Galatasaray Partisi - GSP

sözün alani daralmis derken iste tam bunu kastediyordum, bak ne kadar tahammülsüzlestin. Ne gerek var? Sirri Türkiyedeki diger siyasetcilere 10 basar, 100 basar, 1000 basar. Cok Net. Digerleri gibi yuvarlak konusmadigi icin zoruna gidiyor söyledikleri. Siz gidin Rantci Topbas'a, Betoncu Sarigül'e, Fasist Acar'a oy verin, verin de Ülkeyi bu güne kadar nasil soydularsa, aynen soymaya devam etsinler, hatta daha beter etsinler.

Vallahi sizin gibileri gördügüm zaman tayyip ve tayfasinin götürdügü paralar helal olsun diyorum, daha da fazla götürsünler. Bizim Ayintap'da bi söz vardir tam buraya cuk diye oturuyor ama forum kurallari disinda oldugu icin yazamayacagim. Daha hafif bir ifadeyle: Öyle Basa böyle tarak.

Akepe Mehape Cehape bu halk'a müstehaktir. Soyun soyabildiginiz kadar halki, nasil olsa Halk koyun :)

Hiç alakası yok. Kusura bakma senin görüşündeki insanlar uzun süredir 'sözün alanı' kısaldı vb söylemelr altına sığınarak en ufak eleştiriye karşı kendilerine kalkan buldular. Bu ülkede malum sürece bile en ufak itirazda bulunanlar, bırakın karşı gelmeyi, şurası da şöyle olsun diyenler gazetelerde boy boy 'faşist' diye damgalandı.

O dediğin adamlar çıkacak meclis kürsüsünden, iktidar kanadı altında bulunan medyada ülkenin tüm değerlerine, kendileri gibi düşünmeyen kürtlere dahi ağızlarına geleni söyleyecekler, milletin polisine tokat atacaklar, genç kızları otobüslerde yakacaklar, askerine polisine pusu kuracaklar, subaylarını evlerinin önünde eşleriyle vedalaşırken şehit edecekler ama insanlar bir kelime laf edince ama şöyle ama böyle.

Kusura bakmayın ben çok sıkıldım bu işten. Diğer partilerle kıyaslayarak zaten bir yere varamayız. Onlar ak pak değiller ama unutmaki bütün hukuk sistemlerinde cinayet,katillik; hırsızlıktan daha büyük suçtur.

Şimdi birşey diyeceğim ama cidden dalga geçilmesinden korkuyorum. Çünki söyliyeceğim şey şaka değil, dalga geçmekte değil niyetim.

Sadece kafama takılan ve ciddi ciddi olabileceğini düşündüğüm birşey;

Gerek yediklerimizle, gerek içtiklerimizle, gerek izlediklerimizle ve dinlediklerimizle kısacası bize zerkedilen her türlü imkanla insanlar seküler yapıya büründü.

İnsanlarda vicdan, utanma, acıma vs duygular köreltildi.

Yaşadığın dünyaya bak gerisini boşver mantığı aşılandı insanlara.

Yanlış anlaşılmasın din propagandası değil amacım, söylemek istediğim dünyaya ve dünya varlıklarına insanlar daha çok bağlandı.

Hangi dine mensup olursa olsun insanlarda eskiden bir Yaradan korkusu vardı. Bir manevi korku vardı.

Haaa, eskiden de kötü şeyler yokm uydu ? Elbette vardı . Ama bu kadar değildi.

Sekülerizm diye başladı şimdi ise tuhaf bir yere vardı iş; Parasal Yaşam...

Neyse daha uzatmak istemiyorum. Tekrar söylüyorum amacım herhangi bir konuda tartışma yaratmak değil; Sadece yaşımında elverdiği ölçüde fikrimi söylemek istedim.

Abi ben suan avrupada yasiyorum, insanlar burda gercekden insana insan gibi saygi gösteriyor. Nezaket, saygi, seref ve adaletli insanlar. Bunlarda senin dedigin gibi ayni olaylari yasiyorlar ama insanliklarindan gram kaybetmiyorlar. Bunlarda yama yok, bunlarda durumuna göre serbet yok. Türkiyedeki olay, insanlarin gercekden gittikce yavsaklasmasi affedersin, ne adalet duygulari kalmis ne birsey. Türkiyenin sosyolojik analizini dünyadan farkli yapmak gerek bence.

bufikri beğendim , GSC forum müdavimleri , site sahibi Abdullah bey ve moderatorlerimiz ne düşünüyorlar bu konuda?

