Galatasaray Partisi - GSP

Aynen . Adam akıllı bir parti yok . Bir BDP var Galatasaray dostu ona da ölsem oyumu vermem .

Aynen.. ben beni gercek'den temsil eden bir parti istiyorum. Bakiyorum söyle etrafima herkes ayni dertden dert yaniyor. Kimse aslinda gercekden bu üc partiye oy vermek istemiyor, napalim diyorlar mecburuz. Sonra bir fikir üretiyoruz ona da ütopya deniyor. Neyse zaman gösterir.

Ben buraya hepimizin ayni cati altinda toplanacagi bir seyi isaret ettim. Bu is taraftardan baslar, bizim bunun icin alt yapimizda var gs lisesi, gs uni gibi, ua gibi, tekyumruk gibi. galatasaray partisi bir ideolojiye siginmaz en azinda gercek manada Türkiyeyi temsil eder. Dindarida gelir Atesitide Solcusuda sagcisida.

Bence ne bu konu kalsın, ne de burada konuşurken şu adamların isimlerini görünce aklıma gelenleri ben burada saydırayım.

Sadece söyleyeceğim Allah evlerine ateş salsın ve malum adaya da.

Iste bu zihniyet Türkiye'yi bu hale getirdi. Insanlar ne kadar tahamülsüzlesmisler, sözün alani ne kadar daralmis. Saydir bakalim Tugrul, ne saydiracakmissin. Sirri hakkinda ne düsünüyorsan Allah sana 10 katini versin, iyi kötü düsünüp düsünmemek sana kalmis :)

"Seçim arifesinde niçin böyle bir karar açıklanır, zamanlaması itibariyle anlamlı buluyorum. Yargıdaki paralel yapı, şike davasında çok incehesaplar yaparak adımlar attı. Seçim öncesi kararın açıklanması zihinleri bulandırmaktan başka bir şey değildir. Yargıtay'ın Şike kararı zamanlamasıitibariyle manidardır."

buyrun efendim son rte aciklamasi.. siz hala daha ütopya diyin.

transfer geciktirmem, kimseye eleman demem, chedjou'ya dünyanın en iyi stoperi de demem

BAŞKAN BENİM

Abi ben cem uzani severim ama o is olmaz. Siyasete girecek adam degil.

Benim bahsettigim bir liderden cok herkesin ayni cati altinda bulusmasi.

Aynen katılıyorum. Ama asıl sorun ahlaki değerlerin vehukuki kararlarının değerinin yok olmasından kaynaklanıyor.

Bununda ilk çıkış kaynağı para. Para için herşey yapabilecek bir toplum olduk.

Ülke genelinde güvensizlik ortamı oluştu. Tabiri caizse insan babasına bile güvenemez oldu.

İnsanların değer yargıları değişti. Ufku genişledi ama ne yazık ki bir çok olması gereken değer yok oldu.

benden tavsiye herkes sandığa giderken formasıyla gitsin.

bufikri beğendim , GSC forum müdavimleri , site sahibi Abdullah bey ve moderatorlerimiz ne düşünüyorlar bu konuda?

Çok güzel bir sivil hareket olacağını düşünüyorum ben.

Iste bu zihniyet Türkiye'yi bu hale getirdi. Insanlar ne kadar tahamülsüzlesmisler, sözün alani ne kadar daralmis. Saydir bakalim Tugrul, ne saydiracakmissin. Sirri hakkinda ne düsünüyorsan Allah sana 10 katini versin, iyi kötü düsünüp düsünmemek sana kalmis :)

Söz mü? Sözden bahsetmek Sırrı ve tayfasına mı düşmüş? Önce ellerindeki kanları temizlesinler. Önce ülke ile, devlet ile, bayrak ile giriştikleri savaştan vazgeçsinler. Paralel yapı diye başka yerleri hedef gösterip asıl paralel yapıyı ta içimize sokanlardan destek bulup egemenlik iddialarında bulunmaktan vazgeçsinler, 1918 ağzıyla, Lord Curzon ağzıyla konuşmaktan vazgeçsinler ondan sonra tahammül ve söze sıra gelir.

Sırrı ile ilgili saydıracaklarımı forumun hatrına saklı tutuyorum. Sırrı hakkında iyi tek bir şey düşünmüyorum. nasıl piyasa çıkartıldığından, islamcıların kucaklarından nerelere geldiğini filan da iyi biliyorum. O'nun için düşündüklerimi haksız yere düşünüyorsam Allah'dan gelene razıyım.

Aynen katılıyorum. Ama asıl sorun ahlaki değerlerin vehukuki kararlarının değerinin yok olmasından kaynaklanıyor.

Bununda ilk çıkış kaynağı para. Para için herşey yapabilecek bir toplum olduk.

Ülke genelinde güvensizlik ortamı oluştu. Tabiri caizse insan babasına bile güvenemez oldu.

İnsanların değer yargıları değişti. Ufku genişledi ama ne yazık ki bir çok olması gereken değer yok oldu.

Aynen öyle abi, ülkenin civisi cikdi. Ne abi-kardes kavrami kaldi, ne komsu kavrami, insanin insana saygisi kalmadi. Tahammülsüzlük hat safada, insanlar birbirini yiyecek neredeyse. Yil olmus 2014 ülkede hala daha cocuklar donarak ölebiliyor.

