GSC Haber Galatasaray, Osimhen'in Bonservisini Almayı Planlıyor

70 milyonumuz var ve osimhene veriyoruz doğru mu anlıyorum.

70 milyon bak. 5 tane sara alıyorsun.

Götümüzde ayı bağırıyor. Boey gibi bir adamı sattık yerini dolduramıyoruz.
Mertens emekli olacak.

Kale boş. Abdülkerim Allaha emanet gidiyor, buların yedekleri yok. Orta sahanın yedeği yok.
Kanat yok lan takımda yunus kanat oynayamıyor iç oynuyor. Barış forvetim diye bağırıyor.

Bek yok.

70 milyonu osimhene vereceğiz.
Kusura bakmayın da icardisiz osimhen bildiğin onuachu kadar performans veriyor belki daha azdır çünkü her şeyi o yapsın diye bekleniyor. 70 veriyorsan kaleyi de koruyacak defansı da yapacak. Bu mantalite var bizde.

Geçelim. Seneye sözleşmesi bitiyor 20 milyona sarıyorlarsa alalım. Bu konuda da netim. Eder etmez değil hadi 10 daha kopsun gönlümüzden 30 maximum.

65-70 milyon gibi rakamlar Bayern, Madrid vb. takımlar için ciddi para dünyada çok büyük para. Onlar da bu parayı sürekli vermiyorlar. 2 sene sonra satarsın vb. işlemler tutmuyor pek. Ekonomik olarak güçleniyoruz o yüzden akıllıca davranmalı tek bir oyuncuya riski almak yerine riski bölmeliyiz. Bizi tekrar ekonomik olarak düşürecek şeylere girmemeliyiz. Tek başına Osimhen alacağımıza Griezmann+ Emegha alalım mesela daha az maliyetli olur.
Griezmann alsan 20 m euro maaşa anca gelir Atletico ile daha sözleşmesi var sonradan satamazsın Osimhen gelse 30'unda 5 sene oynatıp Avrupa'ya ya da Arabistan'a zarar etmeden satma şansın olur çok iyi futbol oynar belki 80-90'a satarsın.

65 m euro kulübün cebinden çıkmayacak ki %50-60 sponsor karşılasın 35'i çıksın maaş konusunda orta yol bulunursa sponsorlarla beraber alınsın.

Zaten %100 kulüp sorumlu olmayacak bu işin sponsor tarafı olmalı bu kadar sportif başarı kazanmaya başlamışken rakiplerin tamamen umutlarını yok edip 5 sene Osimhen bizimle olması ve sahada bu şekilde devam ettikçe hedefler artık Avrupa kupasına kayar.

Bize düşmesi bile mucizeydi dünyada forvet kıtlığı var almadığımız zaman şuna eminim 4 senede bonservis + maaş olarak kat ve kat fazlasını harcarız dönüp keşke Osimhen alıp garantiye gitseydik diyip pişmanlık yaşarız.

Çünkü Avrupa'da ki 60-70 m euroya tonla kalas forvetler var onları gördükçe almazsak o zaman ciddi hata yapacacağız.

Griezmann alsan 20 m euro maaşa anca gelir Atletico ile daha sözleşmesi var sonradan satamazsın Osimhen gelse 30'unda 5 sene oynatıp Avrupa'ya ya da Arabistan'a zarar etmeden satma şansın olur çok iyi futbol oynar belki 80-90'a satarsın.

65 m euro kulübün cebinden çıkmayacak ki %50-60 sponsor karşılasın 35'i çıksın maaş konusunda orta yol bulunursa sponsorlarla beraber alınsın.

Bize düşmesi bile mucizeydi dünyada forvet kıtlığı var almadığımız zaman şuna eminim 4 senede bonservis + maaş olarak kat ve kat fazlasını harcarız dönüp keşke Osimhen alıp garantiye gitseydik diyip pişmanlık yaşarız.
Griezmann 10 milyon maaş bir kısmını sponsor karşılayacak. Atletico 3-5 milyon gibi bir şey sembolik ister herhalde Griezmann'ı ayrılışını okey veriyorlarsa. Griezmann'da yıldız oyuncu sonuçta yani sponsor ona da gelir. Osimhen'in bonservisi dışında bir de 15 milyonluk maaşı var her neyse burada boşa uzatmaya da gerek yok. Sonuçta bakalım her türlü senaryo diğerini mantılı bulmasam da beni üzmez.

Griezmann 10 milyon maaş bir kısmını sponsor karşılayacak. Atletico 3-5 milyon gibi bir şey sembolik ister herhalde Griezmann'ı ayrılışını okey veriyorlarsa. Griezmann'da yıldız oyuncu sonuçta yani sponsor ona da gelir. Osimhen'in bonservisi dışında bir de 15 milyonluk maaşı var her neyse burada boşa uzatmaya da gerek yok. Sonuçta bakalım bir.
Şuna hayır demem Osimhen'in yanına free Griezmann'da çekelim ona varım hatta nokta atışı olur. :asd:

Torreira - Sara
Yunus - Griezmann - Barış
Osimhen​

Galatasaray’ın 70 milyon Euro’su falan yok. Osimheni alacaksın diye sponsorlar önemli destek verecek, çünkü osimhen üstünden reklam yapıp o parayı çıkaracaklar. git 5 tane sara al diye hiçbir sponsor o paraları vermez