Çok güzel bir sivil hareket olacağını düşünüyorum ben.

ben çeşitli başlıklarda defalarca dile getirdiğim bunu.

yaşanan sürece karşı güzel bir tepki oluşturulabilir aslında ama forum yönetimi ne der bilemiyorum?

Hiç alakası yok. Kusura bakma senin görüşündeki insanlar uzun süredir 'sözün alanı' kısaldı vb söylemelr altına sığınarak en ufak eleştiriye karşı kendilerine kalkan buldular. Bu ülkede malum sürece bile en ufak itirazda bulunanlar, bırakın karşı gelmeyi, şurası da şöyle olsun diyenler gazetelerde boy boy 'faşist' diye damgalandı.

O dediğin adamlar çıkacak meclis kürsüsünden, iktidar kanadı altında bulunan medyada ülkenin tüm değerlerine, kendileri gibi düşünmeyen kürtlere dahi ağızlarına geleni söyleyecekler, milletin polisine tokat atacaklar, genç kızları otobüslerde yakacaklar, askerine polisine pusu kuracaklar, subaylarını evlerinin önünde eşleriyle vedalaşırken şehit edecekler ama insanlar bir kelime laf edince ama şöyle ama böyle.

Kusura bakmayın ben çok sıkıldım bu işten. Diğer partilerle kıyaslayarak zaten bir yere varamayız. Onlar ak pak değiller ama unutmaki bütün hukuk sistemlerinde cinayet,katillik; hırsızlıktan daha büyük suçtur.

Ee biz böyle bi yere varamayiz, sen müthis ön yargili, muhtemelen de mehape cehape akepe'den birinin de müthis bir fanisin. O yüzden de sana burada 10000000 satir da yazsam anlamayacaksin. Sunu unutma, kürtlere yapilan katliamlari, alevilere yapilan katliamlari sen belki unutmussundur ama tarih de her zaman yerini alacak. Senin o dedigin partiler sadece hirsizlik yapmadi, cinayet de islediler, hepsi birer katildir katil.

Bende KSP ye vercem rnktşlar

Abi ben suan avrupada yasiyorum, insanlar burda gercekden insana insan gibi saygi gösteriyor. Nezaket, saygi, seref ve adaletli insanlar. Bunlarda senin dedigin gibi ayni olaylari yasiyorlar ama insanliklarindan gram kaybetmiyorlar. Bunlarda yama yok, bunlarda durumuna göre serbet yok. Türkiyedeki olay, insanlarin gercekden gittikce yavsaklasmasi affedersin, ne adalet duygulari kalmis ne birsey. Türkiyenin sosyolojik analizini dünyadan farkli yapmak gerek bence.

Benim kastetiğim Türkiye idi.

Para için herşeyi yapar duruma gelen Türk halkı idi. Zaten sonuçta tüm dünyayı etkisi altına almak zor.

Bir de unutmadan olabilecek bir ihtimal daha var, şimdi aklıma geldi;

İnsanların hayatlarındaki öğeler arttı. Sorunlarda arttı. Veya öyle gösterildi. Bu sayede insanlar farklı bir ruh haline büründü.

Para herşeyin anahtarı olarak lanse edildi, ardından da bu gerçekleşti; Gerçektende para herşeyin anahtarı oldu.

Hayatı iyi yaşamak istiyorsan paran çok olmalı diye bir akım başladı.

Peki para nerde sorusuna ise adeta; " Ehh onuda kendin bul artık, herşey serbest " kuralı işlemeye başladı.

bir sağlıkçı ve galatasaraylı olarak akpye oy vermeyeceğim kesin.

GALATASARAY RUHU ‏@GS_RUHU 45 dk.

ŞİKEYİ destekleyen, oy için ŞİKEYİ örtmeye çalışan bütün partilere eşit mesafede KARŞIYIZ.!! #ŞikeciAkpChpMhpBdpHayır pic.twitter.com/ZEGuKd19Qi

BeclRPXCQAAsmUB.jpg

Böyle bir konuyu antuda biri açmış olsa ne kadar dalga geçerdik bir düşünün, düşünün ve kilitleyin sayın moderatörler. Bir şeyleri eleştirirken komik duruma düşmeyelim yahu.

Oyum HEPAR Osman Pamukoğluna, çünkü mevcut idarecilerin alayından bıktım usandım. Ama Parti olmasada Galatasaray lıları temsil edece kitlesel sosyal bir sivil toplum grubu kurulması, gerektiğinde sopasını göstermesi hiç fena olmazdı. Burada bile millet birbirini kesiyorken parti ütopyadan ibaret ;)

Geri
Üst Alt