Herkes konusuyor ama cözüm sifir, birsey önerincede alay konusu oluyorsun. Harbi yasanmaz bir ülke oldu, cok üzülüyorum gercegi söylemek gerekirse.

Geyikse bu konu lafım yok. Ciddiyseniz vay halimize biri hukuksal süreci bilmez Aziz'i yakalatma başlığı açar diğeri GS Partisi der..

Ayranınız bol olsun ne diyelim.

Devlet başkani Aysal

Dişişleri bakani Aribogan

Icişleri bakani Dogan

Başkan yardimcisi/gr. başkan vekili şükrü Ergün

Adalet bakani Ümit Kocasakal

kadin/Aileden sorumlu dv. bakani Erçetin

ulaştirma bakani Tulun

maliye bakani Özkan Olcay

Savunma bakani adnan Polat

meclis başkani Fatih Terim

Söz mü? Sözden bahsetmek Sırrı ve tayfasına mı düşmüş? Önce ellerindeki kanları temizlesinler. Önce ülke ile, devlet ile, bayrak ile giriştikleri savaştan vazgeçsinler. Paralel yapı diye başka yerleri hedef gösterip asıl paralel yapıyı ta içimize sokanlardan destek bulup egemenlik iddialarında bulunmaktan vazgeçsinler, 1918 ağzıyla, Lord Curzon ağzıyla konuşmaktan vazgeçsinler ondan sonra tahammül ve söze sıra gelir.

Sırrı ile ilgili saydıracaklarımı forumun hatrına saklı tutuyorum. Sırrı hakkında iyi tek bir şey düşünmüyorum. nasıl piyasa çıkartıldığından, islamcıların kucaklarından nerelere geldiğini filan da iyi biliyorum. O'nun için düşündüklerimi haksız yere düşünüyorsam Allah'dan gelene razıyım.

sözün alani daralmis derken iste tam bunu kastediyordum, bak ne kadar tahammülsüzlestin. Ne gerek var? Sirri Türkiyedeki diger siyasetcilere 10 basar, 100 basar, 1000 basar. Cok Net. Digerleri gibi yuvarlak konusmadigi icin zoruna gidiyor söyledikleri. Siz gidin Rantci Topbas'a, Betoncu Sarigül'e, Fasist Acar'a oy verin, verin de Ülkeyi bu güne kadar nasil soydularsa, aynen soymaya devam etsinler, hatta daha beter etsinler.

Vallahi sizin gibileri gördügüm zaman tayyip ve tayfasinin götürdügü paralar helal olsun diyorum, daha da fazla götürsünler. Bizim Ayintap'da bi söz vardir tam buraya cuk diye oturuyor ama forum kurallari disinda oldugu icin yazamayacagim. Daha hafif bir ifadeyle: Öyle Basa böyle tarak.

Akepe Mehape Cehape bu halk'a müstehaktir. Soyun soyabildiginiz kadar halki, nasil olsa Halk koyun :)

Aynen öyle abi, ülkenin civisi cikdi. Ne abi-kardes kavrami kaldi, ne komsu kavrami, insanin insana saygisi kalmadi. Tahammülsüzlük hat safada, insanlar birbirini yiyecek neredeyse. Yil olmus 2014 ülke'de hala daha cocuklar donarak ölebiliyor.

Herkes konusuyor ama cözüm sifir, birsey önerincede alay konusu oluyorsun. Harbi yasanmaz bir ülke oldu, cok üzülüyorum gercegi söylemek gerekirse.

Şimdi birşey diyeceğim ama cidden dalga geçilmesinden korkuyorum. Çünki söyliyeceğim şey şaka değil, dalga geçmekte değil niyetim.

Sadece kafama takılan ve ciddi ciddi olabileceğini düşündüğüm birşey;

Gerek yediklerimizle, gerek içtiklerimizle, gerek izlediklerimizle ve dinlediklerimizle kısacası bize zerkedilen her türlü imkanla insanlar seküler yapıya büründü.

İnsanlarda vicdan, utanma, acıma vs duygular köreltildi.

Yaşadığın dünyaya bak gerisini boşver mantığı aşılandı insanlara.

Yanlış anlaşılmasın din propagandası değil amacım, söylemek istediğim dünyaya ve dünya varlıklarına insanlar daha çok bağlandı.

Hangi dine mensup olursa olsun insanlarda eskiden bir Yaradan korkusu vardı. Bir manevi korku vardı.

Haaa, eskiden de kötü şeyler yokm uydu ? Elbette vardı . Ama bu kadar değildi.

Sekülerizm diye başladı şimdi ise tuhaf bir yere vardı iş; Parasal Yaşam...

Neyse daha uzatmak istemiyorum. Tekrar söylüyorum amacım herhangi bir konuda tartışma yaratmak değil; Sadece yaşımında elverdiği ölçüde fikrimi söylemek istedim.

Care büyük Galatasarayli Sarigül

Bahceli ve Kilicdarogluunun sporla ilgili aciklamalarini ciddiye almayin,futbol topu bulsalar bomba diye karakola götürürler

Sosyalist, demokratik, devletçi, halkçı bir parti kurup başına da kesinlikle GS'li bi başkan bulmalıyız, bu saydığım değerlere sözde değil özde sahip çıkan bi partiye herkes oy verecektir..

Hasta Galatasaraylı Sarıgül'e veririm oyumu tek başına Galatasaray partisi olur o bence :)

Geri
Üst Alt