Yaw osihmen e Galatasaray nasıl 65M vercek azcık akıl fikir. Bide o paraya şunu bunu alalım diyenler var. Arkadaşlar Galatasaray ın böyle bir parası yok. Ama sponsor denen bişey var. Sponsor veriyosa çoğunu neden olmasın kardeşim bi durun bakalım belki vardır böyle bir sponsor. Bi sabır. Ben bu oğlanın bizden ayrılacağına inanmıyorum. Adam hayatında kimse için bukadar hırs göstermedi. Topu yiyo lan sahada. Bu adam ilk geldiğinde deseler inanmazdım. Ama şuan hal hareketleri vs. Görünce yok abi gitmez burdan benden demesi

Yaw osihmen e Galatasaray nasıl 65M vercek azcık akıl fikir. Bide o paraya şunu bunu alalım diyenler var. Arkadaşlar Galatasaray ın böyle bir parası yok. Ama sponsor denen bişey var. Sponsor veriyosa çoğunu neden olmasın kardeşim bi durun bakalım belki vardır böyle bir sponsor. Bi sabır. Ben bu oğlanın bizden ayrılacağına inanmıyorum. Adam hayatında kimse için bukadar hırs göstermedi. Topu yiyo lan sahada. Bu adam ilk geldiğinde deseler inanmazdım. Ama şuan hal hareketleri vs. Görünce yok abi gitmez burdan benden demesi
İnsanların anlamadığı sözleşmesinin son senesi. Kimse 65e alınsın demiyor. Osimhen le karşılıklı anlaşılırsa bu iş 25 30 bandında biter ve win win olur. Bu adamın önemli olan aidiyet hissetmesi. İdolü drogba olan bir futbolcunun bizimle devam edeceğini düşünüyorum. 6 ay daha beklese zaten free gelecek. Bı yüzden kimse 75 seviyesinde bonservis verileceğini düşünmesin. Gomisi gönderip yerine 35 milyon harcadığımız günleri çabuk unutuyorsunuz. Aynısıbı boeyde de yaşıyoruz

İnsanların anlamadığı sözleşmesinin son senesi. Kimse 65e alınsın demiyor. Osimhen le karşılıklı anlaşılırsa bu iş 25 30 bandında biter ve win win olur. Bu adamın önemli olan aidiyet hissetmesi. İdolü drogba olan bir futbolcunun bizimle devam edeceğini düşünüyorum. 6 ay daha beklese zaten free gelecek. Bı yüzden kimse 75 seviyesinde bonservis verileceğini düşünmesin. Gomisi gönderip yerine 35 milyon harcadığımız günleri çabuk unutuyorsunuz. Aynısıbı boeyde de yaşıyoruz
sözleşmesini uzattı napoli kanka

Osimhen'in sözleşmesi 2025'te bitiyordu, 1 yıl daha uzattılar. Biz Osimhen'i kesinlikle almalıyız, hem 3-5 sene forvet düşünmeyeceğiz, belki de Osimhen sayesinde avrupada iyi işler yapacağız, hem de en kötü aldığımız paraya, büyük ihtimalle çok daha fazlasına satacağız. Böyle bir şans 40 yılda bir denk gelir.

O kadar para verilmez! Biz bir elit kulüp değiliz. Elit kulüp olabilmemiz için her yıl Şampiyonlar Ligi’nde en az çeyrek finale kalmamız gerekiyor. Ancak ondan sonra 50-60-70 milyon euroları konuşabiliriz. Eğer zorlayıp oradan buradan para bulup transfer yaparlarsa, seneye Beşiktaş gibi oluruz; kasamızda 250 milyon TL kalır.

Osimhen’i hepimiz isteriz, ancak daha akıllı yatırımlar yapma taraftarıyım. Icardi ve Batshuayi zaten bizde.

Osimhen'in kalmak isteyeceğini düşünmüyorum ligin kalitesizliğinden dolayı ancak fırsat varsa alınması taraftarıyım.

Büyük takımlarda farkı belirleyen profil böyle adamlar. Zidane'lar, Hagi'ler, Henry'ler, Messi'ler, Osimhen'ler.

Adam sahada ben bütün futbolculardan farklıyım diye bas bas bağırıyor oyunuyla.

Osimhen'in kalmak isteyeceğini düşünmüyorum ligin kalitesizliğinden dolayı ancak fırsat varsa alınması taraftarıyım.

Büyük takımlarda farkı belirleyen profil böyle adamlar. Zidane'lar, Hagi'ler, Henry'ler, Messi'ler, Osimhen'ler.

Adam sahada ben bütün futbolculardan farklıyım diye bas bas bağırıyor oyunuyla.
Hele dünkü depar ve adam geçişi enfesti

beyler tamam 65 - 70 neyse vermeyelim eyv da biz icardiyi bulana kadar o kadar harcamışızdır zaten hem de geri dönüşü olmayan oyunculara

Makine gibisin be adam.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zaten %100 kulüp sorumlu olmayacak bu işin sponsor tarafı olmalı bu kadar sportif başarı kazanmaya başlamışken rakiplerin tamamen umutlarını yok edip 5 sene Osimhen bizimle olması ve sahada bu şekilde devam ettikçe hedefler artık Avrupa kupasına kayar.

Çünkü Avrupa'da ki 60-70 m euroya tonla kalas forvetler var onları gördükçe almazsak o zaman ciddi hata yapacacağız.

Türkiye'den 30 yasindaki adama ne Avrupalilar, ne Araplar 80-90 verir. O durumda 25 zor kopaririz bence. Adam gelecek sene bizde olsa, CL + Lig'de 35 gol üstü atsa bile bizim verdigimiz parayi bize vermeyi isteyen cikmaz diye düsünüyorum. Borcu kapama yollunda Osimheni almak acayip mantiksiz ve gereksiz riskli hamle. Biz bir oyuncuya 20 den fazla bonservis ödememeliyiz.

Geri
Üst Alt