım ama öyle bir gelir yok. Osimhen'e o parayı verdin istediğin katkıyı vermedi yada sakatlandı direk bitiyorsun böyle bir riske giremeyiz tek oyuncuya. O riskleri kadroda bir kaç mevkiye dağıtmalıyız. Bahsettiğin para bizim mevcut BB borcu kadar para benim ismini verdiğim oyuncular bile 20-30 arası bonservisi olan oyuncular onlar bile zor aslında.

gsnin osimhen'in bonservisini almak gibi saçma bir gündemi olamaz

böyle zırvaları geçelim

Hocam katılmıyorum. Doğru inceleme, güvenme ve yatırım yukarıdaki isimler bizim ligde o üstünlüğü kurar özellikle o ilk ikisi. Bizim tek kurşunumuz tek oyuncuya bağlayamayız. Yayıncıdan senelik 40-50 milyon dolar gelseydi sana katılırdım ama öyle bir gelir yok. Osimhen'e o parayı verdin istediğin katkıyı vermedi yada sakatlandı direk bitiyorsun böyle bir riske giremeyiz tek oyuncuya. O riskleri kadroda bir kaç mevkiye dağıtmalıyız. Bahsettiğin para bizim mevcut BB borcu kadar para benim ismini verdiğim oyuncular bile 20-30 arası bonservisi olan oyuncular onlar bile zor aslında.
Para işi halledilir doğru yapıda büyüyerek devam edersin bugün 65 yarın belki çok daha fazlasının verilebileceği dönemler gelir bir yerden başlanması lazım.

Ekonomik olarak kırılma dönemini yaşıyoruz rakiplerle farkı açma noktasındayız en kötü sakatlık yaşasa bile 2 sene sonra tekrar yüksek paralara Arabistan'a satabilirsin.

Böyle böyle büyümemiz gerek bu kadar çok jenerasyon Galatasaraylı oluyorken bu işi bitirmeliyiz tek büyük haline gelmeliyiz.

Para işi halledilir doğru yapıda büyüyerek devam edersin bugün 65 yarın belki çok daha fazlasının verilebileceği dönemler gelir bir yerden başlanması lazım.

Ekonomik olarak kırılma dönemini yaşıyoruz rakiplerle farkı açma noktasındayız en kötü sakatlık yaşasa bile 2 sene sonra tekrar yüksek paralara Arabistan'a satabilirsin.

Böyle böyle büyümemiz gerek bu kadar büyük jenerasyon Galatasaraylı oluyorken bu işi bitirmeliyiz tek büyük haline gelmeliyiz.
65-70 milyon gibi rakamlar Bayern, Madrid vb. takımlar için ciddi para dünyada çok büyük para. Onlar da bu parayı sürekli vermiyorlar. 2 sene sonra satarsın vb. işlemler tutmuyor pek. Ekonomik olarak güçleniyoruz o yüzden akıllıca davranmalı tek bir oyuncuya riski almak yerine riski bölmeliyiz. Bizi tekrar ekonomik olarak düşürecek şeylere girmemeliyiz. Tek başına Osimhen alacağımıza Griezmann+ Emegha alalım mesela daha az maliyetli olur.

Geri
Üst Alt