Galatasaray Partisi - GSP

Tabi ki Ünal Başgan

Galatasarayı yönetmek ülkeyi yönetmekten daha zordur.

Ünal Başgan ki yılda kulübü nereye getirdi ülkeyi ihya eder

Bu fikre katılmıyorum,senin mantıkla bakarsak Abdürrahim Albayrak da Dışişleri Bakanı olur o halde:D

Liderimiz kim olacak peki?

fatih_terimin_gururu_h6455.jpg

Tevfik Fikret'in yolundan gitmiyorum. O yüzden o noktadan hareket edersek partide önce takımı ve memleketi liseden kurtarmak lazım.

Sonra parti meseleisne gelirsek Mesut Yılmaz Galatasaraylı idi ve oldukça yakın duruyordu. Ne yapalım yani sırf Galatasaraylı diye böyle bir adamı daha memleketi çöpe çevirse bile seçelim mi?

Galatasaray ve spor siyasetten, siyaset spordan uzak dursun yeter.

Adam o etabı burda tamamladı. Bence hazır.

Ver liderliği geri dur izle. S.....p atar ortalığı... Alem lider görsün... :ka19:

derin GSP olarak kimi işaret ediyorsan başımızın üzeridir ağabey :encouragement:

Benim de uzun zamandır aklımda vardı . Gerçekten böyle bir şey olabilir mi ? Olursa eğer gerekli işlemleri yapalım hemen :)

Eeeee peki kime vereceksiniz?? Akpmi? hirsizlar.. Mhpmi? ne oldugu belli degil... Chp'mi? darbeci ve sike dostu..... Kime?????????

Oyum bosa gidiyor bu salak üc parti yüzünden.

Eeeee peki kime vereceksiniz?? Akpmi? hirsizlar.. Mhpmi? ne oldugu belli degil... Chp'mi? darbeci ve sike dostu..... Kime?????????

Oyum bosa gidiyor bu salak üc parti yüzünden.

Aynen . Adam akıllı bir parti yok . Bir BDP var Galatasaray dostu ona da ölsem oyumu vermem .

İnşallah ANTU'da ''GSC'den Enstantaneler'' diye bir konu yoktur :trollfacce.gif:

Geri
Üst Alt